![]() |
[quote=RRRrrr;253895]
Quote:
Szerintem ez nem egy kiskapu, hanem egy lehetőség. Persze nem minden klán van olyan helyzetben, hogy ezt megtegye... Egyébként amit kiemeltem, az egy választási lehetőség volt egy topicban a szavazásnál, de most pont illett ide... De egyet is értek vele, mert ha vki 50.000 pontról rádfokozhat aztán meg csak pislogsz, hogy 15 körre van az ország, de 1 kör és beüt, akkor addig legyen meg ez a lehetőség is. Más tészta persze, hogy inkább közelebbi orik ütik egymást... |
Amúgy meg nekem az jött le eddig, hogy ha a Csúnya Gonosz Pékek tesznek egy ilyet, ami szabályos, akkor rögtön háborog mindenki, de ha a Szép és Jó XYZ (direkt nincs név) Klán, akkor persze csak kihasznált egy taktikai lehetőséget...
A Pékek olyanok, amilyenek, Iron is, de sztem senki nem különb nála/náluk... Az én szememben legalábbis... |
Quote:
|
Quote:
Én nem írtam azt, hogy megoldás lenne |
Quote:
|
Quote:
Ha pár 10k-ról próbálsz ütni, akkor full sereggel kell kimenned. Ha nem lenne ilyen könnyű elfokozni, simán kapna vissza ilyenkor a támadó 4-5 sereget. |
Quote:
az ilyen szintű játék nem a pénzről szól tehát tökmindegy, hogy 100 milláért vagy 2 milliárdért épít vissza. itt a lényeg, hogy mennyire válik kiszolgáltatottá a bontás által. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
13-14k épület kb. 20-25 ember tud ledúrni, tehát lényegében megszünne ez az opció. viszont lent meg már most se létezik. ez úgy lenne egézséges, hogy ha valaki lebontja -hasamra ütök- az épületeinek 80%-át akkor megússza a földelést....így szigorítottunk fönt lent meg kicsit lazítottunk. |
Quote:
|
Pool, teljes mértékben általánosságokban beszéltem, nem pékeztem. És nem is csak a 0 hektáras ütésekről, hanem önmagában az A-ban, a top 20%-ban létrejött KIZÁRÓLAGOS támadó és menekülő stratégiáról.
Mi a forgatókönyv egyéni támadásnál? Kimegy A ország B-re, beveri, majd látja, hogy jön szembe sereg, és mit csinál? Elfokoz, vagy elbont 100k távolságra. Hogy éppen melyik következik be, nem jósolhatod meg előre. Lehet, hogy van gömb a sok egységről, de meddig tart a ht-nál egy pipát kivenni? 1mp alatt megvan a bontás gombbal együtt. És akkor megint lottó az egész. Tippelhetsz, hogy vajon felfokoz-e egy másik szövetségesed mellé... Mondod, hogy biztos nem... láttunk rá példát az elmúlt pár napban. Még megtippelni se lehet, hogy mi lesz a következménye, ugyanis több klánban ezt már mesterfokon űzik. Milyen forgatókönyveket láttunk klántámadásnál? Egy átépült, rengeteg időt és pénzt a ráállásra fordító klán odaáll egy másikra, ahol a teljes stratégia hiánya nélkül rádöbbennek, hogy ez nem lesz meg, így ki lehet a klán 90%-át dobálni... És mi lesz az embernek? 100hektár alatt... Vagy egy nagy bontást megejtve ráállok egy védtelen országra, és kimegy 1 sereg, de mire a másik menne a tag szk-ra van rakva. A klántagok különbsége miatt elhoz annyit, amit már L-ben is lehet ütni... Majd visszajöhet a tag szk-ról, és beverhet, mivel alig került valamibe, te meg mondjuk elbontottál 2k hektárat mindezért... Az egész 1/A a menekülésről szól. Minden alól lehet találni kibúvót, és ez marhára nem tetszik... |
Quote:
|
Nah hozzászólok már én is :)
