![]() |
:(
*rövid* |
estét akijön fehérvárrol azzal a piactéren talizunk 3 orakor a busz 3,44 kor indul t-bányára
|
Sziasztok:)
Hány órától lehet menni?? Mi sajnos holnap délután anyóséknál köszöntünk,de ha időben vége lesz,akkor lehet leugrunk,ha anyós vigyáz a csöppségre. Na ez jó hosszú mondat lett:D:D:D |
Huhh, remélem Gee még lesz gépnél valamikor, ha mégsem, valaki el tudná küldeni privátban a telószámát? :o
Más Ki mikorra fog Tbányára érkezni? Én úgy gondoltam, hogy olyan 5-7 óra között kéne odaérni a Pipába - tehát aki nem tudja, hogyan jut el oda, az lépjen valahogy kapcsolatba velem, vagy Belassal aztán összeszedjük valahogy abuszvégen, vagy vasútállomáson. Szerencsére egymás mellett van a 2 :D Aki megígéri, hogy nem zaklat, annak szívesen megadom a telszámomat, ha esetleg telefonos segítségre szorulna :D |
Mint mondottam, ember tervez...
Megdőlni látszik minden tervem.:( Reggel még meglátom, hogy mi legyen. Többekközött meg vagyok fázva és nem szándékozom végigfertőzni az egész társaságot. Ha megyek... Ki és mikor megy Pestről és milyen járművel (tömegközlekedésileg), mert akkor csatlakoznék, hogy ne unatkozzak egész úton. |
Holnap születésnapot ünneplünk,aztán tudok menni! Részleteket holnap :)
|
Quote:
Gee, Vad: Hm biztosít kocsit, csak sofőr kell hozzá :PP én alkoholista vagyok, innom kell, Gee VEZECC? :)) Hm torka se akar szárazon maradni, berekedne tőle, azt meg senki nem akarja...:))))))))))) Küszöb előtti fekhelyet tudunk biztosítani, Hm kutyája nagyon szívesen átengedi, jobb szeret a díványon aludni :DDD Mondjátok mikor érkeztek, a buszvégen várunk rátok :) |
Quote:
:) |
Nademost tényleg :D
Valaki nem tudja Gee telószámát? :) még ki is emeltem :p |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |