![]() |
értem én, félreérthető volt. csak nem gondolom, hogy 24 körrel kéne eltolni az egészet. teljest is szerintem nyugodtan közzé lehet tenni ugyanígy 3 körrel elcsúsztatva
|
Quote:
|
ez csak akkor lenne problémás, ha 6 körre menne ki. akkor tudná a krónikás hazakísérni.
ennél kevesebbkor viszont a támadott előbb hazaér mint a krónikázó |
Quote:
Nah de ez itt nem téma és nem is kell, hogy legyen. Majd a nagyok javasolnak ez ügyben ha akarnak. Amúgy egyáltalán nincs rálátásom, hogy mik menne az A-csopi legalján. Ott még soha nem jártam ezért azt sem tudom mennyire befolyásolná egy ilyesfajta újítás az ottani játékot. Nah de nem szaporítom a szót. Grat minden sikeres ütéshez akárhogy is volt :) ...jó így olvasni + csacsogni a történtekről, még a végén kedvem támad viccatérni és jáccogatni kicsit :p :D |
Quote:
A lényeg az, hogy egyéniben a krónika alapján támadók csak akkor látják az eseményt amikor megtörtént. A klántámadásnál pedig már akkor amikor még el sem kezdődött. Pici ellentmondást érzek a 3 körös krónika elleni védelem és aközött, hogy már a klántámadás elindítása pillanatában lehet tudni sok esetben,hogy üres lesz egy ország! És bármit mondasz zsákmány ide-oda ez nincs így jól! |
Quote:
Ezzel nagyon egyetértek. |
Quote:
És én is!!!! |
2007-02-18 16:01:11 Földmániám mindenen átgázol! (#2563) támadást indított Gyáva Partizán (#2576) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 440 hektár földet.
Gratulálok a földmániás klánnak :)) Nagyon szép ütés :D |
2007-02-18 11:01:11 Gyáva Partizán (#2576) támadást indított kakastökepörkölt (#2771) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1613 hektár földet.
ez azért szebb volt :D |
Quote:
Az lehet de én elfogult vagyok a földmániás klán irányába :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerintem nem, csak az ori tulaja miatt az :D:D:D |
2007-02-19 09:01:01 Tizedes és a többiek! (#2692) támadást indított Ifa felfelé a lejtőn:) (#2502) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1808 hektár földet.
grat nekik |
valami esemény esetleg az elmúlt két napban ? :rolleyes: vagy punnyadás van odafenn?
|
Aluszunk:)
|
hjah szóval ne kérdezgessek, ha van történés úgyis beírjátok ide, értettem :D
|
Óvoda (#2819) támadást indított Templars of Twilight (#2356) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2364 hektár földet.
Hogy legyen egy jó napod:) Arráéknak meg grat:) |
Menetel az Ovi szépen, grt nekik, Neked meg téháiksz Synk:)
|
congratulations
Grat az Ovisoknak:)
KEzdenek felnőni???:rolleyes: |
áááá züllünk le a bölcsibe :)
|
köszönjük a gratulációkat :)
és télleg nem növünk fel :) |
Játékidő 1.000 kör 99 kör NEM MEGFELELŐ
Minimális föld x hektár x hektár NEM MEGFELELŐ Maximális föld 100.000 hektár x hektár MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 10 kör NEM MEGFELELŐ Saját ország a következő csoportban ki tudja :) ha már ilyenről szó volt:o 89 kör:) |
Quote:
Az oviban minden más :D |
Quote:
az utóbbi 1 hét alatt annyi mindent hallottam magamról, hogy a felén sírtam, a felén nevettem, s a 99% - a volt kapitális... hát nem volt sok valóságtartalmuk:) Amúgy nem menőzés, büszkeség:) Hogy vmiben már majdnem utolértem egyes nagy játékosokat. Reálisan nézve rengeteg dologban meg sosem fogom őket:) Legrosszabb esetben az irigyeim megszólnak:) ettől még ezt már letettem az asztalra, s nekem teccik :D |
Ez így szép Arra...
Az Árpádok mindig is szerények voltak :D |
2007-02-25 03:01:08 Krízis! (Pékek) (#2320) támadást indított kakastökepörkölt (#2771) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1405 hektár földet.
Nem volt nyugodt az éjszaka:) |
Quote:
Most akartam bemásolni, én is grat nekik:) |
2007-02-26 00:01:08 Krízis! (Pékek) (#2320) támadást indított Special Weapons And Tactics (#2598) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1560 hektár földet.
és még még még még még ennyi nem elég. összesütögettek megint egyet :) |
Timur És Csapata !!! :) (#2796) támadást indított Légion de la liberté (#2423) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2425 hektár földet.
Grat:) |
Gratula nekik;)
|
Grt mindkettejüknek :)
De tőlem méééég külön is grat Timuréknak :p |
grat Satiéknak ;)
|
2007-02-26 02:01:00 Egyedülálló nő megosztaná... (#2875) támadást indított Magányos farkas (#2575) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 216 hektár földet.
csak a nevük miatt, sztem vicces:) |
Quote:
Az egyedülálló nő annyira azért nem egyedülálló, és én is nagyon gratulálok neki:) A többieknek is persze:) |
2007-02-27 05:01:05 Timur És Csapata !!! :) (#2796) támadást indított Ezüstszárnyú angyalok (#2533) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 730 hektár földet.
Grat:) 2007-02-26 11:39:52 Krízis! (Pékek) (#2320) új neve: Feltámaduuunk! Péééékek! Micsoda sejtelmes névváltoztatás:) |
Quote:
Grat Timuréknak :) |
Szkarabeusz (#2460) támadást indított Mekk-mekk (#2198) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13411 hektár földet.
Ez igen:eek::eek::eek: Gratula:):) |
Quote:
|
A dátumot is tedd hozzá, mielőtt valaki ezt friss eseménynek véli: 2006-04-27 04:00:52
:) |
All times are GMT +1. The time now is 14:53. |