Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Pool 05-27-2010 09:42

[quote=RRRrrr;253895]
Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 253894)
De nekem egyébként semmi bajom ezzel az elfokozással, mert ha van ráfokozás (amire rengeteg példát láttam már A-ban), akkor legyen elfokozás is
QUOTE]

Ilyen erővel, be lehetne vezetni a lakosok "eltüntetését" is, hogy még őket is lehetne lejjebb fokozni, ha kikergeted az országból :)
(ez egy komolytalan HSZ, a jelenlegi helyzetet alapul véve, vagy túl sok mindent kéne megváltoztatni, vagy semmit)
Természetes, hogy amíg lehetősége van rá valakinek, addig minden kiskaput igénybe vesz.

Szerintem ez nem egy kiskapu, hanem egy lehetőség. Persze nem minden klán van olyan helyzetben, hogy ezt megtegye...
Egyébként amit kiemeltem, az egy választási lehetőség volt egy topicban a szavazásnál, de most pont illett ide...
De egyet is értek vele, mert ha vki 50.000 pontról rádfokozhat aztán meg csak pislogsz, hogy 15 körre van az ország, de 1 kör és beüt, akkor addig legyen meg ez a lehetőség is.
Más tészta persze, hogy inkább közelebbi orik ütik egymást...

Pool 05-27-2010 09:45

Amúgy meg nekem az jött le eddig, hogy ha a Csúnya Gonosz Pékek tesznek egy ilyet, ami szabályos, akkor rögtön háborog mindenki, de ha a Szép és Jó XYZ (direkt nincs név) Klán, akkor persze csak kihasznált egy taktikai lehetőséget...
A Pékek olyanok, amilyenek, Iron is, de sztem senki nem különb nála/náluk...
Az én szememben legalábbis...

none 05-27-2010 09:46

Quote:

Az én véleményem meg az ezzel kapcsolatban, hogy felesleges itt háborogni.
Ha veletek történik meg és nincs más lehetőség, ti is ezt teszitek.
Én még olyan nagy klánt nem nagyon láttam, ahol nem történt volna 0 hekis ütés, volt elfokozás, lebontás, minden épület újjáépítése...
Ilyenkor persze rosszul esik annak, aki 0 hekit üt, de ha a másik oldalon áll, akkor mindjárt más a helyzet.
Emiatt elítélni egy klánt sztem felesleges (nem kell itt Pékezni, mert akkor más klánok neveit is lehetne emlegetni, akár az enyémet is)...
Ez nem a Pékek hibája, hogy van ilyen lehetőség, nem kell rögtön őket szapulni miatta...
Mi is tettünk már jó pár ilyet és fogunk is, amíg van rá lehetőség. Ez is egy taktikai része lett A-nak, hogy a támadó agyalhat: "bontsak? emelkedjek? maradjak?"

Nem oldana meg semmit a 200k pontra emelés, az lenne a megoldás, ha a két ország területét venné alapul az ütésnél, a pontszám annyit módosítana rajta, hogy alulról vagy felülről megy-e az ütés...

De nekem egyébként semmi bajom ezzel az elfokozással, mert ha van ráfokozás (amire rengeteg példát láttam már A-ban), akkor legyen elfokozás is
sztem....

annyit hozzátennék, hogy a 200k a ráfokozásos ütést könnyítené meg.. mert ha vki rám áll pár 10k-ról, csak az elfokzás a lehetőségem, visszamenni nem nagyon tudok..

Pool 05-27-2010 09:53

Quote:

Originally Posted by none (Post 253900)
annyit hozzátennék, hogy a 200k a ráfokozásos ütést könnyítené meg.. mert ha vki rám áll pár 10k-ról, csak az elfokzás a lehetőségem, visszamenni nem nagyon tudok..

Ezért tartom butaságnak 100-ról 200k-ra növelni az értéket...
Én nem írtam azt, hogy megoldás lenne

Princ 05-27-2010 10:02

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 253899)
Amúgy meg nekem az jött le eddig, hogy ha a Csúnya Gonosz Pékek tesznek egy ilyet, ami szabályos, akkor rögtön háborog mindenki, de ha a Szép és Jó XYZ (direkt nincs név) Klán, akkor persze csak kihasznált egy taktikai lehetőséget...
A Pékek olyanok, amilyenek, Iron is, de sztem senki nem különb nála/náluk...
Az én szememben legalábbis...

