Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Xeper 05-18-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 96868)
Ezis eleg szorszalas lesz.
Piacon tekercset vettem.
teszem azt kintvolt 896 darab 2000 ert (+ a dragabbak ami ugye nem latszanak).
Az en penzem meg mondjuk 20 millio, amit elakartam verni.
Hajlamos vagyok lustsagbol kifolyolag ilyenkor egyszerusiteni, es beirni, hogy akkor kerek szepen 1000 tekercset, es akkor kiirja a rendszer hogy 896 tekercset megveszel.
Nah marmost az tortent, hogy nem 1000t irtam be, hanem mondjuk 22222222-t.
Erre mi lett a valasz:
Nincs elég pénzed megvenni ennyi xxxxxxx tudománytekercset! - ami vegulis ha az aktualis arral szamolunk akkor tok igaz, csak miertnem aszondja, hogy jovan 896-ot megveszel.
Remelem ertheto.

Ha a két frissítés között kiér egy olcsóbb kupac, akkor abból megpróbál annyit venni a rendszer, amennyit írtál. Jó az úgy :)

Lik-lak 05-18-2007 21:23

Koszi, de szerintem felreertettel,
nem jott ki uj olcsobb kupac, meg akkoris ha kijott volna akkoris miert irna hogy nincs eleg penzem ra :P
Azzal volt a baja, hogy 222222x2000 az tobb mint az en 20miska penzem.
Szerintem...

eeee... bar igy belegondolva lehet igazad van. De arra meg mennyi az esely hogy eppen ilyen hatalmasszamu (eleg sok szamjegyet irtam be...) tekercset tett volna ki valaki ocsobbert... Nah mindegy, Ati ha van kedv majd megnezed.

Andrew 05-19-2007 13:03

Ha én G-ből meg szeretném nézni az X-es fórumot, miért ezt írja?
Quote:

Ez a csoport nem rendelkezik saját fórummal. Ha feljebb lépsz egy szintet, ott a közös fórumot érheted el, ahol nemcsak saját csoportoddal, hanem minden felsőbb szintűvel tudsz beszélgetni.
miért mondja nekem azt, hogy lépjek följebb egy szinttel? :D:D miért nem közli velem inkább, hogy már megint hülye vagyok, és ne szórakozzak az X-es fórummal, hanem váltsak a Közösre? :)

Phoenix 05-21-2007 16:32

Valamelyik nap (ostobásgból :D ) tűzgolyóztam egy embert, ami annak rendje és módja szerint visszjött rám, de az eredményen kicsit meglepődtem.

Valami ilyesmit írt:
Egy tűzgolyó elpusztította xy ijjat, pacit, varázslót, tolvajt és ELITet!

Addig nem is lenne gond, ha lenne elitem, de az nekem nincsen :) Akkor ez hogy is van? :)

Ati 05-21-2007 16:44

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 97212)
Valamelyik nap (ostobásgból :D ) tűzgolyóztam egy embert, ami annak rendje és módja szerint visszjött rám, de az eredményen kicsit meglepődtem.

Valami ilyesmit írt:
Egy tűzgolyó elpusztította xy ijjat, pacit, varázslót, tolvajt és ELITet!

Addig nem is lenne gond, ha lenne elitem, de az nekem nincsen :) Akkor ez hogy is van? :)

Az hullik el nálad, ami az ellenségnél hullott volna. Ez így van direkt. Más kérdés, hogy lehet jobb lenne ezen változtatni...

Phoenix 05-21-2007 16:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97218)
Az hullik el nálad, ami az ellenségnél hullott volna. Ez így van direkt. Más kérdés, hogy lehet jobb lenne ezen változtatni...

Ja...így már érthető...bár sztem is jobb lenne változtatni :)

Andrew 05-21-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96933)
Ha én G-ből meg szeretném nézni az X-es fórumot, miért ezt írja?
Quote:

Ez a csoport nem rendelkezik saját fórummal. Ha feljebb lépsz egy szintet, ott a közös fórumot érheted el, ahol nemcsak saját csoportoddal, hanem minden felsőbb szintűvel tudsz beszélgetni.
miért mondja nekem azt, hogy lépjek följebb egy szinttel? :D:D miért nem közli velem inkább, hogy már megint hülye vagyok, és ne szórakozzak az X-es fórummal, hanem váltsak a Közösre? :)

én is kaphatok majd választ? :o

Ati 05-21-2007 16:54

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 97221)
én is kaphatok majd választ? :o

Ez nem kérdezz-felelek topic. :p

Annak a szövegi és tartalmi átalakítására már lett javaslat téve a megbeszélések topicban, amikor ilyen irányú fejlesztések lesznek, akkor valószínüleg ez is bekerül a megfontolás alatt levők közé, majd a megvalósultak közé. :)

Andrew 05-21-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97222)
Ez nem kérdezz-felelek topic. :p

Annak a szövegi és tartalmi átalakítására már lett javaslat téve a megbeszélések topicban, amikor ilyen irányú fejlesztések lesznek, akkor valószínüleg ez is bekerül a megfontolás alatt levők közé, majd a megvalósultak közé. :)

hopppp, akkor azt a topicot eddig még nem láttam :o
pedig az elmúlt 1-2 hónapban keveset nem olvastam...

Hunor a sirály 05-22-2007 13:00

Csak nekem tűnik fel, hogy amikor rákérdez az összekapcsolni kívánt országokra, hogy azt írja ki: IGEN, az enyim, NEM, nem az enyim. Talán a nyelvhelyesség miatt az "i" betük helyett, nem lehetne "é" betű???
IGEN, az enyém, NEM, nem az enyém.

All times are GMT +1. The time now is 12:12.