Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Notebook/laptop topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1502)

Phoenix 10-28-2007 18:20

Na hali
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a notim elméletileg támogatja az S\PDIF 5.1 hangot, de ilyen típusú csatlakozóra nem találtam. Aztán pár óra megfeszített munka után ráleltem egy lefedett koaxkábel csatlakozóra. Na most én vagyok ennyire hülye, hogy ez egy és ugyanaz, vagy ez valami más akarna lenni? :confused:
Előre is köszi :)

Ati 10-28-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 132362)
Na hali
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a notim elméletileg támogatja az S\PDIF 5.1 hangot, de ilyen típusú csatlakozóra nem találtam. Aztán pár óra megfeszített munka után ráleltem egy lefedett koaxkábel csatlakozóra. Na most én vagyok ennyire hülye, hogy ez egy és ugyanaz, vagy ez valami más akarna lenni? :confused:

digitális kimenet akár lehet is. az az erősítőkön is szokott koax lenni.

Phoenix 10-28-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 132365)
digitális kimenet akár lehet is. az az erősítőkön is szokott koax lenni.

Ömmm...és ezt akkor össze lehet hozni egy 5.1es hangfalszettel? :o

Ati 10-28-2007 19:01

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 132370)
Ömmm...és ezt akkor össze lehet hozni egy 5.1es hangfalszettel? :o

*HA* ez az, akkor ez megy egy erősítőbe, ami már rendelkezik majd a 6 kimenő csatornával.

Gyula 10-28-2007 22:03

Szerintem ez nem az.
Elvileg az enyémben is 5.1 a hangkari, de még sincs ennek megfelelő kimenetem.

richardka 10-29-2007 08:11

hmm elrontottam :)) igy törlöm

Csokibácsi 10-29-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 132362)
Na hali

A sima fejhallgató kimenet is lehet SPDIF, akár optikai is (könnyű észrevenni: pirosan világít :)), nézd meg a géped doksiját.

Phoenix 10-29-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 132501)
A sima fejhallgató kimenet is lehet SPDIF, akár optikai is (könnyű észrevenni: pirosan világít :)), nézd meg a géped doksiját.

De fejhallgatókimenetre hogy lehet 5.1et rákötni? Optikai kimenet nincs rajta. A doksi meg egy nagy fos...semmit nem ír benne. :confused:

Gyula 10-29-2007 19:33

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 132527)
A doksi meg egy nagy fos...semmit nem ír benne. :confused:

:D Én is igy jártam, a doksimban szinte semmi sincs benne, legalább is magyarul.
Pedig ha jól tudom kötelező lenne a magyar doksi is hozzá :)

Phoenix 10-29-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 132534)
:D Én is igy jártam, a doksimban szinte semmi sincs benne, legalább is magyarul.
Pedig ha jól tudom kötelező lenne a magyar doksi is hozzá :)

Hát ez magyarul van de annyit ér mint halottnak a csók :) Csak ilyesmit ír, hogy ezt is lehet bele venni, meg azt is, meg talán még ez is belefér :o

All times are GMT +1. The time now is 13:05.