Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Íjászos tali (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1308)

Devil 01-21-2007 21:50

egy összefoglalot irjon mar vki h kik jönnek mert nincs kedv vegigolvasni 30 oldal tömény marhasagot :P

Arrakis 01-21-2007 23:34

Quote:

Originally Posted by Devil (Post 68092)
egy összefoglalot irjon mar vki h kik jönnek mert nincs kedv vegigolvasni 30 oldal tömény marhasagot :P

püff, piros pont:D
:D:D

Kb... és mint szokott lenni, sorrendiség nem számít, blablabla... akit kifelejtek csak kicsit haragudjon meg, etc.

Arden, Peti, Xeper, Bubba, Kovi, Zsáni, Gyula, Móni és párja, Senki és párja, Grabi és párja, Z, Serg, Reactor és Ildi, Remy, Szecsa, Steve, Wand, Méri, Piktek, LotR, Teddy, ATOM, Puma, tdomo, Teácska, Never, Myra, Hami,Vad, Cccarlos, Tami, Gragi, Biglander, Sirenar.

Huhh, és még szeretnék mindenképpen hívni néhány embert, majd meglátjuk úgyis, h ki jön el:P

Szecsa 01-21-2007 23:36

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 68103)
püff, piros pont:D
:D:D

Kb... és mint szokott lenni, sorrendiség nem számít, blablabla... akit kifelejtek csak kicsit haragudjon meg, etc.

Arden, Peti, Xeper, Bubba, Kovi, Zsáni, Gyula, Móni és párja, Senki és párja, Grabi és párja, Z, Serg, Reactor és Ildi, Remy, Szecsa, Steve, Wand, Méri, Piktek, LotR, Teddy, ATOM, Puma, tdomo, Teácska, Never, Myra, Hami.

Huhh, és még szeretnék mindenképpen hívni néhány embert, majd meglátjuk úgyis, h ki jön el:P

vazze, ennyien leszunk? :)
dejooo :)

Arrakis 01-21-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 68104)
vazze, ennyien leszunk? :)
dejooo :)

Kevesled?:)
Várjál még, tutira kihagytam vkit, vagy akár többeket... s még a scarásoknak, meg Lopiéknak most szóltam.
Denibéjbit meg nem tudom elérni, de hiába tilt le minden hodost, megvan a száma:rolleyes:

Zsáni 01-22-2007 06:37

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 68105)
Kevesled?:)
Várjál még, tutira kihagytam vkit, vagy akár többeket... s még a scarásoknak, meg Lopiéknak most szóltam.
Denibéjbit meg nem tudom elérni, de hiába tilt le minden hodost, megvan a száma:rolleyes:

tényleg kihagytál párakat :P
Vad bácsi, carlos, Tami is bekukk elvileg :P

Dragi 01-22-2007 08:49

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68115)
tényleg kihagytál párakat :P
Vad bácsi, carlos, Tami is bekukk elvileg :P

Dragon is bekukk elvileg :p De nem ígérget :p

Zsáni 01-22-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 68127)
Dragon is bekukk elvileg :p De nem ígérget :p

Jajj tényleg, téged meg én felejtettelek ki :D
sorry :)

Dragi 01-22-2007 09:37

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 68130)
Jajj tényleg, téged meg én felejtettelek ki :D
sorry :)

... megszoktam

Arrakis 01-22-2007 10:34

Topic 2. beírásába beömlesztettem minden nevet, majd bővítem, ha vki még úgy gondolja, hogy számíthatunk a jelenlétére.. vagy vki még eszünkbe jut, aki már szólt, hogy jön.. :rolleyes:

Dragi 01-22-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 68140)
Topic 2. beírásába beömlesztettem minden nevet, majd bővítem, ha vki még úgy gondolja, hogy számíthatunk a jelenlétére.. vagy vki még eszünkbe jut, aki már szólt, hogy jön.. :rolleyes:

hehe :D Úgy látszik a fógumról rám ragadt hogy Gragi mert oda is úgy írtál be :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 08:12.