![]() |
Quote:
|
Quote:
hol mondtam én ,hogy a fele?? én a csendes kisebbségre gondoltam a balib sajtóra ,olvass 168 órát néhány számon kivül ott csak magyarellenes cikkek találhatóak + forumbeirások. |
Quote:
|
Bakker... "szegény holoáldozatok jajj istenem"... depth, ha a te anyád/apád/testvéred/bárkid is ott pusztult volna el, akkor is ilyen maróan cinikus lennél?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor egyszerűen irom le :) vörös terror megemlékezés X "gulagos" halottakért megemlékezés X/3 trianoni megemlékezés X/2 holocaust megemlékezés 15X X a megemlékezésekre ráforditott pénzalap például. És ahoz képest ,hogy mind egyenlöen szörnyű mégis az egyik sokkal több támogatást illetve visszhangot kap. összegezve engem ez zavar és ez összefüggésbe hozható a topic címével ,hogy miért tartják azt sértőnek. |
Quote:
És ilyen komoly kimutatásokat honnan szereztél? :eek: De mondok valamit: Trianonban egy vesztes birodalmat szedtek szét a győztesek . A szovjet munkatáborokba a (vesztes) ellenség polgárait vitték. De a nácik által megöltek a saját állampolgáraik voltak, akik nem voltak ellenségek, csak vaalami homályos elméletbe nem fértek bele. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:14. |