![]() |
Én már biztosan nem fogok tudni menni és ennek több oka is van. (Talán örültök, talán nem...) :)
|
Quote:
Jó tudni. :D |
Quote:
eeeertem! |
Quote:
Süti, valóban nem hívtunk, sőtt ha jól halottam picit zokon is vetted. De elárulok neked egy titkot :) Senkinem sem nyujtottam be külön kérvényt hos jöjjen el. Mint látom Te is megtaláltad a jelentkezés módját enélkül is, bár asszem tudod jól hogy ha csak úgy bejelentés nélkül megjelensz ott, azért akkor sem zavartunk volna el. Érdeklődnék is h milyen biztosságal lehet rád szímitani és szállásra lesz e szükséged? Mint tudod le kell foglanom. |
Frissitett lista!
Stil +1fő
Steve Puma Moni és Stefi bá Zsáni Kata - talán szombaton, talán családostul Ildi és Zoli Remedy Csávó -talán eljön Hege Keysomi bátsi Tami - valószinüleg ő is eljön szombaton. Bubba Puli -valószinüleg szombaton benéz Eke Cece Tea Fransisco szombaton jön. Cassandra Gárdi Szotyi, őt még meg kell kérdeznem de számitok rá. Carlos - de még öt is megkérdezem. Megkérdeztem :) szombaton jön és egy faház :) Arrakis még nem tudja Hami - remélem hogy eljön Arden -szintén remeélem hogy ott lesz Lalibor - elképzelhető hogy ő is eljön egy pár órára. Merlin barlangja - őt nem ismerem, nem tudom hogy használ e nicket, jelentkezett ha eljön majd megtudjuk h ki ő :) Ancient Dragon - Sárki, talán családostul meglepi a kempinget, még várok a válaszára. Devil is bejelentkezett. Goldy és Akár (szombat, 1 faház) Ha valakit kihagytam kérem sikitson!!! <----- ez továbbra is érvényben van. A lengyel srácok úgy néz ki hogy még sem tudnak jönni. |
*Sikít*
de még nem 100% :) ha megyek kb pentek estetol vasarnap del korulig. |
Quote:
Na végre egy önkéntes sikitó :) hálás lennék ha szerdáig vagy 99 vagy 0% lenne, mert csütörtökön szeretném leadnia szállás foglalást :) |
Quote:
|
Quote:
oksa, nyugtáztam |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:52. |