Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

Steve 09-01-2006 11:00

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30078)
Fiam, fiam. Majd ha az istenek kegyesek lesznek hozzád és megéred azt a kort, mint én, akkor megérted, hogy a csönd néha többet ér minden szónál, a mozdulatlanság minden cselekvésnél.

Addig meg tedd, amit a szíved diktál, de mindig legyen eszedben, hogy aki egyszer kiesik az égiek kegyéből...:o

Hát az az igazság hogy énmár egyszer kiestem az égiek kegyéből csak találtam egy saját utat felfelé:p másrészt meg itt pampogsz mg tanulghatsz egfész életedben amikor az élet arra van hogy élvezzük:D

Massza Rex 09-01-2006 11:19

Quote:

Hát az az igazság hogy énmár egyszer kiestem az égiek kegyéből csak találtam egy saját utat felfelé
Hát persze (gondolat közben: egy elveszett lélek, kár érte) :p

Quote:

itt pampogsz mg tanulghatsz egfész életedben amikor az élet arra van hogy élvezzük
Ha már papi mivoltomat nem is tiszteled, a koromra légy tekintettel és válogasd meg szavaidat, ha hozzám intézed. :)
Gyermeki sületlenségeket hordasz itt össze, mert még nem ég a tudás mécsese fejedben, így lelked ismeretekre szomjazó vágya még nem lobbanhatott fel. DE ne félj, ha melletem maradsz és figyelsz, lehet megtalálod az utat. :p

Steve 09-01-2006 12:01

Najó, feladom, nyerted a szócsatát, inkább nem vitatkozom veled mert én tudom mi a jó nekem:p

Massza Rex 09-01-2006 12:17

A papok inteligens lények, nem marják egymást mind a vadállatok. :p

(hanem előre eltervezetten különös kegyetlenséggel legyilkoltatják az enemyt:))

Chris 09-01-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30086)
(hanem előre eltervezetten különös kegyetlenséggel legyilkoltatják az enemyt:))

:D :D :D :D :D

ui: ezért kapnál egy zöldet, ha már adhatnék, de ami késik az nem múlik :)

Pettyes 09-01-2006 17:29

Sziasztok!

Lehet jelentkezni egy kezdő játékosnak is a következő kalandra vagy már betelt, mert megvagytok?!

Üdv

Arwyl szelleme 09-01-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 30041)
Pedig, képzeld csak el, ha úgy vitatkoznánk mint két óvodás:
- Az én istenem szebb ám mint a tied.
- Nem baj, de az enyém okosabb, bi-bi-bí.
- Ez nem is igaz, mert az én istenem az okosabb!
- De nem!
- De igen!
...

:D :D :D :D :D

Nem hiszem hogy sokáig tartana a vita... ;)

Chris 09-02-2006 23:38

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 30109)
Nem hiszem hogy sokáig tartana a vita... ;)

Nem mondtam, hogy sokáig tartana... :D

Chris 09-03-2006 09:11

Elég rég olvastam Magus-ban a papokról, ezt tegnap megtettem, és szomorúan tapasztaltam, hogy a Morgena papnő nem sok mindenre jó :( gyógyítani nem tud (DnD3-ban minden pap tud, itt nem :(), harcolni se, és ugyanazok a szférái, mint egy Dartonitának... az Antiss járás, és az árnyékok manipulálása (ha van hozzá elég manapontja) nem lenne rossz, de így sem jelentene sok előnyt a csapatnak.
Így nem tudom mivel legyek... :(

Massza Rex 09-03-2006 21:56

Az antiss járással (ha jól forgatja az ember az álmokat), napok alatt tökéletesen manipulálni lehet bárkit...:D

De egyébként elég cickány mert a halál mágia csak sok mannával korrekt.
A lélek nem rossz, csak sajna a korlátozott Mp visszanyerés is elég nehézkés tud lenni néha.

Nehéz kaszt, inkább hangulatos, mint praktikus. :o

Gyere valami tömeggyilkos radiátorral, hogy ne keljen öreg fejjel harcolni szegény krad papommal...:)
Cserébe meggyógyítlak, meg illendően eltemetlek, ha nagyon eldurvul a helyzet. (akár egy egész aranyat is rááldozok a temetésedre:D lesznek fehér ruhás szűz sirató lányok, meg minden ami csak kell:p )

All times are GMT +1. The time now is 11:29.