![]() |
Hogy mindenkinek legyen ideje a hétvégéjét megfelelően szervezni, már ki is írtam az idei párbajsorozat utolsó párbaját: vasárnap 14 órakor várok mindenkit sok szeretettel.
"Ismeretlen", vagy szemmel láthatóan csak a pontszám feltornászása miatt behozott országok esetén az előzőekben már alkalmazott pontszámítás léphet életbe. Ne az döntse el az utolsó párbajt, hogy ki tud minél több, eddig inaktív országot rávenni a jelentkezésre. Az első két helyezés még mindig kérdéses, az utolsó párbaj dönthet. Akár még "hosszabbítás" is lehet, ha úgy alakul. Szerintem el fog dőlni vasárnap a végső sorrend. Gyertek minél többen, legyen izgalmas az utolsó párbaj! |
Quote:
Na mindegy, ebben a párbajsorozatban nem lesz pontom... |
Quote:
Ezek szerint a 9 óra az nem este, hanem reggel 9 volt. |
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint van egyéb része is az időpontigénynek, amit viszont nem írtál. Magamtól nem tudom kitalálni, hogy a leírtakon kívül még mihez kellene alkalmazkodni. |
Quote:
|
Utolsó pontszerzési lehetőség! Senki ne feledje, hogy vasárnap lesz az utolsó (rendes) párbaja az idei párbajsorozatnak! Kezdés vasárnap 14 órakor!
Tuvalu, Numer@, főleg Nektek nagyon sok múlik most ezen a párbajon! Gyertek mindenképp! |
Holnap 14 órától párbaj!
|
Gyertek, gyertek, had legyen minél izgalmasabb a vége! Remélem meglesz holnap az 5 pontos párbaj zárásnak! :)
|
Alig több mint 3 óra az évadzáró párbajig! A délutánt úgy szervezzétek, hogy tudjatok jönni! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 19:47. |