![]() |
Quote:
|
Quote:
De tényleg amúgy, ha a régi fajta rendszer kerülne vissza a szintekre az új szorzókkal szerintem jó lenne... A chetet meg 8. vagy 10. szintre is fel lehetne rakni, akkor kb akkori elérés lenne mint most... (tp-ben mérve) |
Quote:
Így később se válik követhetetlenné, hogy mikor lép szintet és mikor tanulhat. (Nyugi, emiatt nem tervezek újabb nullázást. :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A zárójeles "mutatványt" meg azért írtam oda, mert tudom magamról, hogy az esetek kb felében sikerül úgy magyaráznom, hogy nem értik meg, ezért általában még egy kis kiegészítőt írtam oda, hogy biztos ne legyen félreértés... |
Quote:
Ráadásul így lehetne az elején 2-3 tanulási lehetőséggel indulni, és lehetnének bónusz-szintek, amikor nem 1 tanulási lehetőséget kapsz. Hmm, egyre jobban tetszik ez az ötlet. Eredetileg azon gondolkoztam, hogy a szorzókat levenni, de ha helyette az elején már elindulhatsz valmerre... Az első 5 szintig mondjuk 2-2 tanulási lehetőséget kapsz az 1 helyett... Hmmmmmm......... |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, köszönöm, hogy megfontolásra méltatod a +1 szint=+1 tanulás felvetésem :)
Úgy éreztem már, kezd túlbonyolódni a történet, különböző képletek, szorzók, változók, külön tanulás, meg szint, meg minden. Ok, hogy mi átlátjuk, mert a változtatásokkal együtt tesztelünk, de kezdett kaotikussá válni. Oké, hogy hódító.hú/múd a játék neve, de egy szerep játékban ne az legyen a legnehezebb, hogy külön excel táblázatokat kell létrehoznom, azt utólag kézzel korrigálgatni, meg stb, hogy azt tudjam, mit tudok megtanulni 8. szinten... személyes vélemény: egy szerepjáték arról sózljon, hogy a karakteremmel törődök, nem arról, hogy matematikai egyenleteket oldok meg, hogy tudjam mi lesz fél óra múlva. Ha iylet akarok játsznai, ott a sima hódító. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:43. |