Egyrészt van különbség a klánok között, pro és kontra. Másrészt Vityu általánosságban beszélt, nem a Pékekről. Sztm...

Padlócsempe 05-27-2010 10:12

Quote:

Originally Posted by none (Post 253900)

Csatáztál már valaha ilyen magasan?
Ha pár 10k-ról próbálsz ütni, akkor full sereggel kell kimenned. Ha nem lenne ilyen könnyű elfokozni, simán kapna vissza ilyenkor a támadó 4-5 sereget.

Rob 05-27-2010 10:13

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 253893)
Mire jó? Miben jelentene különbséget lent a 200k a 100k-hoz képest?

mert 6700 épületről van szó és lent nincs annyi:D ha meg feljebb fövünk akkor 15k épületből könyebb lebontani 6700-at mint pl. 8000-ből. illetve maga a bontás nem könnyebb, de aki ilyen arányban lebontja az épületei megnézheti magát.
az ilyen szintű játék nem a pénzről szól tehát tökmindegy, hogy 100 milláért vagy 2 milliárdért épít vissza. itt a lényeg, hogy mennyire válik kiszolgáltatottá a bontás által.

Padlócsempe 05-27-2010 10:14

Quote:

Én még olyan nagy klánt nem nagyon láttam, ahol nem történt volna 0 hekis ütés, volt elfokozás, lebontás, minden épület újjáépítése...
Ilyenkor persze rosszul esik annak, aki 0 hekit üt, de ha a másik oldalon áll, akkor mindjárt más a helyzet.
Emiatt elítélni egy klánt sztem felesleges (nem kell itt Pékezni, mert akkor más klánok neveit is lehetne emlegetni, akár az enyémet is)...
Ez nem a Pékek hibája, hogy van ilyen lehetőség, nem kell rögtön őket szapulni miatta...
Mi is tettünk már jó pár ilyet és fogunk is, amíg van rá lehetőség. Ez is egy taktikai része lett A-nak, hogy a támadó agyalhat: "bontsak? emelkedjek? maradjak?"

Nem oldana meg semmit a 200k pontra emelés, az lenne a megoldás, ha a két ország területét venné alapul az ütésnél, a pontszám annyit módosítana rajta, hogy alulról vagy felülről megy-e az ütés...

sztem....

Itt egyáltalán nincs szó a pékekről. Itt magáról a csatával van baj. Mert a Dragon is ugyanúgy elfokoz, elbont vagy ráfokoz. De aki harcol így, az érzi, hogy nincs rendjén az egész, ha csak arról szól hogyan legyen 0 a foglalt föld, nem arról hogyan üssük be eggyel többször a másikat.

Padlócsempe 05-27-2010 10:15

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 253906)
mert 6700 épületről van szó és lent nincs annyi:D ha meg feljebb fövünk akkor 15k épületből könyebb lebontani 6700-at mint pl. 8000-ből. illetve maga a bontás nem könnyebb, de aki ilyen arányban lebontja az épületei megnézheti magát.
az ilyen szintű játék nem a pénzről szól tehát tökmindegy, hogy 100 milláért vagy 2 milliárdért épít vissza. itt a lényeg, hogy mennyire válik kiszolgáltatottá a bontás által.

Azt kérdeztem lent miben változtatna a 100k helyett a 200k? Fent pontosan tudom én is, ezért javasoltam. Lent szerintem nem jelentene különbséget.

csabi 05-27-2010 10:16

Quote:

sztem....

Pool valamit félre értettél. a pékek az elmúlt pár napban 3 sereggel összesen 62 hekit ütöttek rajtunk.. biztos élvezték... nekem nem volt élvezetes ettől a játék. hogy Ironnak mennyire tetszett, majd elmondja. hogy 10 seregből 2 üt normálisat, az is csak azért mert az ország gazdája dolgozik/tanul, az nem jó. másképp meg nem megoldható már az ütés.

