Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-val kapcsolatos kérdések, és tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2143)

Pepa 07-19-2008 17:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 183823)
Ha meg a varázslatokról akarsz kérdezni, akkor meg egy törpés topikba fogsz menni, mert neked éppen most törpéd van? :eek:
Azért annyi elvárható lenne tőled, hogy meg tudj különböztetni egy A specifikus problémát egy nem A specifikustól...

Eddig nem mondták rám, hogy arrogáns vagyok, de ezek után már azon sem csodálkoznék.

Ki beszélt itt problémáról? Csak egy kérdést tettem fel, egy egyszeű "miért"-et.

qhote 07-24-2008 21:14

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 183824)
Eddig nem mondták rám, hogy arrogáns vagyok, de ezek után már azon sem csodálkoznék.

Ki beszélt itt problémáról? Csak egy kérdést tettem fel, egy egyszeű "miért"-et.

hát ez az mért.:D:D:D:D

Steve 07-25-2008 08:35

OFF: egyszer énis belebotlottam egy ilyen problémába. Ötször lecsekkoltam jó volt. Hatodszorra rájöttem hogy tényleg én néztem el, csak ötször meggyőzte az agyam a szemem hogy okos vagyok. Jó cserélgetést :)

sutike31005 07-26-2008 08:09

milyen tanácsot tudtok adni az A-ra egy hullának? tippeket is szívesen fogadok meg trükköket.. de ne olyan legyen a trükk, hogy volt földed nincs földed :)

laci 07-26-2008 08:42

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 184417)
milyen tanácsot tudtok adni az A-ra egy hullának?

Félek hogy a tanácsok nagy része az lesz hogy "indulj újra más fajjal", de én is kíváncsi vagyok, érdekel a téma :)

(szóval ha lehet, ne a fenti "tanácsot" ismételgessétek, hanem valami tényleg használhatót ;))

Princ 07-26-2008 09:03

Quote:

milyen tanácsot tudtok adni az A-ra egy hullának? tippeket is szívesen fogadok meg trükköket.. de ne olyan legyen a trükk, hogy volt földed nincs földed :)

Nálunk volt tavaly előtt egy tag aki hullát választott. Azért mert nem nagyon tudott figyelni az orijára, viszont nem akart kilépni se a klánból. Még a régi maximum hekin lépett anno, tehát eleve nem volt sok földje, így a klán védelmét sem befolyásolta túlzottan. Na persze minden ránk mért sikeres ütésért az ő faját hibáztattuk. :D Főleg amíg nem volt elég bankja és ellopkodták a zsoldra valót tőle.

Steve 07-26-2008 09:09

Quote:

Fegyát kérdezd :)

-Fegya- 07-26-2008 10:04

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 184424)
Fegyát kérdezd :)

Amikor hullával mentem végig, akkor az MF bónusszal minden lenti szinten tudtam ütni. Az 1A-ban viszont MF bónusz nélkül senkit sem tudtam ütni.

Akkor még nem kellett az 1A-ban top30% a forduláshoz. Így kivártam az 1000 kört és fordultam. Szóval nem tudok jó tanácsot adni.

Grabi 07-26-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 184427)
Amikor hullával mentem végig, akkor az MF bónusszal minden lenti szinten tudtam ütni. Az 1A-ban viszont MF bónusz nélkül senkit sem tudtam ütni.

Akkor még nem kellett az 1A-ban top30% a forduláshoz. Így kivártam az 1000 kört és fordultam. Szóval nem tudok jó tanácsot adni.

és pont emiatt cska a termelőket tudod ütni, bár elf kajatermelők zömét még akkor sem. sőt ha kimész a védelem nélkül ingyenföld leszel bárkinek és a bárki alatt tényleg azt értsd :) értelmesebb tanács nincs a "válassz más fajnál"

Khazad-Dum 03-02-2009 09:29

Hát én nem nagyon találkoztam mással mint ork, elf, törp és néhány gnóm. Néha napján felbukkan egy óriás vagy esetleg egy ember, de tovább nem kisérem az útjuk szóval nem tudom belőlük mi lesz. Egyszer talákozatam hullával is, szegény nagyon le volt amortizálva.

All times are GMT +1. The time now is 06:36.