![]() |
de mivel már nincs hírnév úgy, ahogy eddig volt, így végülis a negatív hírnév csak egy kis biléta azoknak, akiket nem engedsz javaslatokat feltenni?
mert ezt senki nem tudja, hogy akkor most mi van, amíg csak egyszer nem szembesül vele, hogy úgy ítélted meg, hogy most akkor neki negatív lesz a hírneve..vagy erről kap privát üzit, hogy : "Ezúton közlöm veled, hogy rossz magaviseletedért nem indíthatsz topikot a fejlesztések témában" ? vagy nem értem...bocs |
Jah, és van olyan, hogy egyszer csak úgy ítéled meg, hogy akinek addig minuszban volt a "hírneve", annak ezentúl pozitív/nulla lesz?
|
Quote:
|
:D
ok, köszi a választ...ha ez a helyzet, akkor nekem a régi rendszer jobban tetszett...és az üzeneteknél nem is lesz lefele-hüvelykujj?..én valami olyanra gondoltam, mint a szavazásnál, hogy kis sávok vannak, kinek tetszik, kinek nem, csak nem tudom, mennyire nagy munka, és mennyivel lassítja a rendszert. |
"Add XY to Your Contacts"
Felirat jelenik meg az alsó sorban, ha valakinek a nevére kattintok, gondolom az "Add hozzá XY-t a kapcsolataimhoz" v vmi hasonló szöveg helyett... |
Plusz: Ha módosítom a hsz-m akkor is angolul írja ki.
Mint itt is. | | | V |
Quote:
|
Quote:
Bár a fórum magyarul van beállítva, az xp is magyar. Lehet, hogy akkor a földrajzi beállítások kavarnak be? Most kerestem egy másik utólagos változtatást, másik felhasználónál és azt magyarul írja ki. :rolleyes: |
Ati egy kérdésem lenne hozzád:
A piros lap mit ér?Ha kap három lapot akkor kizárás vagy mi? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:29. |