Rob 05-27-2010 10:41

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 253908)
Azt kérdeztem lent miben változtatna a 100k helyett a 200k? Fent pontosan tudom én is, ezért javasoltam. Lent szerintem nem jelentene különbséget.

13-14k épület kb. 20-25 ember tud ledúrni, tehát lényegében megszünne ez az opció. viszont lent meg már most se létezik. ez úgy lenne egézséges, hogy ha valaki lebontja -hasamra ütök- az épületeinek 80%-át akkor megússza a földelést....így szigorítottunk fönt lent meg kicsit lazítottunk.

Remedy 05-27-2010 10:43

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 253911)
13-14k épület kb. 20-25 ember tud ledúrni, tehát lényegében megszünne ez az opció. viszont lent meg már most se létezik. ez úgy lenne egézséges, hogy ha valaki lebontja -hasamra ütök- az épületeinek 80%-át akkor megússza a földelést....így szigorítottunk fönt lent meg kicsit lazítottunk.

De ne ussza meg. A szetbontasnak igenis marha nagy ara van. Nem veletlen mennek szabira a szetbontott orszagok. Regebben szetszedte a csoport az ilyen szetbontott orszagokat 3 masodperc alatt. Hogy most nem teszi, gondolom a sok mntnek koszonheto...

vityu 05-27-2010 11:36

Pool, teljes mértékben általánosságokban beszéltem, nem pékeztem. És nem is csak a 0 hektáras ütésekről, hanem önmagában az A-ban, a top 20%-ban létrejött KIZÁRÓLAGOS támadó és menekülő stratégiáról.

Mi a forgatókönyv egyéni támadásnál?
Kimegy A ország B-re, beveri, majd látja, hogy jön szembe sereg, és mit csinál? Elfokoz, vagy elbont 100k távolságra. Hogy éppen melyik következik be, nem jósolhatod meg előre. Lehet, hogy van gömb a sok egységről, de meddig tart a ht-nál egy pipát kivenni? 1mp alatt megvan a bontás gombbal együtt. És akkor megint lottó az egész. Tippelhetsz, hogy vajon felfokoz-e egy másik szövetségesed mellé... Mondod, hogy biztos nem... láttunk rá példát az elmúlt pár napban. Még megtippelni se lehet, hogy mi lesz a következménye, ugyanis több klánban ezt már mesterfokon űzik.

Milyen forgatókönyveket láttunk klántámadásnál?
Egy átépült, rengeteg időt és pénzt a ráállásra fordító klán odaáll egy másikra, ahol a teljes stratégia hiánya nélkül rádöbbennek, hogy ez nem lesz meg, így ki lehet a klán 90%-át dobálni... És mi lesz az embernek? 100hektár alatt...

Vagy egy nagy bontást megejtve ráállok egy védtelen országra, és kimegy 1 sereg, de mire a másik menne a tag szk-ra van rakva. A klántagok különbsége miatt elhoz annyit, amit már L-ben is lehet ütni... Majd visszajöhet a tag szk-ról, és beverhet, mivel alig került valamibe, te meg mondjuk elbontottál 2k hektárat mindezért...

Az egész 1/A a menekülésről szól. Minden alól lehet találni kibúvót, és ez marhára nem tetszik...

Rob 05-27-2010 11:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 253912)
De ne ussza meg. A szetbontasnak igenis marha nagy ara van. Nem veletlen mennek szabira a szetbontott orszagok. Regebben szetszedte a csoport az ilyen szetbontott orszagokat 3 masodperc alatt. Hogy most nem teszi, gondolom a sok mntnek koszonheto...

érzésem szerint ugyanazt mondjuk:)

Iron 05-27-2010 11:38

Nah hozzászólok már én is :)

Köszi Pool, a te hsz-eddel abszolúlt egyet értek. Nekem egy olyan játék nem játék, ahol csak visszatámadni tudsz meg még max 2 lehetőség. Nekem ezért tetszik ez a Hódító, mert rengeteg lehetőség van arra, hogy kijátszd a másikat, legyen ez elfokozás, legyen ez egy elég kemény bontás, vagy csak szórakozás az értékekkel kör előtt pár mp-vel, vagy egy olyan orit ütni aki beijjaz és védené, ha nem kellene odalépni a nyakára kör előtt és szétrengetni, tüzelni, embert lopni...nekem ez játék.

