![]()  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

ELADÓ!!!!! 
	EMBER TOLIS ORSZÁGOM 1000 VIP KÖR-ÉRT HA ÉRDEKEL IRJ ÉS MEGBESZÉLJÜK!!!!!!! Ha nem akarják megvenni...  | 

Helyezés: 319 
	Érték: 12357 nincs szövi ezen az értéken ami foghilyas????? ha van dobjatok egy zöldet, de akár alakitanák is szövit ha lenne még 3 emberke 1 toli 1 vari és még 1 hadi ja szinte fél oránként felnézek elég aktiv vagyok és szintén aktiv tagokat v szövit keresek vége Aranyos :)  | 

Már az 5-ik szinten is lehet klánt alapítani? :) 
	"Sziasztok uralkodok!!!Eross szovetsegembe 4 hely kiado egy gnom,orias,elf,torpe orias vagyok:))csak azok jojenek akik aktivok kezdokot nem fogadok 10.500 kozot legyel!!!Tovabbi jo jatekot mindenkinek!!!Elore is koszonom!!!! "  | 

Quote: 

| 

Szasztok!  
	kérek mindenkit,hogy hagyjatok engem békén,mert nagyon szorult helyzetbe kerültem!Aki igazoi játékosnak érzi magát az megért! elöre is köszönöm a segítségeteket és bárki aki ajánl mnt azt elfogadom! Nem értem, h miért kell kiírni, h gondjai vannak, ettől sztem nem fog megoldódni, sőt jönnek majd a kárörvendők s akiknek kell az ingyenföld, ingyenmorál... Bár nem tudom pontosan, h mit ért szorult helyzet alatt...  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Ezzel csak felhívja magára a figyelmet, ezért nem értem....:( 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 06:07. |