![]() |
Quote:
|
Quote:
Bár Ő délutánt írt, de hátha megfelel(ne) neki is... |
Quote:
|
Quote:
Akkor Neked is jó lenne egy vasárnap 20 óra? |
Quote:
|
Quote:
18-20 ig elkezdődhetne! Nem bírom a késői párbajokat.:D |
Quote:
|
Quote:
ÉS nem volt piros betűs ünnep se szerintem. Jó nekem a vasárnap is, de ha másoknak jobban megfelelne ott még a hétfő is. |
Quote:
|
Quote:
Főleg hogy lövésem sincs az A-s piacról :D 200 éve nem voltam az A.-ban :) Mióta Ati száműzött onnan. |
Quote:
Ha tudom, hogy csak 6-an, nem a tolikat nyomom. |
Quote:
|
Quote:
Nah, ezt ne mazért írtam, mintha nélkülem nem lehetne párbajozni, csak szeretnék részt venni az utsón... Bob, hazajösz, nyomsz egy párbajt 20-tól 23-ig, aztán alhacc hétfőn egész nap :) Nekem végülis az lenne a lényeg, hogy 20-tól kezdődjön vagy utána... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De inkább vasárnap este legyen, mint hétfő napközben. Kicsit a családdal is kell törődni, mert a végén még megszöknek!:) |
Quote:
Elviekben jó a vasárnap is, max ha nem akkor nem veszek részt, és itt csak két pontom lesz. :D |
Quote:
:D |
Quote:
Miért nem kérdezted? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így jártam.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha olcsó, akkor könnyen lehet vásárolni, ha meg drága, sok a gazdag ország akitől meg lehet szerezni. |
Nah, további szép napot népek!
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
Ha elszámoltam, szóljatok. :) |
Két megjegyzés az eredményekhez:
Bobbá, nagyon le vagy maradva! Már csak egy lehetőséged van behozni a mostani lemaradást! Később nehezebb lesz, úgyhogy gyúrj rá a mostani párbajra! Nazgúlok, a 2009-es párbajsorozat egyik esélyese sajnos elég hamar feladta idén a kűzdelmet. Bíztam benne, hogy idén végig a topban lesz. |
A következő párbajra vonatkozó időpontigények jöhetnek.
|
Quote:
Quote:
Bob, Jojo, Olasz és én már nyilatkoztunk, gondolom, nem akarod, hogy megint 20* írjam le :D |
Quote:
|
Quote:
Jééé, 1 hét után kisütött a nap :) Kár, hogy sajnos temetésre megyek :( Még annyit fűznék hozzá, hogy ha lehet, írd már ki a lehető leghamarabb a párbajt, hogy tudjak igazodni, ha mégsem vasárnap este lenne... Köszöntem! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak 4 pont a hátrányom az elsőhöz képest, és én nem a győzelemre hajtok elsősorrban. A kieséstől meg igen messze állok, szóval én nem aggódom :) |
időpont
Vasárnap 20-tól bármikor kezdődhet.
|
Quote:
Itt vannak Szesy igényei, szerintem várjunk még egy kicsit rá is. |
Na erről lecsúsztam, majd a következőn ott leszek, ha tudok..
Grat Vale! Trükkös vagy :) |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 10:40. |