Most, hogy mennyire élveztem azt a játékot amit csináltunk a dragonnal, rátámadtam Wolfira, hoztam 62 hekit mert elfokoztak, és elköltöttek rá 3 mrd mi meg 2-őt. Élveztem, mert a 62 heki is fontos nekem, olyan játékosoktól akik tudnak játszani és méltó ellenfelek. Méltó ellenfeleknél nem az számít, hogy rádtámad te meg visszaütöd 2 sereggel, hanem az, hogy harcoljatok egymással, bontás, fokozás, egymás ráállásának elkerülése.

Vityu itt a kezdeti hszban ránk gondolt és tudom miért. Ez a játék rengeteg lehetőséget ad, mint a védekezésre mind a támadásra, amiket ki kell hazsnálni. Tegnap 75 hekit sikerült elvinned 3k heki bontás után, erre zárod a mérleget 1200 heki minusszal. De ha kicsit jobban csináljátok most nekünk is jobban fájhatna. De azt mondom, ez drága játék, minél nagyobb egy ország, egy klán annál nagyobb az anyagi háttér és annál többe kerül egy csata. Ez igy van rendjén, és ne az sírjon mindig ki a vesztes oldalon van. Ne az akarjon változtatni a szabályokon.

Most ha valaki bebont és elmegy szabira, szerintem Szabályos, ha most valakit kitiltanak miért ne mehetne szk-ra? Szabályos... Elfokozni, ráfokozni? Szabályos. A szabályok adta lehetőség ki nem használata? Vétek.

vityu 05-27-2010 11:43

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253919)
Most ha valaki bebont és elmegy szabira, szerintem Szabályos, ha most valakit kitiltanak miért ne mehetne szk-ra? Szabályos... Elfokozni, ráfokozni? Szabályos. A szabályok adta lehetőség ki nem használata? Vétek.

HA valakit kitiltanak, akkor miért jár le a tiltás szk-n? Büntetés ez? Vagy akkor lehetne ilyen, hogy vagy kitiltás, vagy odaadod a leadásért járó földet, és akkor el is múlt a tiltás...
Jelenleg mindez szabályos, de várom azt, hogy más szabály szerint kelljen ezt csinálni...

Iron 05-27-2010 11:46

nekem elég büntetés volt a 75 heki meg a 400 leadandó :)

vityu 05-27-2010 11:49

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253921)
nekem elég büntetés volt a 75 heki meg a 400 leadandó :)

A kitiltás letelik SZK-n, amikor nem telnek a körök... Így vissza tudsz jönni, és azonnal támadni... Ez ám a "büntetés"...

Iron 05-27-2010 11:49

...de szerintem neked is, hogy nagyon ki akartál csinálni :):)

Iron 05-27-2010 11:50

Igen visszatudtam jönni és támadni...csak ne legyek már hibás, hogy a bebontott oridat egy full barakkos ori be tudta ütni az 5 kör kitiltása után és ezzel együtt a -400 leadandó hekije után :)

További szépet!

csabi 05-27-2010 11:52

a probléma ott van, hogy pénzzel lehet pótolni a tudást. nem pékekről és nem dragonról van szó, de voltak javaslatok, amik azért lettek leszavazva, mert rá lehet ugy állni valakire, hogy nem tud visszamenni. most is ez van. kimegyek valakire, ugy hogy felfokozok. ha nem menekül el, hanem megpróbál szembe jönni, akkor beütöm majd nullára bontom az országom. tehetetlen ez ellen az aki játszani akarna. Remynek igaza van, hogy most már simán lehet életképtelen nullákkal játszani, mert senki nem fogja betámadni a szétbontott országokat.

vityu 05-27-2010 11:56

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253923)
...de szerintem neked is, hogy nagyon ki akartál csinálni :):)

