![]() |
Quote:
|
Quote:
|
van full elites felállás is, és teljesen használható... legalább kicsit kizökkenhetsz a 10% torony 40% barakkos szabvány seregesek egyhangúságából.
|
én nem tudom, de a full elitet, csak nagyon aktív szövivel tudom elképzelni. éjjeli csicsihez nagyon jól jön az a +20-24% toronybonusz.
|
Meg lehet lenni torony nélkül is csak agresszívan kell visszatámadni, terrorizálni, a védelem nem lesz vészesen gyenge ha full elittel nyomod. Lusta vok számolgatni, akinek van kedve hajrá :D
|
Quote:
Quote:
a tornyos íj jobb sztem, mint a sima íj, mert nem olyan nagy kajafogyasztás, és építhetsz más épületeket. bár ha támadnak, akkor segítségkérésnél tényleg jól szokott jönni az a kicsivel több nyilas :) |
Quote:
|
A sima íj tényleg csak akkor jobb, ha nézzük a szövisegítséget is - de hát, az már a szövi privát problémája, ha mi nem tudunk eleget küldeni :D - elfnél pedig egyértelműen a tornyos a jobb.
Viszont én számolgattam egy kicsit törpe orira, hogy ne legyünk már annyira off :) Szal hadi törpe ori 600 hekin 50%-ot szán a területéből barakkra és tornyokra - sztem reális, nekem is kb. ennyi van. A változat - full elit, torony nélkül: 300 50% barakk full tekercsekkel -> 18 720 elit Védőérték max tekikkel -> 131 040 egység Érdekességkép: Ezt egy ork úgy szintén max tekikkel 12k lovassal átüti, amihez 231 barakkra van szüksége. B változat - elit, torony, és íják: 240 40% barakk full tekercsekkel -> 11 232 elit, 3744 íj 60 10% torony, amiben pont elfér az összes íjász. Elitek védőértéke max tekin -> 78 624 egység Íjászok védőértéke -> 62 899,2 egység Összesen: 141 523,2 egység és ehhez még hozzámegy 20% toronybónusz -> 169 827,84 egység Ehhez már 15 552 ork lovas kell, és ezt hallgassátok 300 barakk!!! Azt hiszem, hogy ha valakinek fontos a védelem, akkor ezzel elégedett lehet. A védelem így a B változatban majdnem 30%-kal magasabb. Az elitek támadóereje pedig gondolom egyértelmű: 40%-kal alacsonyabb. Nyilván nem pont a legideálisabb lehetőséget vázoltam fel. Hirtelen ilyen értékeket választottam, és ez jött ki végül :cool: |
ki milyen szemilyiségat javasol egy törpének?
|
attól függ mit akarsz, ha bányákat akkor Túdós vagy Gazdálkodó, de inkább a Túdós a termelésben nincs nagy különbség 10 bányánként csak 12dbal kevesebbet termel a túdós, viszont a túdósnak nagyobb a védelme
|
All times are GMT +1. The time now is 16:59. |