![]() |
Quote:
Márpedig az indok egyáltalán nem mindegy. Mert azügyben, hogy így most nem lehet mást cseszegetni, az égvilágon semmit nem kívánok tenni. Azügyben, hogy az újak minél könnyebben tudjanak ismerkedni, már annál inkább. |
Quote:
gondoltam leírom, mit jelent nekem a szó:) |
Quote:
|
ha a konstruktivitásról az almáspite receptje jut eszedbe, akkor mindent értek:)
sok sikert |
komolyra fordítva a szót megpróbálom mégegyszer összefoglalni nemtetszésem okait:
1. a fórum a meghívások miatt könnyen belterjessé válhat, elveszíti igazi értelmét 2. az új regelőket esélyem sincs megismerni, hacsak nem hívja meg véletlenül valaki pont azokra a fórumokra, amelyeknek tagja vagyok 3. a játékostársak moderálásánál így látatlanban is jobbnak tartom a ti (megszűnő) ténykedéseteket (ezt veheted nyugodtan dícséretnek is), tartok tőle, hogy erősen önkényes lesz az új rendszer és jópár visszaélés várható 4. mint korábban írtam, szeretem a közös masszából jómagam kiválasztani, hogy kivel beszélgetek, kit csak olvasok a fórumon (ezzel szerintem szintén sokan vagyunk így) 5. a kollektív büntetés tényét nem tudom elfogadni (ez olyan, mint a kritikákkal szembeni hozzáállásod, ami pl. egy katonai vagy egyéb hierarchikus szervezetben nagyszerűen működik, de minden más esetben erősen visszás) |
Quote:
|
Ati én most arra gondoltam, hogy a fórumalapítók is kizárhatnak tagokat a fórumról
és te is értetted szerintem, csak nem akartad mindegy jó volt veled "vitázni":) |
Quote:
|
[off]
Jelentem 43 ori torolve. Kek szammal, 7000+ vippel egyutt. tovabbi jo fejlesztgetest. kosz a jatekot mindenkinek. aze voltak jo korszakok is :) [on] |
jómagad is labilis voltál egyszer-kétszer...
miért gondolod, hogy mások nem lesznek sokkal rosszabbak és olykor igazságtalanabbak, mint te? ha ez a célod... "a józanész még nem halott csak élhetetlen szűzi tiszta míg ver körötte port dobot sok révült racionalista" |
All times are GMT +1. The time now is 17:00. |