Köszi Pool, a te hsz-eddel abszolúlt egyet értek. Nekem egy olyan játék nem játék, ahol csak visszatámadni tudsz meg még max 2 lehetőség. Nekem ezért tetszik ez a Hódító, mert rengeteg lehetőség van arra, hogy kijátszd a másikat, legyen ez elfokozás, legyen ez egy elég kemény bontás, vagy csak szórakozás az értékekkel kör előtt pár mp-vel, vagy egy olyan orit ütni aki beijjaz és védené, ha nem kellene odalépni a nyakára kör előtt és szétrengetni, tüzelni, embert lopni...nekem ez játék. Most, hogy mennyire élveztem azt a játékot amit csináltunk a dragonnal, rátámadtam Wolfira, hoztam 62 hekit mert elfokoztak, és elköltöttek rá 3 mrd mi meg 2-őt. Élveztem, mert a 62 heki is fontos nekem, olyan játékosoktól akik tudnak játszani és méltó ellenfelek. Méltó ellenfeleknél nem az számít, hogy rádtámad te meg visszaütöd 2 sereggel, hanem az, hogy harcoljatok egymással, bontás, fokozás, egymás ráállásának elkerülése. Vityu itt a kezdeti hszban ránk gondolt és tudom miért. Ez a játék rengeteg lehetőséget ad, mint a védekezésre mind a támadásra, amiket ki kell hazsnálni. Tegnap 75 hekit sikerült elvinned 3k heki bontás után, erre zárod a mérleget 1200 heki minusszal. De ha kicsit jobban csináljátok most nekünk is jobban fájhatna. De azt mondom, ez drága játék, minél nagyobb egy ország, egy klán annál nagyobb az anyagi háttér és annál többe kerül egy csata. Ez igy van rendjén, és ne az sírjon mindig ki a vesztes oldalon van. Ne az akarjon változtatni a szabályokon. Most ha valaki bebont és elmegy szabira, szerintem Szabályos, ha most valakit kitiltanak miért ne mehetne szk-ra? Szabályos... Elfokozni, ráfokozni? Szabályos. A szabályok adta lehetőség ki nem használata? Vétek. |
Quote:
Jelenleg mindez szabályos, de várom azt, hogy más szabály szerint kelljen ezt csinálni... |
nekem elég büntetés volt a 75 heki meg a 400 leadandó :)
|
Quote:
|
...de szerintem neked is, hogy nagyon ki akartál csinálni :):)
|
Igen visszatudtam jönni és támadni...csak ne legyek már hibás, hogy a bebontott oridat egy full barakkos ori be tudta ütni az 5 kör kitiltása után és ezzel együtt a -400 leadandó hekije után :)
További szépet! |
a probléma ott van, hogy pénzzel lehet pótolni a tudást. nem pékekről és nem dragonról van szó, de voltak javaslatok, amik azért lettek leszavazva, mert rá lehet ugy állni valakire, hogy nem tud visszamenni. most is ez van. kimegyek valakire, ugy hogy felfokozok. ha nem menekül el, hanem megpróbál szembe jönni, akkor beütöm majd nullára bontom az országom. tehetetlen ez ellen az aki játszani akarna. Remynek igaza van, hogy most már simán lehet életképtelen nullákkal játszani, mert senki nem fogja betámadni a szétbontott országokat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha valaki rámfokoz 30-40k értékről, akkor 2 lehetőség van. Azaz 3. :)
1. Kivéded :) 2. Elfokozok. 3. benyeled és jelentéktelen mennyiséget ráfokozol és mehet a kontra. :) Mivel izgalmasabb az, ha megtámadsz valakit és visszajön 2 sereggel? Ki fog utánna támadni majd, ha tudja ugyis kap vissza 2-őt és be is nyeli? Hát akkor én tuti fajt váltok elfre és csak azt ütöm aki elvetemült hulla és nem számít neki ha 10 sereggel verik vissza mert lételeme a haszontalan támadás. |
Quote:
Kötelező volt 45k-t bebontani értem? :) NEM :) |
Quote:
Cáfolj meg, melyek azok amik valótlanok. SOROLD! |
Quote:
|
Nah megyek, további szép napot, és Csabi várom a cáfolatodat ami szerinted valótlan az első hsz-emben :)
Üdv |
Quote:
|
Quote:
|
Na látod, én követelőzök, és te hazudtolsz meg engem, hogy valótlanokat állítok. :) Hát akkor valótlan, azt akkor biztos jobb lesz neked.
|
Nekem legalább nem a sárdobálás és a másik cseszegetése a lételemem, ezért inkább fundáljuk, hogyan és ki legyen a következő aki lejjebb esik a pontlistán :)
|
Quote:
|
Quote:
mi van? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: