Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ildee 06-11-2009 17:11

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 214700)
Ahogy Ildi is mondta, nem lehet mit tenni, csak tűrni. Szegeden van olyan tanár akit már nemegyszer vertek meg hallgatók... Ugyan olyan szemét maradt...

Ki az??? :D:D:D:D

Princ 06-11-2009 17:17

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 214700)
Ahogy Ildi is mondta, nem lehet mit tenni, csak tűrni. Szegeden van olyan tanár akit már nemegyszer vertek meg hallgatók... Ugyan olyan szemét maradt...

Nem értem ezt a világot; hogyhogy megverték és nem lett kedves?

[HTPA]GeeForce 06-11-2009 17:44

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 214713)
Nem értem ezt a világot; hogyhogy megverték és nem lett kedves?

Nem verték meg eléggé. :D

Hex 06-11-2009 18:01

BGF-PSZF, buktak opkut IIból páran, valaki direkt, hogy jobb jegyet tudjon uv-én szerezni (akkor még uv volt). Tanár kitűzött két uv időpontot, a srácok a másodikra jelentkeztek. És kiderült közbe, hogy túl későre lett rakva az az uv (már nem emlékszem mitől kellett hány napnak eltelnie, hogy meglehessen tartani, régen voltam fősulis na) és mivel nem volt vizsga, mivel lefújták, a gyerkőcök csúsztak egy évet egy tantárgy miatt, egy félév otthon pihibe, a többi félévben meg nézegetés hogy ne legyenek passzívak.... hiába könyörögtek a tanárnak hogy írja be az egyest, hogy a köv. félév elején megtudják csinálni... nem írta be

ők voltak az utolsó nem kreditesek, ez miatt csúsztak át a kreditrendszerbe

Fefe013 06-15-2009 17:02

Elképesztő, h mennyire sok az aljas ember (csak ezt írom le, amit még gondolok azt inkább nem..), az előző munkahelyemen ugye kaptunk Cafetériát, amelynek részeként igényeltem kultúrális utalványt és üdülési csekket, ebből a kultúra utalványt és a papírokat megkaptam kikörözés után kb 1 hónappal, ami törvénytelen, ha jól tudom, de most jön a jó rész a kultúra utalvány közé volt keverve 2000 Ft értékben tavalyi, ami ugye már nem érvényes és ezt csak most vettem észre, (persze én is megnézhettem volna mindet, mikor kaptam..:()mikor fel akartam használni, vmint az üdülési csekket is májusra igérték, abból se láttam még semmit... :mad::mad::mad:
Amúgy nem nagy érték, de az fáj, h ezt megteszik és meg is tehetik a nagy cégeknél, mármint a papírok késői kiadását, meg az el nem küldött üdülési csekket, a lenyúlt kultúra utalvány lehet, h csak vmelyik hr-esnek tetszett meg...:(

[HTPA]GeeForce 06-15-2009 19:47

elkeserítelek, valamelyik HR-esnek tetszett meg...
a nagy cégek nem játszanak 2000 Ft-tal...

Fefe013 06-15-2009 19:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 215495)
elkeserítelek, valamelyik HR-esnek tetszett meg...
a nagy cégek nem játszanak 2000 Ft-tal...

Azt én is úgy gondolom...
De a papírok kiadására gondoltam ebben az esetben, és kb 5 emberről tudok, aki ott melózott és az üdülési csekkjéből még semmit nem látott...
Bár valszeg cégen belül ez is HR-hibája, mert náluk sokszor voltam, míg ott melóztam, de jót azt nem tudok mondani...:(

BigPi2 06-16-2009 06:01

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 215452)
Elképesztő, h mennyire sok az aljas ember (csak ezt írom le, amit még gondolok azt inkább nem..), az előző munkahelyemen ugye kaptunk Cafetériát, amelynek részeként igényeltem kultúrális utalványt és üdülési csekket, ebből a kultúra utalványt és a papírokat megkaptam kikörözés után kb 1 hónappal, ami törvénytelen, ha jól tudom, de most jön a jó rész a kultúra utalvány közé volt keverve 2000 Ft értékben tavalyi, ami ugye már nem érvényes és ezt csak most vettem észre, (persze én is megnézhettem volna mindet, mikor kaptam..:()mikor fel akartam használni, vmint az üdülési csekket is májusra igérték, abból se láttam még semmit... :mad::mad::mad:
Amúgy nem nagy érték, de az fáj, h ezt megteszik és meg is tehetik a nagy cégeknél, mármint a papírok késői kiadását, meg az el nem küldött üdülési csekket, a lenyúlt kultúra utalvány lehet, h csak vmelyik hr-esnek tetszett meg...:(

Írd meg a Munkahelyi Terrornak. Bár igazán jó tanácsokat úgysem fogsz kapni rá. Legalább együtt mérgelődhetsz a többi blogoloval.

Ja, de oda egy kicsit részletesebben! Mert fontos, hogy tudja mindenki, hogy melyik cégnél történt. Leírhatod még az igazgató nevét is.

Ati 06-16-2009 07:42

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 215530)
Ja, de oda egy kicsit részletesebben! Mert fontos, hogy tudja mindenki, hogy melyik cégnél történt. Leírhatod még az igazgató nevét is.

És ez mennyiben nem meríti ki a rágalmazás fogalmtát? Ott már nem 2ezer forintot fog bukni, hanem jóval többet...

BigPi2 06-16-2009 08:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215540)
És ez mennyiben nem meríti ki a rágalmazás fogalmtát? Ott már nem 2ezer forintot fog bukni, hanem jóval többet...

Semennyiben.

A tények soha nem számítanak rágalmazásnak.

Ráadásul az egy blog. Ahol a blogger felelős az ott található tartalmakért. A blog megitélése egy kicsit más jogi szempontból mint egy fórumé.

All times are GMT +1. The time now is 06:19.