Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Kinek milyen háziállata van ?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1132)

Pool 04-12-2009 20:37

A bélféreg is háziállatnak számít?

Andrew 04-12-2009 20:46

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 207399)

Tenyésztő lettél? :D:D
Amúgy ők vendégek :)

Kubbi 04-12-2009 20:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 207399)

Majd ha hallgat a nevére, akkor igen :D

Ditke 04-15-2009 11:31

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 207128)
Igazából nem tudom miért ide írok, csak valahova muszáj.:(

[/IMG]

Sajnálom Cassy, a szívedben tovább él...

Cassandra 04-15-2009 17:18

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 207651)
Sajnálom Cassy, a szívedben tovább él...

Így van. A kullcstartómon ott fityeg a kis, kerek, rézbilétája, egy kis dobozban ott van a póráza, nyakőrve, szájkosár, stb. idebenn meg minden, ami nem kézzelfogható, az összes emlék. :o

Dragi 04-15-2009 17:59

04.14.-én azaz Tegnap a Csincsilla mama 4 új kis egészséges Csincsilla Babynek adott életet :) 9:10 perctől kezdve kb. 10 óráig bezárólag Születtek a kicsik és nagyon jó volt mert végig nézhettük a világra jövetelüket mert észrevettem hogy a Maminak megindultak a fájásai így most 4 kicsi édes aranyos csincsillánk van :)

Ati 04-15-2009 18:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 207873)
04.14.-én azaz Tegnap a Csincsilla mamámnk 4 új kis egészséges Csincsilla Babynek adott életet :) 9:10 perctől kezdve kb. 10 óráig bezárólag Születtek a kicsik és nagyon jó volt mert végig nézhettük a világra jövetelüket mert észrevettem hogy a Maminak megindultak a fájásai így most 4 kicsi édes aranyos csincsillánk van :)

Muti képeket! :)

Dragi 04-15-2009 18:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207874)
Muti képeket! :)

Sajna nincs most digi gépem de holnap megpróbálom elkérni barátnőmtől és amilyen hamar csak tudom felrakom őket :)

Andy 05-15-2009 17:23

Tsyl:)
ígértél újabb képeket a belső fórumon a kutyáidról. Főleg az a szép vizsla érdekelne, akiért szívem mélyén nagyon aggódtam, miután olyan elesett lett a műtét után.
De a történeteid is nagyon hiányoznak.
Egy valami továbbra is összeköt minket, és az nem más, mint a kutyák "imádata". Lassan lesz nekem is egy ismét, igaz ez felnőttként is maximum 3 kg lesz.:) Sajnos, kert nélküli lakásban, nem lehet a szívem vágya után menni.

Tsyl 05-15-2009 19:01

Hétvégén készítek róla portrét és felteszem, ígérem:)
A ciszta miatti műtétje engem is nagyon megviselt és azt a fájdalmas és keserves sírást amit ez a mindig örök vidám kutya adott azon az éjjelen, míg élek nem fogom elfelejteni. Nyomta a buksiját a kezeim közzé és tőlem várta volna a segítséget, mert szegény nem értette mi történt vele. Hiába kapta meg a speciális fájdalom csillapítókat, nagyon de nagyon nagy fájdalmai voltak. Én megkönnyeztem és egész éjjel simogattam nyugtattam a párommal együtt és 10 percenként néztük a szeme fehérjét és az ínyét, hogy nem-e fehéredik, nincs-e belső vérzése...de meggyógyult azóta és lehet Ő is rájött, hogy mindez nem a gazdi büntetése volt, ha nem egy kezdődő "rossz" csírájában való elfojtása...ám a műtét óta őszintén úgy érzem, hogy a kutyám szinte anyjának/apjának tekint....pedig addig is nyalis volt, ám azóta azt az önfeledt szeretetet amit felénk kimutat, leírni nem lehet...Valahol tudat alatt biztos felfogta vagy megértette, hogy az Ő érdekében történt minden...és persze a mi érdekünkbe is, hogy még sok-sok évig tudjuk viszonozni kölcsönösen ezt az odaadást... mert nekünk ő már nem kutya, hanem ahogy becézzük is: a Lányunk:)

All times are GMT +1. The time now is 01:18.