Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

Synkel 01-18-2008 22:17

Quote:

Originally Posted by Purode (Post 152270)
Köszönöm! :)

Remélem feljebb már nagyobbak lesznek a zsákmányok, vagy több olyat találok akit érdemes kirabolni!

Ebben csalatkozni fogsz. Igazán jókat lopni 5-ben lehet, onnan felfele egyre macerásabb. Persze vannak jó fogások, de akinek fenn vagyona van az meg is tudja védeni, vagy legalábbis bosszút áll érte...

Smooth Scroller 01-18-2008 22:37

sztem az ucso kor ucso perceben lopas jo taktika, semmifele gerinctelenseg nincs benne. turelemjatek, ugyes huzas es kesz. raadasul ott kell ulni a 10 oraban a gepnel, tehat elore ki kell szamitani a dolgot es ra kell keszulni, nem elfelejteni, nem elnyomni masra a keszit.

amugy szinte sosincs tolis orim, de ha lenne akkor nyilvan igy tennék es nem dongetnem az ajtot, hogy haho emberek en voltam, ide ussetek.

sztem a jo tolis dolga az ugyes lopkodas es lehetoleg a balhe elkerulese.

vinnyo 01-20-2008 19:44

Üdv mindenkinek.Előljáróban elmondanám,hogy az összes hozzászólást elolvastam,és kicsit furcsának találom,hogy a sok tapasztalt játékos szinte mind lehúzza félelfeket,ugyanakkor szinte senki sem az. Hangsúlyoznám,hogy szinte. Érdekes,hogy ha félelfekről van szó,nem győzitek elmarasztalni minden más fajjal szemben (kivéve az élőhalottakat,mert úgy nézem az a ranglétra legalsó foka),és bizonygatni a hadivaris óriás,esetleg hadis ork felsőbbrendűségét. Évvégi kezdő játékosként,már hamarabb kellet volna fórumokat látogatnom,sakko valószínűleg nem gyepáltak volna el ennyire. Most valószínűleg ez a fórum hiányzott legkevésbé a megtépázott önbizalmamnak. Félreértés ne essék,senkit nem akarok elmarasztalni,de tényleg ennyire rosszul választottam?!

Kós00792 01-20-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153024)
Üdv mindenkinek.Előljáróban elmondanám,hogy az összes hozzászólást elolvastam,és kicsit furcsának találom,hogy a sok tapasztalt játékos szinte mind lehúzza félelfeket,ugyanakkor szinte senki sem az. Hangsúlyoznám,hogy szinte. Érdekes,hogy ha félelfekről van szó,nem győzitek elmarasztalni minden más fajjal szemben (kivéve az élőhalottakat,mert úgy nézem az a ranglétra legalsó foka),és bizonygatni a hadivaris óriás,esetleg hadis ork felsőbbrendűségét. Évvégi kezdő játékosként,már hamarabb kellet volna fórumokat látogatnom,sakko valószínűleg nem gyepáltak volna el ennyire. Most valószínűleg ez a fórum hiányzott legkevésbé a megtépázott önbizalmamnak. Félreértés ne essék,senkit nem akarok elmarasztalni,de tényleg ennyire rosszul választottam?!

Sztem nem választottál rosszul a fél-elf jó pénzszerzésre tolisnak az 5. szinten. Feljebb sztem nem naon.
Ez az én szerény véleményem:o

Smooth Scroller 01-20-2008 19:58

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153024)
...de tényleg ennyire rosszul választottam?!

nem, csak valoszinuleg nem tudod, hogyan kell vele jatszani. a nagyon kezdoknek altalaban teljesen mind1, hogy milyen fajjal vannak. ez a leertekeles nem ellened iranyul, hanem altalanos tapasztalat. :)

Pali papa 01-21-2008 00:01

A feles nagyon jó és nem csak az 5. szinten. Az más hogy feljebb már nem tud annyit lopni, de ha a hadisai bevédik akkor ott is hasznos (persze nem az A-ban)

baron 01-21-2008 13:38

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 153087)
A feles nagyon jó és nem csak az 5. szinten. Az más hogy feljebb már nem tud annyit lopni, de ha a hadisai bevédik akkor ott is hasznos (persze nem az A-ban)

teljesen egyetértek...;) sztem a feles csak akkor jó mikor van egy csomó varija ;) s akkor csak a vérbeli varisok ártózzák be... általában a vari-toli arányom 2:1, ez idáig bevállt.:D:D

Trade Master 01-21-2008 19:40

Quote:

Originally Posted by baron (Post 153251)
teljesen egyetértek...;) sztem a feles csak akkor jó mikor van egy csomó varija ;) s akkor csak a vérbeli varisok ártózzák be... általában a vari-toli arányom 2:1, ez idáig bevállt.:D:D

Ezzel nagyon egyetértek. Már 5-ben is. 200 hekire csinálsz 3,5k tolit, meg vagy 7k varit, és kb 1,5k elit is elfér még oda kemény éheztetés mellett. Ezután már nincs is más dolgod, mint szétártózni és kilopni az összes többi fél-elfet, akik vagy 4-5k tolival nyomják (na meg persze mindenki mást is akit érdemes :D). Ha ezt így csinálod, és viszonylag gyorsan végigmész a csoporton, akkor napi 2 ori kilopása mellett megúszhatod minimális károkkal, és mire felérsz tele vagy pénzzel.

vinnyo 01-22-2008 10:31

Köszi azt ötleteket.Most már én is megtapasztaltam a saját bőrömön,hogy nem úgy műkszik ahogy elképzeltem:toli-vari 2-1 arány.Pont ezt a stratégiát szívtam le.Jött valaki egy csomó varival,leöldöste a tolijaimat,én meg csak néztem,hogy a szépen összekuporgatott mindenem szép lassan(vagy inkább piszkosul gyorsan ) elszáll. Most kezdhetem szinte előlről,jó sok hektáron,prédaként. Mi a véleményetek a gnóm túlélőről,persze csak szintlépés után?

Kubbi 01-22-2008 13:45

Quote:

Originally Posted by vinnyo (Post 153382)
Köszi azt ötleteket.Most már én is megtapasztaltam a saját bőrömön,hogy nem úgy műkszik ahogy elképzeltem:toli-vari 2-1 arány.Pont ezt a stratégiát szívtam le.Jött valaki egy csomó varival,leöldöste a tolijaimat,én meg csak néztem,hogy a szépen összekuporgatott mindenem szép lassan(vagy inkább piszkosul gyorsan ) elszáll. Most kezdhetem szinte előlről,jó sok hektáron,prédaként. Mi a véleményetek a gnóm túlélőről,persze csak szintlépés után?

Én a tudóst ajánlom.

All times are GMT +1. The time now is 20:25.