Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kis felfedezés módosítás! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1312)

monro 06-06-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 101666)
Mondjuk lehetne 1/2 -1/3 része a fedezési költségnek. Ennyi már kb reális. Az ötlet nagyon tetszik.

Ez nem reális. Az 1000 katona is sok nemhogy pld 2500 egy db bányáért amihez föld se jár... Max 500. Az 1/x csak akkor jó ha nem megy 500 fölé sehol. De jó a fix 500 kár forszírozni a dolgot ennél jobb nem kell :) (én vótam a lüke, hogy felhoztam :D )

Penya 06-06-2007 20:07

Gondoljátok h A-n kívül is használnák ezt a varit? (ha fajvari lesz tegyük fel) Nekem kétségeim vannak, főleg ha 500 lesz a fix katonamennyiség. Fajvarinak olyan kellene ami minden szinten egyformán hasznos, de nem offolok többet.

Esetleg folytatása itt:
http://forum.queosia.com/showthread....6254#post96254

Artúr 06-06-2007 20:50

Üdv

A felfedezés módosítása óta a törpök élete nem csak játék és mese az A-ban... :D
Végigolvasva a topikot Wand ötlete tényleg jónak tűnik, és támogatom a bevezetését is. Mindenképp faji előny kellene, hogy legyen mert mint faji vari más csoportban nem sok értelme van.

wand 06-07-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 101684)
Gondoljátok h A-n kívül is használnák ezt a varit? (ha fajvari lesz tegyük fel) Nekem kétségeim vannak, főleg ha 500 lesz a fix katonamennyiség. Fajvarinak olyan kellene ami minden szinten egyformán hasznos, de nem offolok többet.

upsz ez igaz.. :)
akkor módosítani kéne, hogy a felfedezéshez szükséges katona mennyiség/3, de maximum 500 katona. és máris mindenhol lenne értelme

Ati 06-07-2007 15:05

Ezt faji varázslatnak nemigen tudom elképzelni, no de nem is feltétlenül kell ebben gondolkodni.

Steve 06-07-2007 16:15

Nekemis tetszik az ötlet!

De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa. És nem faji vari, hanem a felfedezésnek egy módosított változata. Legyen teszemazt feltérképezés, amikor a katonáid felmérik az eddig kihaszálatlan lelőhelyeket.
Úgyis javarészt töpék fogják használni, de inkább új modulként tenném be mint spec faji jellemző...

a felfed/3 max 500pedig sztem jó arány.

Synkel 06-07-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101844)
Nekemis tetszik az ötlet!

De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa. És nem faji vari, hanem a felfedezésnek egy módosított változata. Legyen teszemazt feltérképezés, amikor a katonáid felmérik az eddig kihaszálatlan lelőhelyeket.
Úgyis javarészt töpék fogják használni, de inkább új modulként tenném be mint spec faji jellemző...

a felfed/3 max 500pedig sztem jó arány.

Ugyan nem mint fajivari, hanem mint faji sajátosság, de én korlátoznám a törpére. Ha nem így lenne, akkor A-ban pl nem jósolok nagy jövőt a törpinek. Gnómot vagy orkot könnyebb magasra vinni, és ha elérsz egy nyugisabb környékre egyszerűen építesz bányákat, és bányászol egy darabig...

-Fegya- 06-07-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 101844)
De ez nem a törpék gondját oldja meg hanem a bányatartókét, ezért nem korlátoznám törpére, bárki használhassa.

Legalább kihasználhatnám a gazdálkodó személyiségemet, :)

-Fegya- 06-07-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 101872)
Ugyan nem mint fajivari, hanem mint faji sajátosság, de én korlátoznám a törpére. Ha nem így lenne, akkor A-ban pl nem jósolok nagy jövőt a törpinek. Gnómot vagy orkot könnyebb magasra vinni, és ha elérsz egy nyugisabb környékre egyszerűen építesz bányákat, és bányászol egy darabig...

Synk, tényleg valamivel könnyebb orkot vagy gnómot felvinni, de a felvitt törpe sokkal többet termelhet. Tehát lenne értelme a törpe felvitelének.

Synkel 06-07-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 101906)
Synk, tényleg valamivel könnyebb orkot vagy gnómot felvinni, de a felvitt törpe sokkal többet termelhet. Tehát lenne értelme a törpe felvitelének.

Nemrég Sati mondta, hogy törpét lehetetlen a mai feltételekkel magasra vinni. Hajlamos vagyok hinni neki, a törpe télleg nem a legjobb ha magasra törsz. Hiába termel lényegesen többet, szerintem nem érné meg a vesződség ami a felvitelével jár. Ennyi szerintem kijárna a törpinek, hogy csak ő legyen képes ilyesmire:)

All times are GMT +1. The time now is 01:14.