![]() |
Quote:
a javaslatom max 30% termelő épület,de egy fajtából csak 15% a max |
Serg
Képzeld tudok olvasni. De te meg a magad igazat véded.Még ha 1 orirol is van szo akkor is nagy előny. Hogy vagy 20k n es tartasz 40-50% bankot. Szerinted ez mekkora gazdasági előny? Miert tenné tönkre a kereskedőt?A havi 9mrd rossz pénz?Ne viccelj már.Jó nem 40-50mrd de az azért elég irreális. A többi terület ki a francot érdekel.Ott a piac megoldja. |
Quote:
|
Serg, igy csak napi 750 milliot kamatozik?
|
Quote:
|
A métékekről én nem beszéltem.Én csak az elvről.
A téma pedig a nygorik gazdasái előnye ami a banknál totál egyértelmű.Most ne mhiszem hogy ezt vitatjátok. Serg nem arról van szó hogy neked mid van meg mid nincs hanem hogy mi lehet meg mi nem.Nem szémelyeskedés. Nem az irigység beszél belőlem mert ha nincs 25% os bankos oritok akkro még nálunk is volt több bank. Kérelk ne ved magadra amit irok csak azert mert most te vagy elol.Ez pusztan egy téma amibnél szerintem kijön a nagy orik gazdasái előnye.És ez csak megbezsélés nem javaslat.itt csak beszélgetünk és mindenki elmondja a véleményét. |
Szerintem pusztán a terület különbségből eredő gazdasági többletet nem kellene elvenni a nagyoriktól (egy nagyori természetes hogy többet termel mint egy kisebb) -én legalábbis csak az extrém országépítések ellen vagyok, abból fakadhat az igazságtalan előny.
|
De xepi mit er a bank az A ban?Semmitsem mert ha legalabb annyi van ami egy kicsit is megeri az mar az ori rovasara lesz.
Csak magas hekin jó a bank.100-200 bank nem ér semmit. De magas hekin mar lehet sok-sok bankot tartani.Igy adódik az előny. |
[quote=Alba;39630]De xepi mit er a bank az A ban?Semmitsem mert ha legalabb annyi van ami egy kicsit is megeri az mar az ori rovasara lesz.
Csak magas hekin jó a bank.100-200 bank nem ér semmit. De magas hekin mar lehet sok-sok bankot tartani.Igy adódik az előny.[/QUOTE Amit meg ti javasoltok az a ló túloldala és nem értem 10% bank vagy akár 15% miért is menne az ori rovására ha 30 % tanya nem?Kissé ellentmondásos vagy |
4k hekin (nem tűnik túl magasnak) napi 72 millát hozhat 10% bank, 108-at 15%... hol van ezzel a baj?
|
All times are GMT +1. The time now is 13:17. |