![]() |
Frissítettem a webes összesítőt is: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2010.html
Itt egyelőre kettő darab első helyezettet jelöltem. A folytatásról mindjárt bővebben. |
Quote:
Két kérdésem volna. 1.Tegyük fel belépek az első párbajra, és nyerem, akkor utána értelemszerűen nem fogok belépni a következő két párbajra. Ez szerintem fordítva is így lesz. Ezt valahogy tudjuk orvosolni? 2.A pontozás itt úgy lesz, hogy 1 pontot kap az első, és 0 pontot a második? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
És akkor a folytatás...
Mivel az első helyen pontegyenlőség van, azért a végső sorrendet egy újabb forduló fogja eldönteni, ahol viszont már csak az érintett országok vesznek részt (plusz a szervező ország, nemjátszóként). 3 párbaj lehet ebben a zárt hosszabbításban, aki a 3 párbaj alatt a legtöbb párbajt nyeri, az az idei párbajsorozat nyertese. Ebből adódóan ha valaki az első kettőt megnyeri, akkor már a harmadik párbajra nincs szükség, hiszen a sorrend már eldőlt. Előfordulhat azonban, hogy a 3 párbajból is pontegyenlőség születik (például 1-1 nyertes csata, majd a harmadik párbajra nem lép be senki). Ekkor mégegy utolsó párbaj dönt. A párbajidőpontokat úgy kellene összehozni, hogy az mindkettőtöknek jó legyen, ehhez majd erős egyeztetés szükséges. Mikor lesz mindez? Most tartunk egy kis pihenőt, és decemberben folytatjuk. Ezúttal nem fogok ragaszkodni a hétköznap/hétvége sorrendhez, teljesen a Ti igényeitekhez szeretném igazítani a kezdéseket. (Szükség esetén akár december 1-én is lezavarhatjuk mindhárom párbajt, bár ez kevésbé lenne izgalmas. :)) |
Quote:
|
Quote:
A pontozás igazából már lényegtelen. Aki nyer, az kap egy nyerést, és aki 3-ból a legtöbbet nyeri, az a nyertes. Ha véletlenül mégis előfordulna, hogy valaki nem tud jönni stb, akkor lesz egy utolsó, döntő párbaj, ahol a közösen kitalált időpontban megtartott párbaj eredménye már mindenképp számít. (Ha itt is úgy alakulna, hogy nem lép be senki, akkor áttesszük máskorra, előttünk erre az egész december. :) Ha nem sikerül decemberben eldönteni, hogy ki a nyertes, akkor két második helyezett lesz. :) De ilyen úgyse lesz. :)) |
Erre a három párbajra automatikusan betehetnél minket, és akkor akit a háromból kettőt nyer az nyert.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:00. |