![]() |
Quote:
ez egy igaz mondás lehet néha:PDe ha nálad ártozik az ellen nem ározol vissza?:PMeg elég szegényes az a harc amiben csak támadás kell(bár az az igazi):PVari akció is sokat dönhet el ;) |
Quote:
Az nem szerencse, hogy nincs peched. |
Quote:
A régi ellenség csak egy példa volt. Lopni lophat bárki rossz időben nem nézve kivel hadakozol. Látják az alattad lévő orik, hogy hadban álsz pár gömb és már megy is sereg feléd. Off ... de nem is tudom miért foglalkozom egy Lámával, hiszen minden eddig felém intézett mondatod ellensége, kötözködős, ellenszenves volt. |
Ez pusztán felfogás beli kérdés:) Az hogy nincs peched az nem szerencse, akármit is mondassz:)
|
Quote:
Annak van szerencséje aki éppen olyan ellen indul akit szivattak/szivatnak:) És nem azt mondja ,hogy szerencséd van ha nem akkor indulnak rád a régi ellenségeid amikor éppen szivatnak vagy a szivatásbol támadsz föl:) |
Még 1 hasznos kérdés. (számomra:) )
Ki mikor indítja a támadását? Illetve a távolbalátást mikor nézi meg, ha megnézi? Mert tudom, hogy 41kor van körváltás, de azt nem tudom pontosan, hogy még meddig veszi be a kiadott parancsokat. Dragon! A kiküldött segítségnek mi pontosan az egyenlege jelenleg? |
Quote:
Mivel ez egy több másodperces folyamat, ezért a körváltást kezdő pillanatig tudsz sereget indítan, távolba látni, piacozni ... stb. Teszteld le :) |
Quote:
300 íjj és 750 ló volt :) |
Quote:
|
Quote:
Steve te mindenre választol csak a kérdésemre nem:) 2db is volt:O) 1. %-os arányban torony+barak mennyi kell egy jó ló+ijasnak? 2. Hogyan oldod meg ló+ijjal,hogy jobb legyen a 8támadó+védöpont mint az elit+ijas 10támadó+védőpont?:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:36. |