![]() |
Quote:
|
Quote:
Eszembe se jutott sehová neveket írni, max ha vki priviben megkérdi megírom neki... Csak jó leírni a dolgokat néha vhová s ezzel is lenyugszik vmennyire az ember, legalábbis én:) Quote:
Ránéztem, de csak még jobban felháborodok, h miket megtesznek az emberek/cégek:( |
1.,Szeretem ezt a játékot... :)
2.,Szeretem a szoros emberi kapcsolatok okozta kellemes meglepetéseket... :) 3., :mad: |
Quote:
|
Szia Tsobi!
|
Quote:
Látom nem értettél meg,vagy én nem fektettem elég nagy hangsúlyt a lényegre. :) Szia Ati! |
Gyerekek ez embertelen, érthetetlen, elfogadhatatlan:
Történt ugyanis, hogy hülye fejjel arra vetemedtem, hogy berollnizzam az apróm és beváltsam a postán. Már ez is vicc valamilyen szinten, mert az 5,10,20 és 50-es érméket csak ötvenesével lehet becsomagolni. Így hiába van több, mint 5000 forintom apróban, csak 3750 forintot tudnék beváltani. És igen, ott van a feltételes mód, mert a postán homályosítottak fel azzal a szomorú ténnyel, hogy a váltásnak díja van. Bizony drága barátim, forintot forintra csak forintért tudsz cserélni! Ráadásul elég komoly díj ellenében: minden darab érme után 2,1 forintot kell fizetned a beváltásért. Ez esetemben 630 forintot jelent (100 db 20, 150 db 10 és 50 db 5 forintos érme után). Tehát egyszerűen ábrázolva a folyamatot: odaadhatok 3750 forintot 3120-ért cserébe. Megmondom őszintén, fogalmam sincs mindez milyen okból kifolyólag van így, de felettébb bosszantó. Bezzeg csekket befizetni, vagy levelet feladni díjfizetés nélkül is lehet apróval. A tanulság a következő: felejtsük el azt a módszert, hogy a gyereket az apró gyűjtésével szoktassuk rá a spórolásra és a pénz racionális kezelésére. |
Quote:
De azt hiszem, hogy ezt sem lehet. Mintha lenne valami az üzletszabályzatban arról, hogy maximum hány darab érmével fizethetsz egyszerre. Régen mintha legalábbis lett volna. De lehet, hogy keverem már a parkolóautomatákkal, múltkor ott szívtam... :D Gondoltam felhasználom az összegyűlt 5 forintosaimat, erre kiderült, hogy max 20 érmét dobhatok be fizetésenként... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 07:37. |