![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Gyermeki sületlenségeket hordasz itt össze, mert még nem ég a tudás mécsese fejedben, így lelked ismeretekre szomjazó vágya még nem lobbanhatott fel. DE ne félj, ha melletem maradsz és figyelsz, lehet megtalálod az utat. :p |
Najó, feladom, nyerted a szócsatát, inkább nem vitatkozom veled mert én tudom mi a jó nekem:p
|
A papok inteligens lények, nem marják egymást mind a vadállatok. :p
(hanem előre eltervezetten különös kegyetlenséggel legyilkoltatják az enemyt:)) |
Quote:
ui: ezért kapnál egy zöldet, ha már adhatnék, de ami késik az nem múlik :) |
Sziasztok!
Lehet jelentkezni egy kezdő játékosnak is a következő kalandra vagy már betelt, mert megvagytok?! Üdv |
Quote:
|
Quote:
|
Elég rég olvastam Magus-ban a papokról, ezt tegnap megtettem, és szomorúan tapasztaltam, hogy a Morgena papnő nem sok mindenre jó :( gyógyítani nem tud (DnD3-ban minden pap tud, itt nem :(), harcolni se, és ugyanazok a szférái, mint egy Dartonitának... az Antiss járás, és az árnyékok manipulálása (ha van hozzá elég manapontja) nem lenne rossz, de így sem jelentene sok előnyt a csapatnak.
Így nem tudom mivel legyek... :( |
Az antiss járással (ha jól forgatja az ember az álmokat), napok alatt tökéletesen manipulálni lehet bárkit...:D
De egyébként elég cickány mert a halál mágia csak sok mannával korrekt. A lélek nem rossz, csak sajna a korlátozott Mp visszanyerés is elég nehézkés tud lenni néha. Nehéz kaszt, inkább hangulatos, mint praktikus. :o Gyere valami tömeggyilkos radiátorral, hogy ne keljen öreg fejjel harcolni szegény krad papommal...:) Cserébe meggyógyítlak, meg illendően eltemetlek, ha nagyon eldurvul a helyzet. (akár egy egész aranyat is rááldozok a temetésedre:D lesznek fehér ruhás szűz sirató lányok, meg minden ami csak kell:p ) |
All times are GMT +1. The time now is 11:29. |