![]() |
Még vannak lehetőségei:
-Úgy készül, hogy ő támad először. -Nem törődik a védekezéssel, hanem visszatámadásra készül. -A klán átalakításával kitér a harc elől. stb |
Én is sokkallom a maluszt,ha lesz is 10-15%ba kell gondolkodni,vagy egyáltalán ne is legyen,ezt még számokkal is utánna kell nézni....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Azt azért hozzátenném, hogy a visszatámadásnál nagyvonalúan feltételeztem, hogy annak a klánnak, amely kapta a hadüzenetet, nem kell viszont-hadüzenetet küldenie, hogy ő is támadhasson alklánnal. Mert, ha igen, akkor kalap-kabát a visszatámadásnak, szóba sem jöhet. Ugyanez érvényes a megelőző csapásra is.
|
Quote:
|
Ne haragugyatok de minden-t nem olvastam el de nekem tetszik ez az alklán igaz azért hogy maragyon az az klánfelálás ami az alap viszont tennék hozzá.
Pl. ez ki meddig maradna a klánba más ori. 1-10 napig 5% földet adatnék le 10-20 napig 4% 20-2 honap 3% és 2 honap mulva maradna az az 1% de ez hozzá adnám a már ki belépkedésekhez. igaz ez is a nagy klánoknak kedvezne de ugyan akkor a kicsiknek is. elnézést hogy szenyeztem ame Forumot. |
Szerintem, a legnagyobb probléma ezzel az alklánnal, hogy ott, ahol elviekben használható, gyakorlaiteg egy hétvégi játéknak megfelelő környezetet hoz(hat) létre. Ahol a nem hadi beállítottságú, illetve ritkábban belépő tulajdonossal bíró orik szép lassan kipontozódnak...
|
Quote:
mindegyik online game ilen. Akinek van rá türelme és idelye na meg pláne pénze az lehet a kiskirály. énis 3-4 évig 2-3 orákat aludtam mert csak a Hoditóig láttam. És sokan azt hitték hogy nem melozom mert itt láttak.:D:D |
Szupi lenne ha végre megszüntetnénk az elbújásokat a nagyklánokban elérhetetlen helyen és a 10.000 bankos országok is félnének picit a jövőtől ezért pár év után kérlek ujra titeket olvassátok el ezt az egy bejegyzést ebből a topicból és ha van valakinek olyan meglátása miért is ne lehetne megvalósítani kérdezzen rá! :
http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=139 Ha már ugyis fejlesztés lesz ezt ki lehetne vesézni picit hátha lesznek olyan kérdések amikre nem tértem ki és nem érthető. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:57. |