Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Redback 02-03-2010 12:35

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 239584)
Pécsen a matek miatt szenvedik sokan:P Elég sok ember jön át hozzánk mérnökinfora.

Hát, a matekkal sincs gond, azt hsizem :)

szinkoly 02-03-2010 14:04

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 239618)

Nem tudom, én nem oda járok:P
Csak azt tudom, hogy tudnék mutatni legalább 20 (tényleg 20) embert, aki átjött, mert azt mondta nehéz.
Tegyük hozzá, hogy ez igencsak emberfüggő.:D

Redback 02-03-2010 14:54

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 239640)
Nem tudom, én nem oda járok:P
Csak azt tudom, hogy tudnék mutatni legalább 20 (tényleg 20) embert, aki átjött, mert azt mondta nehéz.
Tegyük hozzá, hogy ez igencsak emberfüggő.:D

Én az ELTE egyik karát néztem ki, remélem felvesznek, és jól fogok majd teljesíteni :)

Remedy 02-03-2010 14:56

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 239656)
Én az ELTE egyik karát néztem ki, remélem felvesznek, és jól fogok majd teljesíteni :)

Szakat, nem?

Egy egesz karra jarni igen nehezkes... :D

Redback 02-03-2010 15:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 239658)
Szakat, nem?

Egy egesz karra jarni igen nehezkes... :D

Jajj na, elnéztem igen :D szóval szakát :D

ps: Nem elnéztem, elírtam :D látszik fáradt vagyok :D

vityu 02-03-2010 17:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 239618)

Azért ez nem ilyen egyszerű. Sok osztálytársam vágta a programozást már középsuliban, most meg már 3x vették fel a tárgyat, mert ennyire nehéz. És a tanár sem akarja feltétlenül megadni a kettest sem.

Redback 02-03-2010 17:45

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 239704)
Azért ez nem ilyen egyszerű. Sok osztálytársam vágta a programozást már középsuliban, most meg már 3x vették fel a tárgyat, mert ennyire nehéz. És a tanár sem akarja feltétlenül megadni a kettest sem.

Persze, rá kellesz feküdni, sokat fogok vele szívni, de azt hiszem, legalább akkor olyannal szívjak, ami érdekel is :) Mondjuk ha negyedjére kezdek neki, lehet már nem fog annyira érdekelni, de ismétlés a tudás anyja ;):D:D

Padlócsempe 02-03-2010 19:44

Akkor már nem leszel ilyen optimista, amikor alig van minek nekifeszülni, mert a tanár nem adja le az anyagot, magadnak kell kitalálnod, hogy mit és miből kell megtanulnod, a zh pedig marhanehéz. A legjobb, ha mondjuk csak angol nyelvű anyag érhető el...

szinkoly 02-03-2010 23:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 239709)
Persze, rá kellesz feküdni, sokat fogok vele szívni, de azt hiszem, legalább akkor olyannal szívjak, ami érdekel is :) Mondjuk ha negyedjére kezdek neki, lehet már nem fog annyira érdekelni, de ismétlés a tudás anyja ;):D:D

Ha nem 3/3as tantárgy, akkor majd fel tudod venni negyedszerre is:D

szinkoly 02-03-2010 23:54

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 239723)
Akkor már nem leszel ilyen optimista, amikor alig van minek nekifeszülni, mert a tanár nem adja le az anyagot, magadnak kell kitalálnod, hogy mit és miből kell megtanulnod, a zh pedig marhanehéz. A legjobb, ha mondjuk csak angol nyelvű anyag érhető el...

Ismerős hajaj....

All times are GMT +1. The time now is 17:25.