Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

Dragi 06-29-2007 09:55

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 106255)
na, de szerintem arra a 8-10 kör is megfelel, mert többet hoz az is messze van és max párhuzamosan bont a hadikkal, ha már annyira gáz lenne:)

he ??

Arról lenne szó hogy pl. jó rendben tegyük fel hogy még 4-5 kör között ne kopjon jobban a készülije de ha már 6 körön kivülre lop a tolis akkor az azért észrevehető legyen a készülije fogyásában ahogy egy varisnál is szerintem :)

Lezúziusz 06-29-2007 10:49

Az elfet mint fajt sikeresen lebutítottátok, most a félelfek és emberek következnek? Azért mert párótokat gyújtogatnak meg lopkodnak nem hiszem, hogy módosítani kellene ezen, engem is lopnak, ne és? Egy tolisnak nem ez a dolga? Te meg bevered sereggel. Megjegyzem nincs tolis orim, tehát nem haza beszélek, de ha a tolisokat is ellehetetlenítitek, mint ahogy azt tettétek az elfel, akkor megint oda lesz egy fontos stratégiai része a játéknak. Na ja ne tudjon messziről lopni...Közelről meg ne tudjon védekezni, mert nem tud! Uraim az itteni sírás helyett inkább játszatok.:P

Burning 06-29-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 106287)
Az elfet mint fajt sikeresen lebutítottátok, most a félelfek és emberek következnek? Azért mert párótokat gyújtogatnak meg lopkodnak nem hiszem, hogy módosítani kellene ezen, engem is lopnak, ne és? Egy tolisnak nem ez a dolga? Te meg bevered sereggel. Megjegyzem nincs tolis orim, tehát nem haza beszélek, de ha a tolisokat is ellehetetlenítitek, mint ahogy azt tettétek az elfel, akkor megint oda lesz egy fontos stratégiai része a játéknak. Na ja ne tudjon messziről lopni...Közelről meg ne tudjon védekezni, mert nem tud! Uraim az itteni sírás helyett inkább játszatok.:P

nem akarunk módosítani, egyelőre csak beszéltünk;)
és az elf maluszai is redukálva lettek végül, tehát nem lett annyira elbutítva...

Lezúziusz 06-29-2007 10:54

Majd nézd meg mennyi elf marad a játékban, béna fejnek elég a hulla.

Lezúziusz 06-29-2007 11:03

Igazán nem akarok rosszindulatú lenni, de én szeretem ezt a játékot, és így szeretem ahogy van. Azért mert páran, nem tudnak megoldani néhány problémát, köztünk én sem, nem hiszem, hogy mindjárt változtatni kellene valamin. Sajnos mostanában elharapódzott ez a változtassunk nevű betegség, nagyon jó, hogy lehet itt beszélgetni róla, de inkább stratégiai megoldás kellene rá, sem minthogy elveszítsünk ilyen üde színfoltokat, mint a tolvajok.:)

Kutyuleee 06-29-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 106295)
Igazán nem akarok rosszindulatú lenni, de én szeretem ezt a játékot, és így szeretem ahogy van. Azért mert páran, nem tudnak megoldani néhány problémát, köztünk én sem, nem hiszem, hogy mindjárt változtatni kellene valamin. Sajnos mostanában elharapódzott ez a változtassunk nevű betegség, nagyon jó, hogy lehet itt beszélgetni róla, de inkább stratégiai megoldás kellene rá, sem minthogy elveszítsünk ilyen üde színfoltokat, mint a tolvajok.:)

hmm stratégiai megoldás??? hát persze teleportálom a seregemet oda hozzá:D:D amúgy nem hiszem hogy szabályos keretek között te bármilyen stratégiát tudsz, arra hogy szétszedd az alulról 10körröl szorakozó tolist.

Valezius 06-29-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 80980)
Kimegyek mf-re, leüttetem magam (persze szigorúan nem jksz!!!), majd 2x beütöm földre, aztán viszont látás. Újból ott vagyok, ahonnan elindultam, megy fel a morálom, és mindenki boldog?

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 106297)
hmm stratégiai megoldás??? hát persze teleportálom a seregemet oda hozzá:D:D amúgy nem hiszem hogy szabályos keretek között te bármilyen stratégiát tudsz, arra hogy szétszedd az alulról 10körröl szorakozó tolist.

Nesze :)
Úgy látszik újra ki kell fejtenem hamarosan az érveimet, mert ezt a topicot se olvassa végig senki.

Andrew 06-29-2007 11:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 106297)

annyi tekercset tart bent, hogy örömében szívrohamot kap a tolis :D:D

Burning 06-29-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 106303)
annyi tekercset tart bent, hogy örömében szívrohamot kap a tolis :D:D

nekem max görcs állna be a kezembe és mint az örült kattogtatnám a tekercsek lopása részt bejelölve a tolvajok küldése gombot:p

Andrew 06-29-2007 11:28

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 106311)
nekem max görcs állna be a kezembe és mint az örült kattogtatnám a tekercsek lopása részt bejelölve a tolvajok küldése gombot:p

én az f5+entert jobban szeretem :o

All times are GMT +1. The time now is 13:52.