![]() |
Gee ezzel egyetértek. nekem is van pár haverom, barátom, és igazi (remélhetőleg életre szóló)barátom is, 3srác ebből és 1(talán 2, de ezt még a jövö dönti el)csaj. És nem azért tartom őket annak, mert folyamatosan együtt lógnék velük vagy ilyenek. Hanem mert tudom, hogyha bármi van legyen az jó vagy rossz felhívjuk egymást, ha segitségre van szükség kérünk, ha bármire szüksége van szólunk egymásnak. Ezek tényleg olyan emberek,hogyha most felhívnám hogy ég a ház, elöbb ideérnének egy vödör vizzel és egy poroltóval, mint a tüzoltók. Lehet nincsenek ott mindig velem, de ha kellenek akkor mellettem állnak. Nem véletlenül tartom őket testvéreimnek (majnem 18éves koromig egyke voltam...), mert tényleg olyanok mint egy igazi jó testvér, akinek bármit elmondhatsz, aki bármikor ott lesz meletted, akivel megosztasz mindent.
|
Quote:
igaz 1x láttam de le a kalappal ;) remélem azért sikerül kibékülnötök... a volt párokról annyit h igaz van barátság, nekem is a volt párommal 1 ideig kerültük egymást, de mivel közös a baráti körünk utána mi újra tudtunk jót beszélgetni és én is tőle kértem tanácsot v meséltem el az aktuális problémám és tudtam h ő ismer és megért, ami nagyon jó volt.. de 1 idő után végleg eltávolodtunk és mostmár nem is hívnám fel ilyen ügyben... igazából most nem tudom kivel beszélném meg :rolleyes: De hozzáteszem ehez idő kell nem napok és órák hanem több hónap és akkor talán lehet belőle barátság főleg ha azóta mind2 fél talált új párt.. és még ebbe az esetbe is vhogy megmaradt 1 közös vonzalom köztünk, de mind2 tudtuk , h nem működött és nem egymásra van szükségünk, talán ezért sikerült hosszű ideig barátnak maradnunk... |
Quote:
nekem se 1-2 nap volt, eltelt 1 év, mire megbocsátottam, hogy elhagyott, és főként Ahogy elhagyott, aztán kész. képesek vagyunk beszélgetni, és sokmindent meg is osztok vele. Mondjuk magamat egy nagyon kis naiv kiscsajnak tartom, de ez még nem jelent semmit, attól még tudom, hogy csak barátságot akar tőlem :) |
Quote:
Én eddig még mindig csak megégettem magam, mert félreismertem a hölgyikét. Mondjuk az is igaz, hogy csak csajokkal fordult elő :( De azt hiszem, most megtaláltam az "igazit" :D számomra szinte tökéletes barát :D |
Quote:
Szóval szerintem ők nem ismernek téged anynira, és te sem őket, lehettek jó haverok, jó ismerősök, de igaz barátok nagyon ritka esetben. Sajnálom, hogy csalódtál, de én azért kicsit támogatnám benned azt, hogy van olyan, hogy igazi barátság. :) És (bár ritka!) de fiú-lány kapcsolatban is létezik olyan, hogy egyik fél sem akar többet, de a lehetőségekhez képest maximálisan odaadó. Szóval boldog vagyok, hogy nekem vannak ilyen emberek az életemben. :) |
Húúú ezeket elolvasva és belegondolva jövök rá hogy nekem igazán csak nagyon idézőjeles barátaim vannak... :)
Ők kb olyanok - hogy Kutyu égőházas példájánál maradjak - ha az ő házuk ég akkor hívnak és megyek, de ha én hívom őket akkor "jó, majd megyek, csak előbb...". Úgyhogy maradok annál hogy nekem csak haverjaim vannak... |
Quote:
Imádom is őket :) Nem kell sajnálni, mert én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a családommal mindent meg lehet beszélni. Pláne a bátyámmal :) |
Quote:
|
Nekem igazából igazi barátom egy vagy talán 2 fiú van, meg kb 2 csaj, de lehet 3 lesz(megint 2 s-sel írtam, de kijavítottam).
|
Nekem igaz barátom 21 van!
Abból 12 lány 9 meg fiú. Ők tuti segítenek:) meg van még 40 haver meg 10 ivócimbora is,szóval no problem:D |
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |