Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Új játékosok nagyobb arányú megtartása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4509)

GenXter 02-25-2011 11:56

kicsit már kapkodok a fogalmazással mert sietnem kell melóba :)

Ati 02-25-2011 11:56

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 281567)
te ált. 99%-ban egy fajjal játszol
ha faj választás előtt kap segitséget az túl sok információ
ezért mondom ,elöször beugrik a súgó ablakban a "fajok" ,elolvassa és ami szimpi neki ,kiválassza és utánna már nem kell minden fajra elolvasnia a segitséget

Ez végeredményben a "tutorial", amiről már esett szó, és amit én is jó ötletnek tartok.

GenXter 02-25-2011 11:57

ha még este lesz időm ,leirom részletesen a gondolataimat

GenXter 02-25-2011 12:05

ott van mondjuk a Travian
nem mondom hogy azt csináljuk meg itt is,de annyiféle játék van az interneten ahonnan ötletek lehet meriteni
biztos vagyok benne hogy sok tag máshol is játszik és tudna mesélni ha akarna vagy érdekelné a változtatás

Ati 02-25-2011 12:09

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 281572)
annyiféle játék van az interneten ahonnan ötletek lehet meriteni

... és aki azokkal a játékokkal akar játszani, az játszik is azokkal. Csak ismételni tudom magam: nem cél másik játékot létrehozni azáltal, hogy egy meglévő másik játékot lemásolunk.

Ez a beszélgetés a Hódítóról szól, nem a FarmVille 3-ról.

Kalapácska 02-25-2011 12:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 281551)
úgy, mint ahogy B-ben nyomod, hogy x napja kaptál három sereget földre? :D inkább ne írd le neki, szerintem :D

Egy elengedett kezű orival újra előtt szinte mindegy mi történik :D

Linx 02-25-2011 13:15

Ati a problémád az hogy még a védettség alatt 10 böl 4 játékos abba hagyja a játékot!....2x is leírtam az én és barátaim tapasztalatát, reggelnek mert bíznak benne h a gép oda dobja őt vagy őket ahol a barátai vannak(vagy új játékos jönne de csak azzal szeretne egy csoportba kerülni aki bemutatta neki a hóditó játékot), látják h ez nem jön össze még azért megpróbálják 1x, 2x talán 3x is... de nem sikerül és minden orit ott hagynak. Több játékostól olvastam h megvan a kialakult barátság és úgy szeretnek játszani....
Ati akkor kérdem én harmadszorra hogy miért nem lehet megválasztani a csoportot, és talán rájönni hogy ez megoldás lehetne?...szerintem egy próbát megérne! És ahogy olvastam másnak is ez volt a javaslata, de hát...?!
Köszönöm hogy harmadjára is elmondhattam a véleményem!

Üdvözlettel,
Zsolt

Ati 02-25-2011 13:20

Quote:

Originally Posted by Linx (Post 281587)
2x is leírtam az én és barátaim tapasztalatát

Quote:

Köszönöm hogy harmadjára is elmondhattam a véleményem!

Köszönöm, hogy újra leírtad. Újra elolvasva. :) (Mindenki másé is.)

Harmgor 02-25-2011 13:29

Quote:

...
Ati akkor kérdem én harmadszorra hogy miért nem lehet megválasztani a csoportot, és talán rájönni hogy ez megoldás lehetne?...szerintem egy próbát megérne!

Amíg Poolnak nem tetszik,addig úgysem lesz megvalósítva,illetve érdemi választ sem kapsz Atitól:D

Zsolti,sajnos kár erőlködnöd:S

Ati 02-25-2011 13:35

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 281592)
Amíg Poolnak nem tetszik,addig úgysem lesz megvalósítva,illetve érdemi választ sem kapsz Atitól:D

Remy le lett fokozva, és most már Pool körül forog a világ? :)

Valahogy jelezzétek, hogy mikor kit kell figyelnem, mert mindig lemaradok ezekről a hirtelen váltásokról. :)

All times are GMT +1. The time now is 02:32.