![]() |
Quote:
Minden játékstílusnak van egy készpénz igénye. Ha te hajlandó vagy 4-8milliárdot elvesztegetni, akkor szerintem jár neked az a segély. Én a magam részéről akármi is lesz, a nekem megfelelő pénzösszeget fogom a segélyben tartani, ha drasztikusan magas arány jön ki, akkor 20-30%-kal kevesebbet. A többi pénzem pedig a jól megszokott módon fog megőrzésre kerülni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én akciók után szoktam osztani és nagy ritkán leégek,akkor jól jön az a pár misi amit pluszba gyűjtögettem. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Atival értek egyet. Ez nem ingyenpénz. Többek között, aki viszont minden körben pénzt oszt, azt mindenki tudja, hogy miért történik... Nos, az meg tesz arra, hogy a pénzosztás mellett növekedik a segélykerete, mert sok-tíz/száz/ezer-milliárd tartalékkal rohangál, és nem hiszem, hogy meghatja a segély. Ő azért oszt pénzt, hogy legyen morálja. Én pl sose osztok pénzt, mert hova? Minek? Nem termelek a csopi tetején évek óta, nem nagyon rengetnek le, nem nagyon vernek be. Az adóm mindig 0%. Szóval nekem pl súlyos milliárdokba kerülne egy minimál tartalék felhalmozása. Ezt nem nevezném ingyen pénznek. |
Quote:
|
Hosszútávú... kinek mi is a hosszútáv? egy kezdőnek lehet mondjuk a szintlépés, v feljutás 1/A-ba. Nekem minnél több csoport megismerése, minnél több tapasztalat szerzése ugyanazzal az országgal és egy nagyonerős klán létrehozása. (csak 2,5 éve játszom)
Ha igy marad a javaslat, akkor jol járok, mert sokkal gyorsabban foroghatok, mert már 5ben elkezdhetem gyüjteni a pénzt, h minnél hamarabb fordulhassak és vipes vagyok, tehát az alaphoz sem kell hozzányulnom. felvihetek pár milliárdot gond nélkül, (nem kopik, nem megy el, nem fosztják le) felmegyek topba, ülök 1000körig, fordulok. :S ezalatt az 1000kör alatt a forditható pénzem több lesz, mint egy nem vipes országnak, aki az alaphoz egyáltalán nem nyult hozzá, egyik szinten sem! :S plusz ajándékba ott hagyok A-ban akár 3,5milliárdot. :S megértettem, h nem lehet majd lefordítani, ezért változtatom meg a vélemélnyem és ne legyen segélytartalék semmilyen arányban és formában. =( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:51. |