![]() |
Quote:
|
tshtrhjdfhf xd. a lényeg,hogy a vége xd legyen xd
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az Élet nagy kérdései...
- Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova, mint a mentő? - Miért van rokkantparkoló a korcsolyapálya előtt? - Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá Light kólát? - Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat? - Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó? - A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni? - A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert miért valódi citromlével készítik? - Miért nincs egér ízű macskaeledel? - Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi? - Euthanáziánál miért sterilizálják az injekciós tűt? - Biztos hallottál már a repülők törhetetlen fekete dobozáról. Miért nem készítik az egész repülőt olyan anyagból? - Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak az elem kezd kimerülni? - Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor használjuk. Nem? - Miért van sisak a kamikaze pilótákon? - Vajon örülnek az analfabéták a betűtésztának a levesben? - Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit kereshetett ott valójában?? - Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni? - Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot? - Ha veszek egy új bumerángot, hogyan dobom el a régit? - Éjjel-nappal nyitva tartó építmények ajtaján miért van zár? |
A friss házasok első hete!
Férj: Ez volt minden álmom!! Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak? Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam! Feleség: Szeretsz engem? Férj: Még jó hogy! Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni? Férj: Soha. Képtelen lennék rá! Feleség: Megcsókolnál szerelmem? Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt… Feleség: Képes lennél engem valaha megütni? Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok! Feleség: Bízhatok benned? Férj: Igen… Feleség: Oh, Kedvesem! Hét évvel később… Olvasd alulról felfelé!:) |
Quote:
Napok óta azon filózom, hogy honnan jön rá az ember, hogy vajon skizofrén-e.:confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:25. |