Akkor kérdezem úgy: büntetésnek érezted, hogy a kitiltás miatt könnyedén be tudtál verni? Mert nekem az az érzésem, hogy ezt a kitiltásnál egyedül én húztam a rövidet... Mert nagy naívan azt hiszem, hogy a kitiltás az egy tényleges büntetés. Hogy azt hiszem, hogy ha támadnak valakit, feltétlenül attól, hogy utána szk-ra kerül, akkor az beüt ÉRTELMESEN...

csabi 05-27-2010 11:56

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253919)
Nah hozzászólok már én is :)

Köszi Pool, a te hsz-eddel abszolúlt egyet értek. Nekem egy olyan játék nem játék, ahol csak visszatámadni tudsz meg még max 2 lehetőség. Nekem ezért tetszik ez a Hódító, mert rengeteg lehetőség van arra, hogy kijátszd a másikat, legyen ez elfokozás, legyen ez egy elég kemény bontás, vagy csak szórakozás az értékekkel kör előtt pár mp-vel, vagy egy olyan orit ütni aki beijjaz és védené, ha nem kellene odalépni a nyakára kör előtt és szétrengetni, tüzelni, embert lopni...nekem ez játék.

Most, hogy mennyire élveztem azt a játékot amit csináltunk a dragonnal, rátámadtam Wolfira, hoztam 62 hekit mert elfokoztak, és elköltöttek rá 3 mrd mi meg 2-őt. Élveztem, mert a 62 heki is fontos nekem, olyan játékosoktól akik tudnak játszani és méltó ellenfelek. Méltó ellenfeleknél nem az számít, hogy rádtámad te meg visszaütöd 2 sereggel, hanem az, hogy harcoljatok egymással, bontás, fokozás, egymás ráállásának elkerülése.

Vityu itt a kezdeti hszban ránk gondolt és tudom miért. Ez a játék rengeteg lehetőséget ad, mint a védekezésre mind a támadásra, amiket ki kell hazsnálni. Tegnap 75 hekit sikerült elvinned 3k heki bontás után, erre zárod a mérleget 1200 heki minusszal. De ha kicsit jobban csináljátok most nekünk is jobban fájhatna. De azt mondom, ez drága játék, minél nagyobb egy ország, egy klán annál nagyobb az anyagi háttér és annál többe kerül egy csata. Ez igy van rendjén, és ne az sírjon mindig ki a vesztes oldalon van. Ne az akarjon változtatni a szabályokon.

mért ferdítesz és mért irsz valótlan adatokat? :eek:

Iron 05-27-2010 11:57

Ha valaki rámfokoz 30-40k értékről, akkor 2 lehetőség van. Azaz 3. :)
1. Kivéded :)
2. Elfokozok.
3. benyeled és jelentéktelen mennyiséget ráfokozol és mehet a kontra. :)

Mivel izgalmasabb az, ha megtámadsz valakit és visszajön 2 sereggel? Ki fog utánna támadni majd, ha tudja ugyis kap vissza 2-őt és be is nyeli? Hát akkor én tuti fajt váltok elfre és csak azt ütöm aki elvetemült hulla és nem számít neki ha 10 sereggel verik vissza mert lételeme a haszontalan támadás.

Iron 05-27-2010 11:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253926)
Akkor kérdezem úgy: büntetésnek érezted, hogy a kitiltás miatt könnyedén be tudtál verni? Mert nekem az az érzésem, hogy ezt a kitiltásnál egyedül én húztam a rövidet... Mert nagy naívan azt hiszem, hogy a kitiltás az egy tényleges büntetés. Hogy azt hiszem, hogy ha támadnak valakit, feltétlenül attól, hogy utána szk-ra kerül, akkor az beüt ÉRTELMESEN...

