![]() |
Quote:
Te 30 nap alatt termelsz 500K katonát én meg mondjuk 3 nap alatt. Az 500K aranyban lehethogy ugyanannyi de "anyagilag" meg sem közelíti egymást a fenti két klánnál a ráfordítás. |
Quote:
|
Quote:
Én csak azt írtam nincs különbség a két kiskapu között a használat szándékában! Mindkettő azért teszi, hogy minimalizálja a veszteséget amit megérdemelne!!! |
Quote:
|
Quote:
De lényegében felhasználói szinten mindegy. Csak azt látjuk ugyis, hogy jött föld, mert így volt rendjén, hál Istennek nem kell nekünk számolgatni ugyis kiírja a játék amit számol :) |
A fokozás kérdéeit lehet jobb lenne a neki megalkotott topikba írni, hátha az is előre, és nem ez visszafelé haladna.
Ez a téma a klán ki- és belépésekről szól. |
Quote:
Tulajdonképpen az az érzésem, hogy a nagyklánoknak nem fontos a 0 hekis probléma megszűntetése ezért az nem halad és érdeklődés hiányában Ati nyilván nem töri magát vele, hogy kijavítsuk, ezt a topicot amit ők jobban szívügyüknek érzik pedig a kisebb klánok tagjai hanyagolják, hiszen nekik ez nem érdekük így ez a topic is belefullad az érdektelenségbe és Ati itt is hasonlóképpen nem tesz semmit, hiszen a fórumozók itt is érdekeik alapján hanyagolják vagy eröltetik a dolgot. Lehethogy egy új szavazás egy egyszerű igen-nem lehetőséggel többet elárulna a hozzáállásokról főleg ha nem húzná ki magát senki a választás alól. |
Quote:
|
Quote:
A megbeszélések itt a fórumon zajlanak, így aki itt nem fejti ki a véleményét az egyes módosításokkal kapcsolatban, az máshol feleslegesen teszi. Ennek ellenére sokszor nagyon úgy érzem, hogy sokan csakazértse ide jönnek megvitatni az ilyen témákat, aminek az eredménye, hogy itt a fórumon egyetértés van, miközben a megbeszélésekben csak egy szűk kör vett részt. A többiek pedig úgy érzik, hogy "persze, mert a módosítások mind csak annak a szűk körnek szólnak". Tudom, hogy ezt egy "így jártál, ha nem voltál hajlandó résztvenni a megbeszélésben" mozdulattal el lehetne intézni. Csak valahogy tényleg azt látom, hogy sok esetben egyáltalán nincs képviselve itt egy adott réteg, és ők csak utólag hőzöngenek. Ez a hozzászólás kicsit off volt, de sok téma esetében így érzek. Azt hiszem, hogy az ünnepek után az elakadt témákra küldök majd egy körlevelet mindenkinek, és ha azután se hajlandó elmondani valaki a véleményét, hogy külön is szólva van neki, akkor tényleg így járt......... |
Quote:
Ugyanis nem hőzönghet utána , hogy nem lett megkérdezve ... Mert ugye sok ember nem olvasgatja a külsőt ki ezért ki azért , teljesen mindegy miért ... Ha szét van küldve egy körszavazás akkor senki nem duroghat utólag mindenki meg lett kérdezve.... többség dönt viszlát :D Totya |
All times are GMT +1. The time now is 00:58. |