![]() |
Quote:
Ezzel rendkívül meggyengül a támadó ereje.. Teljesen normális kompromisszum... Az egy óra reagálás meg szerintem nem jó példa. Tegyük fel én vagyok az ork, beverem a félelfet földre. neki mennyi idő azt visszaszerezni sereg nélkül? Aztán tegyük fel én vagok a félelf: lelopok egy orktól pénzt. Tegyük fel 2 yardból elhozok 200 millát 1200 hektáron. a kettő közül szerinted melyikből érződik nagyobb kár ??? |
Quote:
De az, hogy csak a félelf és ember tudja átlopni, az korrekt. A 20% talán kevés a kicsit, mert a pontérték különbség is jelentősen megkurtítja a zsákmányt. Szerintem egy 30-40% még beleférne. Ha a lopkodó közvetlen közel van, akkor bár nagyot akaszthat, de könnyen meg lehet torolni rajta. Ha biztonságos távolból lopkod, akkor meg jóval kevesebbet is hoz. (OFF:Vagy ha annyira félti valaki a pénzét, akkor tartson a szövetségben egy óriás-varázslót. Így talán megjelennek újra a csak-varázsló országok.) |
Quote:
B-ben is egyre gyakrabban látom már a 3 körös támadásokat. |
Quote:
szerintem simán jó az a 20%, mivel ez leginkább b topban vagy feljebb igaz, amit mondasz, hogy közelből meg lehet torolni, alsóbb csoportokban vagy b aljában is simán lehet 1-2k pontra és jó pár körre.. (de lehet picit több pl 30%, de akkor jó lenne ha pl toliarány is beleszólna, kicsit bonyolítja, de tényleg csak toliknak segítene.. úgy értem, ha 5-ször annyi tolija van 30%át lopja át a banknak, ha 2szer annyi, akkor csak 10%ot közte meg lineárisan változik:)) de szerintem legjobb a 20% azt ki lehet használni és reagáni is lehet rá jobb esetben.. tehát nincs egy "én nyertem" lehetőség a toliknál :) |
az is elég jó lenne ha a háború ellen is védené a bank a pénzt
|
Quote:
|
Quote:
szeirntem ha építek elég bankot, akkor az védje meg a bankszámlámat a közüzemi számláktól is :DDDD |
Quote:
Quote:
|
Quote:
ha akarom magamnak azt a luxust, hogy bármikor sereget cserélgessek 1500 hektáron a B csoportban, vagy akár orrba-szájba eressszem a lovasaimt támadás után, akkor bizony kelljen már valami kockázatot vállalni ennek fejében, vagy nevezzük áldozatnak... valamit valamiért... |
Quote:
A tolik átlopják részben a bankokat arról beszéltünk, de hogy bárki átlopja azt nem támogatom, mert az rosszabbá tenné a játékot, nem jobbá.. Bár őszintén szólva, én addig nem látom értelmét a módosításnak, míg nem áll meg, vagyis inkább fordul vissza a játékosok fogyása..:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:36. |