Kötelező volt 45k-t bebontani értem? :) NEM :)

Iron 05-27-2010 11:58

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 253927)
mért ferdítesz és mért irsz valótlan adatokat? :eek:

Cáfolj meg, melyek azok amik valótlanok. SOROLD!

vityu 05-27-2010 12:00

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253929)
Kötelező volt 45k-t bebontani értem? :) NEM :)

Hmmm, egy üres, kitiltott országra 45k-t bebontani KÖTELEZŐ ;) Csak rosszul sült el... :)

Iron 05-27-2010 12:07

Nah megyek, további szép napot, és Csabi várom a cáfolatodat ami szerinted valótlan az első hsz-emben :)

Üdv

csabi 05-27-2010 12:08

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253930)
Cáfolj meg, melyek azok amik valótlanok. SOROLD!

ki vagy te hogy parancsolgatsz nekem???? :eek:

csabi 05-27-2010 12:10

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253932)
Nah megyek, további szép napot, és Csabi várom a cáfolatodat ami szerinted valótlan az első hsz-emben :)

Üdv

természetesen válaszolok, amint megtudom, a sojt-os sztorit pékes szemszögből.. :) gondolom valami olyasmi lehetett, hogy hopp dobjuk ki a fél klánt mert jajj de jó ott egy klán és poénból küldjünk ki rájuk 2 kis sereget, hátha befér.. ennél hihetőbb magyarázatot szeretnék. utána követelőzhetsz.. :p

Iron 05-27-2010 12:13

Na látod, én követelőzök, és te hazudtolsz meg engem, hogy valótlanokat állítok. :) Hát akkor valótlan, azt akkor biztos jobb lesz neked.

Iron 05-27-2010 12:14

Nekem legalább nem a sárdobálás és a másik cseszegetése a lételemem, ezért inkább fundáljuk, hogyan és ki legyen a következő aki lejjebb esik a pontlistán :)

vityu 05-27-2010 12:16

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253936)
inkább fundáljuk, hogyan és ki legyen a következő aki lejjebb esik a pontlistán :)

Sajnálom, hogy pont rád esett a választás :D

csabi 05-27-2010 12:21

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 253936)
Nekem legalább nem a sárdobálás és a másik cseszegetése a lételemem, ezért inkább fundáljuk, hogyan és ki legyen a következő aki lejjebb esik a pontlistán :)

pár egyszerű kérdést tettem fel, erre visszakérdezel és csupa nagybetűvel írod nekem, h soroljam..

mi van? :)

Remedy 05-27-2010 12:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253926)
Mert nagy naívan azt hiszem, hogy a kitiltás az egy tényleges büntetés. Hogy azt hiszem, hogy ha támadnak valakit, feltétlenül attól, hogy utána szk-ra kerül, akkor az beüt ÉRTELMESEN...

Miert, hogy lehet elkerulni hogy ne usson be? Ez erdekelne. :)

vityu 05-27-2010 12:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 253941)
Miert, hogy lehet elkerulni hogy ne usson be? Ez erdekelne. :)

Beütött(mármint az én seregem), mint azt gondolom láttad. Kb azonos pontról 75hektár a 650 helyett. A kb azonos az olyan 5k pont alulról, de erre annyira nem emlékszem már...

Remedy 05-27-2010 12:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253942)
Beütött(mármint az én seregem), mint azt gondolom láttad. Kb azonos pontról 75hektár a 650 helyett. A kb azonos az olyan 5k pont alulról, de erre annyira nem emlékszem már...

Miert csak annyit hozott? Ilyenkor az szk pillanataban az szks orszag 1 fosnek szamit, vagy mi?

csabi 05-27-2010 12:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 253943)
Miert csak annyit hozott? Ilyenkor az szk pillanataban az szks orszag 1 fosnek szamit, vagy mi?

nagyon ugy néz ki.. :)

vityu 05-27-2010 12:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 253943)

Nem találtunk értelmesebb magyarázatot rá. Csak akkor az érdekel, hogy vajon ha egy fősben vagyok, akkor normálisan hozok?

Remedy 05-27-2010 13:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253947)
Nem találtunk értelmesebb magyarázatot rá. Csak akkor az érdekel, hogy vajon ha egy fősben vagyok, akkor normálisan hozok?

Ha az igy van, akkor lehet neki uj topicot nyitni, mert az eleg nagy butasag lenne, ha igy mukodne... :)

All times are GMT +1. The time now is 17:20.