![]() |
Quote:
Arról lenne szó hogy pl. jó rendben tegyük fel hogy még 4-5 kör között ne kopjon jobban a készülije de ha már 6 körön kivülre lop a tolis akkor az azért észrevehető legyen a készülije fogyásában ahogy egy varisnál is szerintem :) |
Az elfet mint fajt sikeresen lebutítottátok, most a félelfek és emberek következnek? Azért mert párótokat gyújtogatnak meg lopkodnak nem hiszem, hogy módosítani kellene ezen, engem is lopnak, ne és? Egy tolisnak nem ez a dolga? Te meg bevered sereggel. Megjegyzem nincs tolis orim, tehát nem haza beszélek, de ha a tolisokat is ellehetetlenítitek, mint ahogy azt tettétek az elfel, akkor megint oda lesz egy fontos stratégiai része a játéknak. Na ja ne tudjon messziről lopni...Közelről meg ne tudjon védekezni, mert nem tud! Uraim az itteni sírás helyett inkább játszatok.:P
|
Quote:
és az elf maluszai is redukálva lettek végül, tehát nem lett annyira elbutítva... |
Majd nézd meg mennyi elf marad a játékban, béna fejnek elég a hulla.
|
Igazán nem akarok rosszindulatú lenni, de én szeretem ezt a játékot, és így szeretem ahogy van. Azért mert páran, nem tudnak megoldani néhány problémát, köztünk én sem, nem hiszem, hogy mindjárt változtatni kellene valamin. Sajnos mostanában elharapódzott ez a változtassunk nevű betegség, nagyon jó, hogy lehet itt beszélgetni róla, de inkább stratégiai megoldás kellene rá, sem minthogy elveszítsünk ilyen üde színfoltokat, mint a tolvajok.:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Úgy látszik újra ki kell fejtenem hamarosan az érveimet, mert ezt a topicot se olvassa végig senki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:52. |