![]() |
Quote:
|
sztem az ucso kor ucso perceben lopas jo taktika, semmifele gerinctelenseg nincs benne. turelemjatek, ugyes huzas es kesz. raadasul ott kell ulni a 10 oraban a gepnel, tehat elore ki kell szamitani a dolgot es ra kell keszulni, nem elfelejteni, nem elnyomni masra a keszit.
amugy szinte sosincs tolis orim, de ha lenne akkor nyilvan igy tennék es nem dongetnem az ajtot, hogy haho emberek en voltam, ide ussetek. sztem a jo tolis dolga az ugyes lopkodas es lehetoleg a balhe elkerulese. |
Üdv mindenkinek.Előljáróban elmondanám,hogy az összes hozzászólást elolvastam,és kicsit furcsának találom,hogy a sok tapasztalt játékos szinte mind lehúzza félelfeket,ugyanakkor szinte senki sem az. Hangsúlyoznám,hogy szinte. Érdekes,hogy ha félelfekről van szó,nem győzitek elmarasztalni minden más fajjal szemben (kivéve az élőhalottakat,mert úgy nézem az a ranglétra legalsó foka),és bizonygatni a hadivaris óriás,esetleg hadis ork felsőbbrendűségét. Évvégi kezdő játékosként,már hamarabb kellet volna fórumokat látogatnom,sakko valószínűleg nem gyepáltak volna el ennyire. Most valószínűleg ez a fórum hiányzott legkevésbé a megtépázott önbizalmamnak. Félreértés ne essék,senkit nem akarok elmarasztalni,de tényleg ennyire rosszul választottam?!
|
Quote:
Ez az én szerény véleményem:o |
Quote:
|
A feles nagyon jó és nem csak az 5. szinten. Az más hogy feljebb már nem tud annyit lopni, de ha a hadisai bevédik akkor ott is hasznos (persze nem az A-ban)
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszi azt ötleteket.Most már én is megtapasztaltam a saját bőrömön,hogy nem úgy műkszik ahogy elképzeltem:toli-vari 2-1 arány.Pont ezt a stratégiát szívtam le.Jött valaki egy csomó varival,leöldöste a tolijaimat,én meg csak néztem,hogy a szépen összekuporgatott mindenem szép lassan(vagy inkább piszkosul gyorsan ) elszáll. Most kezdhetem szinte előlről,jó sok hektáron,prédaként. Mi a véleményetek a gnóm túlélőről,persze csak szintlépés után?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:25. |