![]() |
Quote:
|
hja, a hulla termelő az nagyon jó:):)
|
Quote:
|
sztem egy túlélő kereskedő hulla tök jó kis tamagocsi termelőnek :) legközelebb kipróbálom, tényleg :)
|
Xxxxxx (#000000)
2007-08-13 xx:xx:xx Helyezés: 000 Érték: 00000 Szövit keresek! TÖK MINDEGY A FAJTÁJA MEG MINDEN!! --- Jelige: félek egyedül. :D |
.... (#)
2007-08-13 20:06:43 Helyezés: .... Érték: ..... hello szövibe toborzok tagokat faj mindeggy de ha lehet varik és hadik jelöljenek.de a lehetőség mindenkinek adott. feltétel:gyakori fentlét |
Quote:
|
xxxx (#xxxx)
xxx Helyezés: xxx Érték: 20xxx Hali Szövinkbe várunk 1 erős hadis orit! Feltétel: -harcos legyen (Ork,törpe, esetleg óriás) -tábornok vagy harcos személyiség -bár ez annyira nem fontos -legalább 2k elit , vagy lovas legyen és persze közel legyél! -Msn jó ha van de nem fontos! -Légy aktív! Akit érdekel írjon! A többit zöldben. Hát az első hogy esetleg óriás, szerintem az egyik legjobb hadis faj az óriás.A másik hogy 20k feletti értéknél 2k támadóegység...ez nekem fura mert az orkommal van 7k, de lehet hogy én tudok annyira hogy ennyit kihoztam belőle :D |
Én utálom az óriásokat, de azért összeállok velük, sőt magam is voltam már az :)
Lehet, hogy enm mindenki ennyire toleráns :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxx (#xxxxxx)
xxx Helyezés: xx Érték: xxx Sziasztok! Aki szeretne foldet es a kozelemben van azt szivesen varom! 0 hadsereggel rendelkezem es torolni fogom magam, gondoltam ezzel tudnek meg utoljara segiteni valakin! Tovabbi jo jatekot! De már anarchból fogja törölni magát sztem... |
Helyezés: 63
Érték: 25714 hogy lehet? egy 5900 fős lovas sereg hogy tud áttőrni egy 7941 fős elit +3399 fős ijjász védelmet??????????és még nem számoltuk bele plusszba a segítő seregeket+tornyokat.!!!és nem előszőr fordul elő a szövinkkel!!!ha emiatt törölnek, a játék üzemeltetői alkotnak magukról véleményt! ki lehet találni, hogy milyen fajjal van :D:D |
xxxxxxxxx (#xxxxxxx)
2007000000000 Helyezés: yyy Érték: yyyyy Figyelem azoknak akik rajta vannak teveclkub-bon orit cserélek 2/3 datiért Sajna csak narancsom van... :o:o:o :D:D:D |
tolis óriás szövit keres, kellő mennyiségű támadóm és védőm van, ha kell népességgel is tudok támadni.
Nekem annyira nem tetszik, szegény kezdőket félrevezeti :o |
Quote:
|
én is a népességemmel támadok :) Csak előtte pár körig képzem őket :)
|
Szövit keresek. de ne fűgyé lé. orkot keresek.
Ezt meg elmagyarázhatná valaki :) |
Quote:
|
Quote:
youtube-os találatnak el kell árulnia a titkot... |
Na látom alulművelt vagyok :o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
nekem sem tartozik a kedvenceim közé |
" Szövit keresek a környékröl faj mindegy a lényeg hogy ne az elsö országod legyen"
Brühühü, engem már be se venne? :( :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Fura,hogy ez a móka már nagyjából fél éves,vagy még több és már sok variáció létezik.Ti melyiket hallottátok? Nekem régóta rajta van a telómon az egyik legjobb verzsió:):D:D Szia Gyuri vagyok a hírdetésre jelenkeznék!:D nagyon oltós:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most meghallgattam itt neten is ,de nem estem tölle hanyat. Telón jobban tetszett.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hu, attila, a helyesirasod az valami brillians... ;) ON |
xyxyyxyxyx
2007-08-16 3333:222:11111 Helyezés:0 Érték:0000000000 Vas-és lemezhulladékot színesfémet eladnék,ugyanitt harcos pici,apró gnómot keresnék,olyat,akinek óriási szemei,mindíg a monitorra vannak tapasztva:)Vip,msn,legalább 25 év szakmai gyakorlat,ezek a feltételek:) Nekem tetszik:D:D:D:D De mindig a szakmai gyakorlaton csúszok el:( Csak kicsit olyan érzésem van mintha ide szánták volna:D |
Quote:
És a nevemet is tökéletesen kis betűvel írtad grat hozzá! Jahhh,hogy shifted sincs:D:D Marad úgy ahogy van. Sokat melózok fáradt vagyok és lusta is!;) |
xyxyxyxy
2007-08-17 xyxyxyxy Helyezés: yxyxyxyx Érték: xyxyxyxy szövi??? erősségem 66k patkó, amit tudok hajigálni, de ha kell pacikra szerelem hogy jobban szaladjanak:) melléje 3k messziről parittyás közelről alkholista toronytöltelék:) toli vari nem az én dolgom ezért minimalis:S Sztem ez is jó:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |