Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Lali 02-05-2007 20:07

én megfejelném ezt egy kicsit mással, illetve máshogy : a topban lévő szabisok kerüljenek ki a listából. aki nincs benne a topban az ne, így a csoportlétszám csak azokkal csökkenne , akik fennt vannak és szabin. ha minden szabisra alkalmaznánk, akkor lehet inkább hátrányos lenne, mint előnyös.

Remedy 02-05-2007 20:09

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 71621)
én megfejelném ezt egy kicsit mással, illetve máshogy : a topban lévő szabisok kerüljenek ki a listából. aki nincs benne a topban az ne, így a csoportlétszám csak azokkal csökkenne , akik fennt vannak és szabin. ha minden szabisra alkalmaznánk, akkor lehet inkább hátrányos lenne, mint előnyös.

elolvastad te mit irtam? :P

Xeper 02-05-2007 20:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71623)
elolvastad te mit irtam? :P

A te ötletedet bővítette ki, írta is hogy 'ezt', csak nem idézett :)

Killer 02-05-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 71627)
A te ötletedet bővítette ki, írta is hogy 'ezt', csak nem idézett :)

nem bővített rajta semmit!!:D

lacqa 02-05-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71496)
Egy uj otlet: topban levo szabisokat kivagni a pontlistabol 2 het utan, minden esetben?

Quote:

Originally Posted by Lali (Post 71621)

szerintem sem, legalábbis nem szándékosan :) bár nem látok bele lali fejébe, így ez csak erős sejtés :) de akár szándékosan, akár nem, van különbség a két javaslat között. ;)

Killer 02-05-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 71630)
szerintem sem, legalábbis nem szándékosan :) bár nem látok bele lali fejébe, így ez csak erős sejtés :) de akár szándékosan, akár nem, van különbség a két javaslat között. ;)

ja az egyikben sokkal több a betű:D

Xeper 02-06-2007 00:38

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 71628)
nem bővített rajta semmit!!:D

ööö
mint mindig, most is figyelmetlen voltam :D
bocs Remy

puma 02-06-2007 00:43

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 71651)
ööö
bocs Remy

ju no.
sok volt ben az o beto sztem nem?

Peter 02-06-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 71651)
ööö
bocs Remy

szerintem azzal bővítette, hogy azonnal (nem 2 hét után) kerüljenek ki a pontlistából a szabis orik... :)

lacqa 02-06-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 71695)
szerintem azzal bővítette, hogy azonnal (nem 2 hét után) kerüljenek ki a pontlistából a szabis orik... :)

erre hívtam fel a figyelmet én is egy diszkrét piros kiemeléssel, de úgy látszik divat lett figyelmetlenül olvasni :D

All times are GMT +1. The time now is 17:04.