![]() |
Most hetvegen eletemben masodjara tortent ilyen velem, eloben :)
http://csomalin.csoma.elte.hu/~remedy/kepek/royal.jpg |
Quote:
|
Jaja, elég jól néz ki! :) Nekem még csak pókerem se volt élőbe... :( De azért jó látn, hogy nem lehetetlen! :)
|
Quote:
|
Gracca Remy, bár szivesebben látnék 50$-kat a potban;)
Mondjuk párszor én is láttam ilyet, csak sajnos nem a sajátlapjaim közt, így inkább Gyulát tudom megérteni:) |
Quote:
Gyula(soresely(?)) Meg Zoli(dama drill) meg kuzdottek egymassal es osszehoztak emlekeim szerint egy 700 ftos side potot. (sajnaltam, hogy azt nem tudtam megnyerni, de low chips voltam) :) |
Quote:
Te vakon betetted az utols 60ft-od úgy hogy meg sem nézted a lapot, Zolinak és nekem is magas lapjaim voltak, mindketten nyerni akartunk emeltük a tétet és végül én elbuktam a fél vagyonom :) |
Quote:
|
A nap handje :)
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/p_ker.JPG Még jó, hogy vannak ilyen emberek :D Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket :D Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem. AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi :) Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála :) Újratöltött de mire kaptam volna valami jó lapot már elbukta az egészet :( |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 02:12. |