![]() |
Quote:
csodát ne várj,sztem megnéznék angolnak is az elsö 400reggelését még angol se nagyon volt,ha ugy nézzük h angliába élö magyaar kilöve...idö kell ennek majd lesz nyugi! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát aki 1300körön belül fellép G-be, mondjuk lehet vagy 20ember, mindnek elkezdi számolni a topkört? |
Ide írom, mert nem tok eleget hogy supportra irjak.
Ha a keresőbe beírom pl. a keresett ország sorszámát, nem látszik, hogy a kereset ori szabin van-e? Nem túl nagy hiányosság, de más verziókban ez látható. |
Sziasztok!
Csak felhívnám mindenki figyelmét egy apróságra. 5en húztak el a mezőnytől. Én ilyenkor arra gondolok, hogy ha majd fellépnek, akkor minden gond nélkül tudják tovább növelni a hekiszámot. Nyugodtan lehurroghattok, de azt hiszem jópáran érzik, hogy mire gondolok. Másnak is eszébejutott már az, ami nekem? Nem csodálnám, hogy ha amint lejár az ezer kör, az L-ben egyből 5 törpe megjelenne... pea ui.:Le a kalappal előttük! :-D Grat! |
Nyissak neked külön topicot "Jajj szegény én, jajajajjj mi lesz most velem, jajajajajjjjj" címmel? Ne haragudj, de amióta a fórumon vagy, mást se látok tőled, csak ilyen megnyilvánulásokat.
Biztos, hogy örömet okoz számodra a játék? Ha nem, akkor biztos, hogy ez a legjobb módja a szabadidőd eltöltésének? |
All times are GMT +1. The time now is 23:22. |