![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Aki kapcsoltaba tudna lépní a Brainfactor fejlesztőivel az kérdeze már meg tölük, hogy tudnak-e mondani valamit a Word of Chaos magyarországi megjelenéséről.
Első sorban a nyíregyháziakat kérném erre. |
ShadowRun
Nem rég megjelent a ShadowRun játék PC-re. Jó kis játékra számítottam, mert alapja a multiplayer és max azt botokkal tudod megkerülni. Na szval tetszett is a bemutató videó igényes volt meg minden, de amikor feltettem, egyből nyavajgott az XP-m miatt és hogy neki Vista kell. Jó ezt még meg lehetet oldani egy kiegészítővel. Erre elkezd betölteni, majd elkezd nyavajogni megint, hogy 2 hiba történt, ezért nem fog elindulni. Részletek rákatt, erre kiírja, hogy a videókártya gyenge és hogy neki kellene legalább 190mega videómemória, megnézem a másikat, ott meg a ramra panaszkodik, hogy jó lenne neki 786 mega körül (nekem is jó lenne :rolleyes: ) Szval inkább letettem róla...aki esetleg valami véleményt tud róla mondani, azt szívesen venném :) (mármint a játékmenetről)
|
Quote:
Egyébként nem volt ráírva, hogy milyen hardverkövetelményei vannak? :-o |
Quote:
Amúgy ez jópofa ötlet (most azt hagyjuk, hogy miért csak Vista): "It is the first game to utilize Games for Windows - LIVE that allows for Vista users to play with Xbox 360 users." Ez meg röhej: "PC players, who have a more sensitive control scheme, are able to turn significantly faster than their controller brethren and would have gained an unfair advantage. Many believe this defeats the purpose of having a separate version for the PC platform and that it is forcing PC players to play it like a console game." |
Quote:
http://shadowrun.com/ http://www.gamespot.com/pc/action/sh...summary;review Ez meg egy review :) |
Én az assasin creed-re leszek kíváncsi, csak mire pc-re megjelenik, lehet, hogy tényleg meg is öregszek :D
|
Quote:
|
Quote:
A Flash Circle TD már nem lett olyan hűdejó, de az sem rossz. |
All times are GMT +1. The time now is 22:46. |