![]() |
Quote:
Ha ezeknek a csoportoknak a játékosait mind meggyőzöd, hogy állítsunk vissza egy régi állapotot, mert valaki kiadta másnak a jelszavát, akinek nem kellett volna, akkor hajrá. De készülj fel rá, hogy soha többet nem fogsz tudni játszani, mert következő nap el fogjuk ugyanezt játszani, majd a következő nap egint, és az azt követő nap megint, az idők végezetéig. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: csak azért kérdezel, hogy minden válaszomra nyomhass egy "nem tetszik" kezet? Ennek aztán marha sok értelme van... |
Quote:
|
Quote:
KisPistike2 nem bontott le semmit, de nincs kedve templomot építeni, építsek már én helyette, ott van hozzá minden. Azért van a Hódítónak egy webes kezelőfelülete, hogy ne nekem kelljen szólni, ha valamit csinálni akarsz, hanem ezen a kezelőfelületen azt meg tudd csinálni. Sőt, csak így tudsz játszani, nem igénybejelentés alapján, hogy ki kér ma házat, ki szeretne egy templomot, illetve ki helyett támadjak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valóban nem. Ezen nincs is mit mérlegelni, olyan szintű beavatkozást tenne szükségessé egy ember felelőtlensége, ami nem vállalható be. Igyekeztem részletesen kifejteni, hogy miért nem. Lehetséges, hogy az adott lelkiállapotban nem ment át a lényeg; BimmBimm "kívülállóként" úgy láttam, hogy értette az okokat. |
Quote:
"Háztűz" esetén, amikor ez egész csoport érintett egy problémában, nincs kérdés, hogy legyen-e visszaállítás, vagy sem. Egy ember felelőtlensége azonban ne legyen kihatással 5 csoport összes országára -- remélem, hogy ezt el tudod fogadni. |
All times are GMT +1. The time now is 17:48. |