![]() |
5400kör topkör alatt sztem lehet termelni egészségeset......
és akkor magyarán 20orirol bezsélünk az 5-6csopi régi topja párba ujak vannak legyenek egészségükre 5k toplkör után sztem ildomos lefáradni és tovább állni... |
Quote:
Valóban több ori igyekszik, akik vagy egymást nyírják ki útközben a legtöbb top felé, vagy mások nyírják ki őket. :) De tulajdonképpen nem értem miért stresszelem magam ezen, hiszen saját magam, s érdekeim ellen beszélek. Csak ha én ennek ellenére is tudom így látni, akkor fáj, hogy más nem. Ezt ne vedd magadra, általánosságban értem. |
Top-os orik közül új vagyok, az egyik csopiba ott vagyok, soha senkinek ne mondtam nejöjön fel, van hogy 1-1 szövi ir hogy jönne termelni mindig az a válasz gyere igaz ők utána fordulnak tovább. De igy mindig annyi foggót tartkint a top hogy senki ne bírjon utalgatni és a piacot is nehezebb szét cseszni. De igen nem teszik hogy le akarsz onnan szedni. Mikor annyi időm munkám és vippem van benne. Főleg hogy benne vagyok a 29-be és nem azért mert olyan régóta tanyázok hanem a sok idő miatt amíg oda jutottam.
|
Asszem Cyby írta nemrég, hogy összevonná a 3-as pontot a földvesztéssel. Nekem is tetszene.
Laziga, és többi toposok, nem olyan nagy gáz az, hogy lejjebb jöttök, legfeljebb kell majd pár katincs is az oriba, de az első helyet megvédhetitek... Tisztelet a kivételnek, de a toposok nagy többsége kemény csalással jutott fel oda ahol most van. Ha a 3-a pont bevezetődik végképp semmi esély nincs arra, hogy valaha is leszedje őket onnan valaki, lévén az is csak csalással, azaz földleadással menne. |
szavaztam, de pontosítanám a szavazatomat
a minimumföldért annyira nem rajongok, és csökkenteném a %-os értékét is az újrázás utáni minimumföld még kevésbé tetszik, viszont nem tudtam szétválasztani a baráti málusztól, ami viszont szerintem a csalások jelentős részét blokkolná a jksz bejelentő nagyon kéne, mint ebből a topikból is kiderül mindenki figyeli a konkurenciát árgus szemekkel :) a toposoknál nekem továbbra is a kat. morál csökkenés tetszik |
a baráti málusz fogalmát is kiterjeszteném egyébként
az országaim össze vannak kapcsolva, és a barátaim országai is tehát ha vkivel bárhol szövik vagyunk, akkor a málusz legyen érvényes az összes országunkra a játékban |
Quote:
nah végre!:) vki érti mit akarok |
Quote:
|
Én nem csalással jutottam fel és ezért már eleve elfogathatatlan hogy a sok munkámat most néhány csaló miatt tönkre tegyétek. Ha én megtudtam csinálni más is megtudja. (idő munka vip)
|
OFF Mi atúróért nyögi mindenki hogy mennyi vipet költöttem rá, megérdemlem. Ki nem szarja le hogy az ellen mennyi vipet költött az orijára???!!! Ezek a hülye megjehyzések lassan ráébresztenek hogy Langelika miért terjesztette a hülyeségeit...
elnézést, kijött... ON Még mindig nem támogatom a földvesztést. Ne kelljen minden szövinek törpöt vinnie, illetve ne kelljen minden orinak bányát tartania... |
All times are GMT +1. The time now is 22:57. |