![]() |
Quote:
|
Quote:
Például az szk-s országok forogni se tudnak B-ből, az is gátolva van ugyebár, meg még egy csomó dolog, amit nem tehet meg az ember, ha nem játszik... Ráadásul későbbiekben, ha egy ország pihenni szeretne, és szk-ra megy, azoknak is ugyanúgy fog csökkeni a topp körük, és ezzel együtt fog nőni a leadandó földterületük is, attól függően mennyit nem akarnak játszani, vagyis mindenkire egyaránt hatni fog a szabály, nem csak azokra akik most vannak szk-n, hanem akik majd szk-ra mennek azokra is. |
Quote:
Szerintem ha már jóváíródott egy kedvezmény, az ne eshessen már vissza... |
Quote:
Nincs olyan, hogy jóváíródik. Olyan van, hogy most épp hány topköre van. |
Quote:
SZK-ról visszajőve miért legyek vagy 1 évig hátrányban egy olyan orival szemben aki az 1 évben szintén nem csinált semmit? bár ez inkább elvi szintű kérdés, amúgy sincs rá semmi javaslatom, és a 2000 top kör -1 belépés jobb mint a semmi de azért azt sem tartom jónak, hogy egy 20k-s ori 200 hekikék léphet ki-be csak mert évek óta egy helyben áll. |
Quote:
vajon akkor íródik jóvá a kedvezmény amikor el is használod? ( azaz kibe lépsz a klánba? ) vagy mindíg jóvá íródik - 1%, amint eléred a 2000 valamelyik többszörösét ? :p:p |
Quote:
ha most én úgy döntök, hogy elmegyek pihenni, és nem játszom egy darabig, akkor az én topp köröm is a kedvezménnyel együtt el száll... |
Quote:
|
Quote:
van 10k top köröm és eddig 6 klábalépésem akkor az én értelemzésemben -5 tehát a következő belépésemnél 1% ot kell leadjak, viszonta az azutániba megint 6% ugye? és nem az a terv, hogy van 10k topköröm és inenntől amíg megvan minden belépésem -5? (tehát elsőnek 1% másodiknál meg 2%?) |
Quote:
Van 10k top köröd. Ha 2k topkör jelent -1%-ot, akkor az -5%, vagyis a következő belépésed nem 6, hanem 6-5=1% földleadás. Ha rögtön utána ki és lépsz, és belépsz máshova, akkor módosul: Volt már 7 klánbalépésed (az előbb 6, és mostanra már mégegy), az azt jelenti, hogy a következő belépés 7%. Van 10k top köröd. Ha 2k topkör jelent -1%-ot, akkor az -5%, vagyis a következő belépésed nem 7, hanem 7-5=2% földleadás. Ha ezzel kiesel a topból, vagy bármi más miatt kiesel, és csak 9k top köröd marad, akkor ezután: Volt már 8 klánbalépésed (az előbb 7, és mostanra már mégegy), az azt jelenti, hogy a következő belépés 8%. Van 9k top köröd. Ha 2k topkör jelent -1%-ot, akkor az -4%, vagyis a következő belépésed nem 8, hanem 8-4=4% földleadás. |
All times are GMT +1. The time now is 21:01. |