![]() |
|
Remélem még nem volt. :)
|
Hátha nem volt még. |
Quote:
|
|
|
|
|
|
"Béka? Létra? Cékla? Kicsit jobban be kellett volna gyakorolni a szöveget... És ki az a Réka?" :) |
|
|
|
Jó szomszédok :)
|
|
|
Gitáros a legkeményebb :D (2:05 körül)
|
|
|
|
|
Ez is megunhatatlanra sikeredett :)
|
Amilyen elborult elmék (jó értelemben), nem is csodálom, hogy iylen jókat gyártanak. :D
|
Hogy tégy tönkre egy mosógépet
0.53 tól éri meg nézni, előtte csak várakozás van. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy Te IRC csapatban vagy? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ici-pici gólyacsapat, egy nagy Elschönherz QPával. :D Nekem is sikerült megtalálni Téged egy videóban, szóval legközelebb odaszólok Neked, ha látlak. Bár lehet, hogy csak 2012-es QPa alkalmával lesz... |
Quote:
Amúgy gratula nektek:D ha az ördögszekér alatt a társalgótokban lettél volna, akkor találkozunk is, ott aludt a kocsmafutónk;) utána meg hajnalban együtt fejtegettük a Riddle-t is:D amúgy veletek, a filaschokk-al és a vogonokkal voltunk jóban:D Jah amúgy elvileg páran jönnek töletek a mi házi qpánkra a KIN-re, akár csatlakozhatsz is majd hozzájuk májusban;) Annyi hogy nálunk elég belteljes az esemény, így nincsenek külsős csapatok, csak a kandós intézetek, plussz a többi karnak 1 csapat:D Jó kis esemény az is:DDD maga a qpa egy 24órás hajtás, pihi nélkül:) a végén pedig a klasszikus sárgaszöcskével:DDD |
Sárgaszöcske. Varázsszó. :D
Hmm, pedig ott voltam a koliban, csak nem a társalgóban, hanem minden felé össze-vissza. De igazából egyáltalán nem biztos, hogy rákérdeztem volna, hogy Te vagy-e, hacsak nem így mutatkozol be ott is. :p Meglesem majd ezt a KIN-t nagyon szívesen. Majd utánaolvasok, meg kérdezősködöm, aztán valahogy odakeveredek. :) Köszönöm. :) |
|
Kemény egy hely lehet Bangladesh!
|
Quote:
|
De mi a halak legzoszerve??
|
|
:D
|
szeretem az ilyen videókat! :)
|