![]() |
Quote:
Viszont majd most;) :cool: |
Quote:
|
megmondom őszintén probálgattam számolgatni
*nem erős oldalam* ha középosztálybeli autoval ment volna tavaly, még talán akko is vb. lehetett volna. má nem emlékszem h számoltam, de 3-4 helyekkel, néháyn 1-2 vel persze asszem 1 ponttal elkente von taknyász száját. |
Quote:
:eek: Apa, ezt légyszíves felytsd ki mert, bár nem vagyok hülye, de ezt nem értem:D Köszi |
Quote:
Ok, Ok 5x elolvastam és sikerült rájönnöm, hogy mit is mondasz:D ok, bocsesz |
Tök mindegy, hogy milyen autót tesznek alá, bármelyiket képes széthajtani...:p
|
Quote:
|
Quote:
nem tudom mire gondolsz széthajtás alatt..... közel az egyik legjobb pilota, aki maximális teljesitményt képes nyujtani, és mindezt folyamatosan. ha nem 1 trágyakupacba ültetnék, talán má 2 éve ő volna a világbajnok. az hogy az autoja nem birja az ő maximális terhelését, nem hinném h az ő hibája lenne. talán mutathatnál még 1 ilyen pilotát....... de nehogy nekem vmi madarat hozz fel példának, aki nem csak hogy szerencsés, és megbizhatobb autoba ül, de tud felmutatni olyan eredményeket mint ő!!!!! |
Quote:
Mindig szerencsétlen szegény de a régi nagy ászok közül amikor a 2. legjobb pilótára kellett szavazniuk vajon kit választottak naná hogy Kimit és csupán azért a 2. volt mert hogy Sumi már akkor 7.-szeres vb volt és rá nem is szavaztak ő automatikas az első volt(érdekes...) Alonso pedig akkor vezetett összetettben és mégis Kimit választották. Amúgy Kiminek mindegy hogy a végéről indul ha nem áll le a kocsi az első 5-ben tuti benne van. A széthajtás pedig érdekes akkor ezek szerint amikor még a Mika-val versenyzett a Sumi és leállt állandóan a Ferrari akkor az azért volt mert még nem tanult meg vezetni hiába volt már akkor nem tudom hány vb címe ugye:D Ez azért van mert hiába jó a kaszni ha motor szétdurran állandóan. Igaz a Montoyának nem de ő nem is tud többet kihozni az autóból ő csak körözget. |
Azért Mika alá is egy sebváltó nélküli kocsit tettek hogy ne legyen unalmas a dolog...:D
|
All times are GMT +1. The time now is 05:13. |