Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

empty 01-21-2007 15:36

A morálcsökkenést meg lehet úgy is oldani hogy az csak a csatára vonatkozzon... mire odaérnek a seregek félelem lopja be magát a szívükbe és elbizonytalanodnak harc közben. Elvégre ez egy középkorhoz hasonló játék, és akkoriban baonásak voltak a népek. Persze a győztes csata után a nem hulláknak lehetne adni a szokásos, vagy kicsit nagyobb morálbónuszt is.
A célom az lett volna, hogy a támadó seregeket is valahogy a hullához gyengítsem kicsit.
A tolvajakcióknál pedig változatlanul fenntartom, hogy a morálcsökkentés nem olyan rossz.

Burning 01-21-2007 15:39

de akkor is. hát támadsz és, ha nyersz ha nem csökken a morál és ez nem jó;)
nem tudom miért erősködnek egyesek, mikor lelettek szavazva:mad:

Xeper 01-21-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by empty (Post 67873)
A morálcsökkenést meg lehet úgy is oldani hogy az csak a csatára vonatkozzon... mire odaérnek a seregek félelem lopja be magát a szívükbe és elbizonytalanodnak harc közben. Elvégre ez egy középkorhoz hasonló játék, és akkoriban baonásak voltak a népek. Persze a győztes csata után a nem hulláknak lehetne adni a szokásos, vagy kicsit nagyobb morálbónuszt is.
A célom az lett volna, hogy a támadó seregeket is valahogy a hullához gyengítsem kicsit.
A tolvajakcióknál pedig változatlanul fenntartom, hogy a morálcsökkentés nem olyan rossz.

Akkor már egy automatikus védelem varázslattal többet érnénk, nem kellene mindenféle morálcsökkenéssel számolni.

empty 01-21-2007 16:14

Az sem rossz, de azzal önmagában nem erősítesz a hullán.

Láttam itt írta vki hogy ház nélkül milyen lenne...
El tudnám azt is képzelni hogy a hulla csak mészárlás útján tudjon népességet szerezni/amit persze el lehetne lopni tőle/, és csak ebből tudna katonákat képezni, épületeket fenntartani. Így a gyújtogatás kiesik, de még mindig nyugodtan lehet emberhiányt okozni, még akkor is ha a barakkokba többen férnek. Ez esetben a felszabaduló helyeket is barakkokkal kitöltve sztem már elég ütős lehet a hulla. Még így is folyamatosan támadnia kéne, mert előbb utóbb elfogynak az emberek...
csak a kezdésnél nem tudom mi lenne, mert ott ugye alapból minuszban van a nép..

Burning 01-21-2007 16:16

ha meg morált csökkentesz a támadónak az se erősíti vagy?

Xeper 01-21-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by empty (Post 67883)
Az sem rossz, de azzal önmagában nem erősítesz a hullán.

El tudnám azt is képzelni hogy a hulla csak mészárlás útján tudjon népességet szerezni/amit persze el lehetne lopni tőle/, és csak ebből tudna katonákat képezni, épületeket fenntartani. Így a gyújtogatás kiesik, de még mindig nyugodtan lehet emberhiányt okozni, még akkor is ha a barakkokba többen férnek. Ez esetben a felszabaduló helyeket is barakkokkal kitöltve sztem már elég ütős lehet a hulla. Még így is folyamatosan támadnia kéne, mert előbb utóbb elfogynak az emberek...
csak a kezdésnél nem tudom mi lenne, mert ott ugye alapból minuszban van a nép..

LOL :)

Grabi 01-21-2007 16:34

olvasgatva az utobbi napok írásait és szerintem jó lenne ha a nagy, formbabontó ötleteket pár napig átgondolnák az illetők mielőtt leírják

Smooth Scroller 01-22-2007 02:14

Quote:

Originally Posted by empty (Post 67883)

haz nelkul fullosan beepitve nincs lakossag, anelkul meg semmi sem mukodik, meg a barakkok se... 100% barakk, jo lenne mi?

zstzs 01-22-2007 07:21

Én változatlanul a +20% lakáshelyzetre szavaznék alapból (esetleg 30%), így tényleg élőholt hordákat lehetne csinálni, minden más maradna változatlan.
Valaki kiszámolhatná hogy így mit tudna egy hulla.

Viz 01-22-2007 10:41

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 68111)
haz nelkul fullosan beepitve nincs lakossag, anelkul meg semmi sem mukodik, meg a barakkok se... 100% barakk, jo lenne mi?

Pont ez lenne a lényege, hogy ember nélkül is működnének az épületei.
De ha visszaolvasol láthatod hogy a javaslatot leszavazt(u)ák

All times are GMT +1. The time now is 06:48.