Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

tdomo 01-25-2007 12:05

Quote:

Originally Posted by Alexx (Post 69210)
Sziasztok! Kerdes es javaslat: evekkel ezelott amikor eloszor jatszottam ugy volt hogy fel is -le is tamadhattal 10orszagot, ahogy a helyezesed mozdult ez az intervallum is veled egyutt ment le ill-fel.A lenyeg az volt hogy amikor MF-kent rossz szovit talaltam meg:)) leutottek, visszaestem vagy 60 helyet, de ok igy mar nem ertek el, es volt idom gatyaba szedni az orszagom aztan gyerunk vissza.Szerintem ez jo volt, a szam most mind1, a lenyeg lehtne szabni megint egy hatart, ezzel elekerulheto lenne a feladasig utes.Csak otlet ,velemeny?
sziasztok

Ha tovább akarnak ütni, lebontanak melléd.
Ez a felfelé-lefelé korlátozás, pedig ellehetetlenítené a hadisokat.

richardka 01-25-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 69209)
Ezzel még egy a bibi a fentieken kívül.
Legalizálna valamit, ami eddig tiltva volt.

Az utobbi 1 évben a két kezemen nem tudom megszámolni hányszor kaptam olyan levelet hogy adjak lét:)) mert kárt okoztam:))

Az más kérdés soha nem adtam és nem is adok

mint irtam egy kosza ötlet lenne

richardka 01-25-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 69208)
Az ötlet nem rossz, de a probléma ezzel a következő.
Csinálok egy nagyon jó országot, ugyan ilyen jó szövivel. Keresek valakit ütök rajta 1-2, és már jön is a békeajánlat. Nem fogadom el, megint ütök 1-et. Erre ő újabb ajánlatot küld. Ezt elfogadom. Természetesen ez a jobb ajánlat egy vastag összeg. Ezzel elveszem a pénzét is az újraépüléstől. Míg lehet ha nem küld ajánlatot, hanem szabizik, fele ennyiért megússza a dolgot.
Szóval az a gondom ezzel, hogy ez az opció megint csak egy bizonyos rétegnek fog előnyt jelenteni, azok akik nem milliárdokkal rohangásznak, azok ennek csak a levét fogják meginni.

háát ha te 3 ütéstől ugy lerombolod, hogy nem tud talpra álni :p
igy igaz mehet szabira is:) ki mondta hogy nem, a lehetőség adott
adtam egy ötletett.
Szerintem nemcsak egy bizonyos rétegnek kedvezz.
Nagyon sokan ütnek vágnak és egy hatalmas káoszt hagynak maguk után.
Mondjuk számolgassunk
van egy x ország és egy y ország.
Az x lelopja az y-on erre ugye mindjárt beindul és elkezdi rengetni lopkodni, mészárolni stb. Ezt addig folytatja amig akarja azaz az emberi határok között
legyen mondjuk 15 mészár. Ennyi nálam még belefér.
Ki lehet számolni az mennyi veszteség, főleg ha megbillentik az orit emberhiánnyal és minden elmegy.
De ha 5.-nél mondjuk az x azt mondja adok pl: 30 millkát és akkor béke akkor kiszámithato melyikkel jár jol.
Ha meg szabizik akkor meg ugye meg van oldva. Csak 3 napig elvonási tünete lehet az megint nagyobb kár:))
Már kezdem elviccelni:) de a lényeget ezt a példa mutatja

Cassandra 01-25-2007 13:01

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 69219)
Az utobbi 1 évben a két kezemen nem tudom megszámolni hányszor kaptam olyan levelet hogy adjak lét:)) mert kárt okoztam:))

Az más kérdés soha nem adtam és nem is adok

mint irtam egy kosza ötlet lenne

Épp most lett "kinyilatkoztatva", hogy szabálytalan, ergó ne akarjuk legalizálni.:)

Sztem nem egy túl jó ötlet.

csukja 01-25-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 69220)
háát ha te 3 ütéstől ugy lerombolod, hogy nem tud talpra álni :p
igy igaz mehet szabira is:) ki mondta hogy nem, a lehetőség adott
adtam egy ötletett.
Szerintem nemcsak egy bizonyos rétegnek kedvezz.
Nagyon sokan ütnek vágnak és egy hatalmas káoszt hagynak maguk után.
Mondjuk számolgassunk
van egy x ország és egy y ország.
Az x lelopja az y-on erre ugye mindjárt beindul és elkezdi rengetni lopkodni, mészárolni stb. Ezt addig folytatja amig akarja azaz az emberi határok között
legyen mondjuk 15 mészár. Ennyi nálam még belefér.
Ki lehet számolni az mennyi veszteség, főleg ha megbillentik az orit emberhiánnyal és minden elmegy.
De ha 5.-nél mondjuk az x azt mondja adok pl: 30 millkát és akkor béke akkor kiszámithato melyikkel jár jol.
Ha meg szabizik akkor meg ugye meg van oldva. Csak 3 napig elvonási tünete lehet az megint nagyobb kár:))
Már kezdem elviccelni:) de a lényeget ezt a példa mutatja

"Az x lelopja az y-on erre ugye mindjárt beindul és elkezdi rengetni lopkodni, mészárolni stb." lehet hogy félre értelmeztem, de ha az x ország lelopja az y országot, akkor az y ország nem tudja visszalopni, mivel hogy az x nek több tolija van, ha meg nincs több, akkor meg x nem tudja lelopni y-t. ;) :D :D

TDK 01-25-2007 21:49

védelem alol frissen kijött ori, lopja tekiiro társam. nagyjábol nincs semmi egység az orijában. Két napja még ráküldtem volna 3 rengetést, és kapott volna egy zöldet, hogy hagyja abba, mert ráfarag. Most meg nem merek lépni ellene, mert az egy éves 5 szintet végigküzdött orimmal nem merek csinálni semmit, mert amiatt kell agodnom, hogy repülök az anarchba

laci 01-25-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 69339)
védelem alol frissen kijött ori, lopja tekiiro társam. nagyjábol nincs semmi egység az orijában. Két napja még ráküldtem volna 3 rengetést, és kapott volna egy zöldet, hogy hagyja abba, mert ráfarag. Most meg nem merek lépni ellene, mert az egy éves 5 szintet végigküzdött orimmal nem merek csinálni semmit, mert amiatt kell agodnom, hogy repülök az anarchba

Hiszti. Fölöslegesen. Mutasd meg, hol van leírva, hogy nem bánthatod az illetőt.

Viz 01-25-2007 21:58

Quote:

Olvass már vissza. Kérlek! Mielőtt még Atitól kapsz pirosat:D

TDK 01-25-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69342)
Hiszti. Fölöslegesen. Mutasd meg, hol van leírva, hogy nem bánthatod az illetőt.

igy betü szerint nincs. de annyira nincs semmilye, hogy ha megrengetem 1* vagy 2*, már elmehet az összes egysége, és azt asszem mindenki tudja, hogy akkora hekin azért, nem döl össze tul sok

Valezius 01-25-2007 23:21

Quote:

Hát ez már röhej, ennél jobbat itt még nem is olvastam... :D

All times are GMT +1. The time now is 04:59.