Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

Kutyuleee 01-23-2009 22:21

Igen már én is nagyon várom SG nélkül értelmetlenek a hetek:(
báj dö véj: márciustól az AXN sci-fi-on vetitik az SG-1 utolsó évadát, végre hivatalosan is megjelenik magyarországon:D

szotyi 01-24-2009 13:38

Nekem is az egyik kedvenc filmem(sorozatom) a Csillagkapu:)

Valezius 01-24-2009 17:38

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202504)

- Szinte az összes rész egymásba fog kapcsolódni, mintha egy húsz részes kalandot néznénk

Hát meglepődnék, ha ezek után nekem tetszene...

Az jutott eszembe, hogy ilyen kis létszámú kutatócsoportról lehetne olyan sorozatot forgatni, amiben a pár (jellemzően 6-7körüli) állandó szereplő mellett, a többiek is elég jelentős epizódszerepet kapnak. Persze nem megoldható, hogy minden részben feltűnjenek, de azért elég gyakran beférnének a képernyőre.
Majd egyszer lehet másnak is eszébe jut :)

Ati 01-24-2009 18:08

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 202535)
Hát meglepődnék, ha ezek után nekem tetszene...

Az jutott eszembe, hogy ilyen kis létszámú kutatócsoportról lehetne olyan sorozatot forgatni, amiben a pár (jellemzően 6-7körüli) állandó szereplő mellett, a többiek is elég jelentős epizódszerepet kapnak. Persze nem megoldható, hogy minden részben feltűnjenek, de azért elég gyakran beférnének a képernyőre.
Majd egyszer lehet másnak is eszébe jut :)

Ha eszedbe jutott, akkor tessék megcsinálni, ne mindig másokra várni. :D

Fefe013 01-24-2009 23:27

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 201600)
Apropo, melyik részben nevezte el Todd-ot Sheppard?
(Nincs kedvem újranézni az összes részt, viszont napok óta azon töröm a fejem, hogy kapta a nevét.)

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 201601)
A rész nem tudom, h melyik volt, de talán Sheppardnek volt egy Todd nevű iskolatársa, aki nagyon sápadt volt v vmi ilyesmi rémlik...

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 201604)
Az nem Steve volt?

Napokban beszéltem egy ismivel és felhozódott a dolog, ő is arra emlékezett, amire én, úgyhogy utána néztem és ha a fordítással nincs gond (lusta voltam letölteni, csak a feliratot szedtem le:-D), akkor:

Stargate Atlantis - 4x12 - Spoils of War

00:09:50,423 --> 00:09:51,674
Akkor hogy hívjuk?
00:09:51,709 --> 00:09:52,634
Nem tudom.
00:09:52,675 --> 00:09:54,969
Mondjuk, Toddnak.
00:09:56,471 --> 00:09:58,598
Az egy srác főiskolás koromból.
Nagyon sápadt volt.

Bogár 02-01-2009 20:33

Az Atlantis 3. széria 11. részében (The Return - Part 2) volt egy nagyon poénos beszélgetés. Én asszem, hogy ez volt az egyik legnagyobb ezidáig. Vagyis spoiler következik. Aki nem látta, ne olvassa tovább. :p

Alaphelyzet: O'Neillt és Woolseyt elfogták a replikátorok, McKay meg megérkezett a "megmentésükre".

O'Neill: So I guess that frozen Replicator plan didn't pan out?
McKay: Yeah, not so much.
O'Neill: How's that plan B working for ya? Good?
McKay: Actually, it's more like plan C. C as in C-4, if you catch my drift.
O'Neill: No.
McKay: Let's just say that we're concerned the Daedalus won't be able to carry out your standing orders.
Woolsey: What?! To destroy Atlantis with nuclear weapons? I thought we were past that! Why are we going back to that?
McKay: Yeah, it's the only way.
O'Neill: Can you do that?
McKay: Yeah. If we plant charges in all ten of the shield emitters before the Daedalus arrives, that way when the Replicators try to activate the shield...
Woolsey: The C-4 detonates, the Daedalus beams a warhead into the City, and we all get vapourised.
O'Neill: It sounds more like a plan F, doesn't it? As in, "We are totally..."

Lehet, hogy így leírva nem annyira jó, de amikor néztem ezt a részt, majdnem leestem a székről. :D

Redback 02-01-2009 20:58

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 202889)
Az Atlantis 3. széria 11. részében (The Return - Part 2) volt egy nagyon poénos beszélgetés. Én asszem, hogy ez volt az egyik legnagyobb ezidáig. Vagyis spoiler következik. Aki nem látta, ne olvassa tovább. :p

Alaphelyzet: O'Neillt és Woolseyt elfogták a replikátorok, McKay meg megérkezett a "megmentésükre".

O'Neill: So I guess that frozen Replicator plan didn't pan out?
McKay: Yeah, not so much.
O'Neill: How's that plan B working for ya? Good?
McKay: Actually, it's more like plan C. C as in C-4, if you catch my drift.
O'Neill: No.
McKay: Let's just say that we're concerned the Daedalus won't be able to carry out your standing orders.
Woolsey: What?! To destroy Atlantis with nuclear weapons? I thought we were past that! Why are we going back to that?
McKay: Yeah, it's the only way.
O'Neill: Can you do that?
McKay: Yeah. If we plant charges in all ten of the shield emitters before the Daedalus arrives, that way when the Replicators try to activate the shield...
Woolsey: The C-4 detonates, the Daedalus beams a warhead into the City, and we all get vapourised.
O'Neill: It sounds more like a plan F, doesn't it? As in, "We are totally..."

Lehet, hogy így leírva nem annyira jó, de amikor néztem ezt a részt, majdnem leestem a székről. :D

LEírnád magyarul a kedvemért?mert egy részét értem, de nem teljesen :(

Ati 02-01-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 202890)
LEírnád magyarul a kedvemért?mert egy részét értem, de nem teljesen :(

Ez szójáték, magyarul nem az igazi.

Ati 02-01-2009 21:02

Nekem az egyik korai Atlantiszos részben tetszett nagyon az a rész, amikor az "erkélyről" lelökték McKay-t, bemutató gyanánt. :)

Bogár 02-01-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 202891)
Ez szójáték, magyarul nem az igazi.

Valamilyen fordítása csak kell, hogy legyen. :D
Kíváncsi lennék én is azért, mert a B terv már foglalt. :D

All times are GMT +1. The time now is 19:43.