![]() |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-05-27 02:00:56 Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 451 hektárt Gunnersland (#581996) országától. megvan a triplazas:) es azt hiszem a holnapi is az enyem lesz...:P |
grat jupi koma :) gyere fel hozzám, harcolunk egy jót :D
|
igyekszem:) csak az alvas hianyzik kicsit:)
|
Quote:
|
hat neha aludni is kene, de igyekezni fogok megfelelni az elvarasoknak:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pool, valahogy ki kell kerulnom az olyan hienakat mint te:)
az ejszakai tamadasnak egy ahszna van..... kevesebb az ingyenelo hiena:) |
Pool mikor legkozelebb elem kerulsz nem lesz mnt es teged foglak utni... ejjel is meg nappal is hogy meglegyen az oromod:P
|
Quote:
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2012-05-28 04:00:56 Namajdén (#611116) elfoglalt 520 hektárt Sirenar (#603602) országától. Grat! |
igaz:)
de a holnapi remelhetoleg megint enyem lesz:D ha nem akkor meg tevedtem:) |
Quote:
de most már mindenki tudja a környékeden, hogy éjjel figyeljen téged... Quote:
|
dehogy nem:) tudod hogy celpont vagy es mikor legkozelebb elem kerulsz harc lesz. es nincs az az ero amivel ezt meguszhatod...., hogy a vege mi lesz azt nem tudom... de nem sokat fogsz aludni:) a legutobbi alkalmo volt az utolso mikor sikerult beket kicsikarnod:)
nem vagy te olyan kemény[/quote] |
Quote:
|
Quote:
nagyon sokat kell még ahhoz dolgoznod, hogy A ban megfoghasd pool-t, de legalább van egy célod ami jobban húz felfelé kérdés a klánod meddig bírja finanszírozni :) |
Pool, A-ban meg tavoli cel, ahoz meg sok ido kell:) normalban viszont siman elkaphatom:) plusz allandoan jartatja feleslegesen pedig tamagocsizni szeret, meg olyan helyzeti elonyt megteremteni hogy ne kelljen harcolnia:) olyan tipikus eloskodo hiena...:)
tudom hogy jol jatszik de egyszer ugy is elkapom:) |
Quote:
igyekszem jatszani es garessziv orkja lenni a klanomnak:) a tobbi meg elvalik:) de kaptam 2 het szabit a fonokasszonytol szoval vegre alvas lesz:) |
Nem tudom, miert mindig az elfeknek jar a szajuk...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
esetleg tudsz ajánlani? |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2012-05-29 02:00:50 Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 561 hektárt ==Robin Hood== (#378970) országától.
Grat! :) |
Grat Jupi! ugyérzem holnap is a te neved lesz itt :))
|
Gyere csak gyere Jupi koma :) hadd vegyem el a földed :D
|
koszi mindenkinek:)
Hex igyekszem amint latod , de mostmar tenyleg pihenni is szeretnek:) Pool ezt neked ajanlom: Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 114 hektárt Apollo3 (#465661) országától. Apollo3 (#465661) elfoglalt 102 hektárt Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) országától. Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 834 hektárt Apollo3 (#465661) országától. remelem meg vagy elegedve, ez egy nappali tamadas.. csak hogy kielegitsem a vagyaidat:P |
Quote:
|
Jupi, a nap sugara ram ragyogott azon a szep napon amikor teged felvettelek a klanba! :D. Nagy gratula az elmult jonehany nap hatalmas eredmenyeihez! Ne torodj vele mit mondanak, te egy dicso lovag vagy!:) Kivalo hadi jatekos, es egy nagyon kiemelkedo szovitag.
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2012-05-30 11:00:53 Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 834 hektárt Apollo3 (#465661) országától. Quote:
|
Quote:
|
012-05-30 14:00:51
[-99 kör] Apollo3 (#465661) elfoglalt 102 hektárt Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) országától. 2012-05-30 13:00:53 [-41 kör] Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 834 hektárt Apollo3 (#465661) országától. Megy ez Neked nappal is Jupi..gratula-tarantula! |
a szabályok betartásán azért még van mit finomítani.
|
Quote:
1.nincs mnt csak nagyon kiveteles esetekben! 2. nincs sajnalat, mindenki utheto aki nem szovi vagy klantag, meg tesver is! 3.nincs multi es jksz mert azokat uldozom! 4. nem valaszolok ostova zoldekre amiert sokan megharagszanak:) 5. egysegben az ero:) ha nem lenne mellettem egy eros klan vagy egy oszetarto szovi nem tudnam a jatekom jatszani, ezert nekik sokmindent koszonhetek meg kell becsulni oket mert neha nehez velem:D |
Quote:
|
6x a legjobb egy heten belul. Nagyon szep teljesitmeny:)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2012-05-31 16:00:54 Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 455 hektárt Zegema (#365482) országától. |
Quote:
Ezt effektive barki elerheti, aki ut egyet naponta bizonyos hektar felett jelenleg a keves letszam es a sok szurkeseg miatt. (Ami azert nem olyan nagy szam...) Mindenesetre remelem, hogy a verszegeny 1/A lesz meg ujra 1k harcos felett... |
Quote:
Akarsz latni 1000 hekis uteseket? Tegyetek magatokat oda feljebb aztan lehet meg lenne belole 2000 hekis utes is ;):D Vagy vard meg amig Ghosttal korulmegyek, jovok erted en:) |
Quote:
Biztos ertetted, amit irtam? Amugy meg gyere nyugodtan, szivesen latunk. |
Quote:
Jovok, hogy mikor meg nem tudom:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |