Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

Cassandra 01-15-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66125)
Hogy a fenébe én nem kapok? Lehet, hogy csak a hódítósok kedveskednek egymásnak ilyesmivel? :D Mert nekem aztán nem sok hódos ismim van :D

Nem csak a hódosok, de én se kapok, mert aki küld az megy a tiltólistámra.:D :D

Atíííí.... miért kell állandóan megelőzni? És szó szerint leírni, amit én akarok?:)

Ati 01-15-2007 21:55

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66128)
Az emberi butaság határtalan és a kiváncsiság is nagy úr ;)

Hát nem tudom... Én még sose voltam kíváncsi arra, hogy vajon mit küldött egy vadidegen ember, akivel életemben nem beszéltem, és nem is tudom ki az... :D

Cece 01-15-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 66130)
Nem csak a hódosok, de én se kapok, mert aki küld az megy a tiltólistámra.:D :D

Engem inkább városszavazásokkal szoktak zaklatni, de a tiltólista természetesen bővül nálam is :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66131)
Hát nem tudom... Én még sose voltam kíváncsi arra, hogy vajon mit küldött egy vadidegen ember, akivel életemben nem beszéltem, és nem is tudom ki az... :D

Van benne valami :)

Szecsa 01-15-2007 22:17

én inkább írok neki és elmagyarázom a körüzis dolgot :)
mert attol, hogy letiltom nem tanulja meg

Zsáni 01-16-2007 11:44

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 66137)
én inkább írok neki és elmagyarázom a körüzis dolgot :)
mert attol, hogy letiltom nem tanulja meg

én spec törlöm a kapcsolatunkat :)
legalább nekem nem küld többet :)

Grabi 01-16-2007 11:50

én feliratom levlistákra, ha nagyon gonosz kedvemben vagyok

Cece 01-16-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 66173)
én spec törlöm a kapcsolatunkat :)
legalább nekem nem küld többet :)

Sztem az hülyeség. Attól, hogy valaki élvezi, ha egy csómó baromságot kap és tovább is küldi, attól még az ismerősöm, barátom, családtag marad.
Pl én egy havert tiltottam le pár hete, de attól még egész jól elsörözgettünk a 7végén. A valóságban nem rakja tele a zsebem városszavazásos levelekkel :D

Ati 01-16-2007 14:22

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66206)
Sztem az hülyeség. Attól, hogy valaki élvezi, ha egy csómó baromságot kap és tovább is küldi, attól még az ismerősöm, barátom, családtag marad.
Pl én egy havert tiltottam le pár hete, de attól még egész jól elsörözgettünk a 7végén. A valóságban nem rakja tele a zsebem városszavazásos levelekkel :D

A városszavazásnak még valamicske halvány kis értelme talán van. Na jó nem sok, mert Budapestet kb 75 féleképpen leírták, és mindet meg akarják szavaztatni... ;)

De a "ha nem küldöd tovább ezt a levelet 50 embernek, akkor törlünk az iwiw-ről" című leveleket valahogy nem annyira szeressem... :D

Kancsendzönga 01-16-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66207)
De a "ha nem küldöd tovább ezt a levelet 50 embernek, akkor törlünk az iwiw-ről" című leveleket valahogy nem annyira szeressem... :D

nahát...ilyen még van? már jó régen fenyegettek meg azzal utoljára,h törölnek, ha nem küldöm tovább, igaz ritkán nézek iwiwre mostanában, lehet, h már töröltek is:D

Ati 01-16-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66211)
nahát...ilyen még van? már jó régen fenyegettek meg azzal utoljára,h törölnek, ha nem küldöm tovább, igaz ritkán nézek iwiwre mostanában, lehet, h már töröltek is:D

Én pár napja kaptam. :) Ha továbbküldöm, akkor viszont meghívót kaphatok. :D Még mindig... :D Amikor már csak kérni kell, és kapsz. :D Sőt, rád is romlik, mert megkapod, és már nem kell senkinek. :D De azért ha 50 embernek továbbküldöd a levelet, kapsz ám bizti meghívót... :D

Télleg, kell valakinek egy meghívó? :D Nem kell továbbküldeni semmi spam-et hozzá... :D

All times are GMT +1. The time now is 13:25.