![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Kevesen méltók erre a címre, mert a paraszt ember legalább becsületes ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Quote:
A csúnya beszédet csillagozni szokás. Szóval a *** és ****** :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
trallalalaaaa
|
Quote:
|
Quote:
|
Mennyi hülyeséget össze tudtok hordani, jót nevettem! :D:D
|
Mostmár láthatnánk valami hírt is a médiából. Mi történt közben azokkal, akik nem érdekelnek? :-D
|
Quote:
De köszönjük meg Bagoly Lászlónak, hogy Ghosti nevéről lemosta a sarat és újra régi fényében tündököl... |
Quote:
Nem volt rossz ennyi ideig alatta? :eek: Majd az új vezér továbbvisz, annak is van szárnya, ha már Sárkány :D |
Quote:
MINDEN. (eleg sulyos beiras volt ez az elozo, be kell valljam) :) |
Érdemes végignézni
|
Végül azon gondolkoztam, ha most mindenki kiírja a dipóból a hirdetés feladóját, sztem Tsobi direkt kitakarná, csak hogy szembemenjen a trenddel...
...Régi szép pubertás évek :D |
Quote:
|
Quote:
Csak nem az ilyenek... :) |
Az utóbbi időkben igencsak ez a jellemző erre a fórumra. Apróságokba belekötünk, és akár 50 poston keresztül is lovagolunk rajta, nem ritkán jól belehergelve magunkat.
Fogjuk a globális felmelegedésre. |
Quote:
Az aktuális esetben ugye Pool beszól, erre Tsobi csakazértis... Pool kiadja magát Tsobinak, erre összeugrik Tsobi és Kubbi. |
Én nem ugrottam össze Kubbival. :)
|
Quote:
|
Quote:
Azt nem tudom mikor adta ki magát nekem, de megtisztel. :) |
http://szentkoronaradio.com/files/images/MN.jpg
Tőlem okosabbaktól kérdezem: A fent látható felvarrót én felvarrhatom a táskámra mindenféle gond nélkül? Azért kérdezem, mert a magyar hadsereg ruháját civil ember nem hordhatja, rangjelzés nélkül sem. Talán mivel már nincs Magyar Néphadsereg, remélem ezt lehet hordani. Nos? |
Quote:
|
Quote:
bár, én meg ennyi évesen BB kendőben jártam :D |
Quote:
|
Quote:
Az a tied lehet... |
Quote:
|
Quote:
Nekem még vhol meg is van, amikor leszereltem, elhoztam, amit csak lehetett :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De pár "ereklyém" van :) Mi voltunk az utolsó előtti leszerelők, azóta már a helyén működik a Bencs középsuli, aki idevalósi az tudja, miről beszélek... |
Quote:
|
Quote:
Őrszázadban voltam felvezető, 24 órás őrségben vigyáztunk a laktanyára 150 éles lőszer + egy AK őrönként :) |
Quote:
Olyan gyerekek járnak oda nagyrészt, akik olyan szinten hülyék, hogy olvasni alig tudnak. ( Mielőtt valaki megszólalna, vannak köztük magyarok is, bőven). Vannak persze olyanok is, akik értelmi fogyatékosok, vagy egyéb gondjaik vannak, Velük semmi bajom. |
All times are GMT +1. The time now is 00:51. |