![]() |
kicsit már kapkodok a fogalmazással mert sietnem kell melóba :)
|
Quote:
|
ha még este lesz időm ,leirom részletesen a gondolataimat
|
ott van mondjuk a Travian
nem mondom hogy azt csináljuk meg itt is,de annyiféle játék van az interneten ahonnan ötletek lehet meriteni biztos vagyok benne hogy sok tag máshol is játszik és tudna mesélni ha akarna vagy érdekelné a változtatás |
Quote:
Ez a beszélgetés a Hódítóról szól, nem a FarmVille 3-ról. |
Quote:
|
Ati a problémád az hogy még a védettség alatt 10 böl 4 játékos abba hagyja a játékot!....2x is leírtam az én és barátaim tapasztalatát, reggelnek mert bíznak benne h a gép oda dobja őt vagy őket ahol a barátai vannak(vagy új játékos jönne de csak azzal szeretne egy csoportba kerülni aki bemutatta neki a hóditó játékot), látják h ez nem jön össze még azért megpróbálják 1x, 2x talán 3x is... de nem sikerül és minden orit ott hagynak. Több játékostól olvastam h megvan a kialakult barátság és úgy szeretnek játszani....
Ati akkor kérdem én harmadszorra hogy miért nem lehet megválasztani a csoportot, és talán rájönni hogy ez megoldás lehetne?...szerintem egy próbát megérne! És ahogy olvastam másnak is ez volt a javaslata, de hát...?! Köszönöm hogy harmadjára is elmondhattam a véleményem! Üdvözlettel, Zsolt |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Zsolti,sajnos kár erőlködnöd:S |
Quote:
Valahogy jelezzétek, hogy mikor kit kell figyelnem, mert mindig lemaradok ezekről a hirtelen váltásokról. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:32. |