![]() |
A morálcsökkenést meg lehet úgy is oldani hogy az csak a csatára vonatkozzon... mire odaérnek a seregek félelem lopja be magát a szívükbe és elbizonytalanodnak harc közben. Elvégre ez egy középkorhoz hasonló játék, és akkoriban baonásak voltak a népek. Persze a győztes csata után a nem hulláknak lehetne adni a szokásos, vagy kicsit nagyobb morálbónuszt is.
A célom az lett volna, hogy a támadó seregeket is valahogy a hullához gyengítsem kicsit. A tolvajakcióknál pedig változatlanul fenntartom, hogy a morálcsökkentés nem olyan rossz. |
de akkor is. hát támadsz és, ha nyersz ha nem csökken a morál és ez nem jó;)
nem tudom miért erősködnek egyesek, mikor lelettek szavazva:mad: |
Quote:
|
Az sem rossz, de azzal önmagában nem erősítesz a hullán.
Láttam itt írta vki hogy ház nélkül milyen lenne... El tudnám azt is képzelni hogy a hulla csak mészárlás útján tudjon népességet szerezni/amit persze el lehetne lopni tőle/, és csak ebből tudna katonákat képezni, épületeket fenntartani. Így a gyújtogatás kiesik, de még mindig nyugodtan lehet emberhiányt okozni, még akkor is ha a barakkokba többen férnek. Ez esetben a felszabaduló helyeket is barakkokkal kitöltve sztem már elég ütős lehet a hulla. Még így is folyamatosan támadnia kéne, mert előbb utóbb elfogynak az emberek... csak a kezdésnél nem tudom mi lenne, mert ott ugye alapból minuszban van a nép.. |
ha meg morált csökkentesz a támadónak az se erősíti vagy?
|
Quote:
|
olvasgatva az utobbi napok írásait és szerintem jó lenne ha a nagy, formbabontó ötleteket pár napig átgondolnák az illetők mielőtt leírják
|
Quote:
|
Én változatlanul a +20% lakáshelyzetre szavaznék alapból (esetleg 30%), így tényleg élőholt hordákat lehetne csinálni, minden más maradna változatlan.
Valaki kiszámolhatná hogy így mit tudna egy hulla. |
Quote:
De ha visszaolvasol láthatod hogy a javaslatot leszavazt(u)ák |
All times are GMT +1. The time now is 06:48. |